Poradna duly
Jana Čurdová
Reinko: oni si to sichrují.. a ví, proč s ety hematomy tvoří?
tehulka_janina píše:
Reinko: oni si to sichrují.. a ví, proč s ety hematomy tvoří?
Neví, ten jeden tam byl z toho krvácení a ten druhej kde se tam vzal
a jestli je to vůbec hematom ![]()
Teď přivezli nějakou těhuli v 25tt s anální kolikou, nevíte, co to je? ![]()
napadlo mě…není to spíš renální kolika? To by byly ledviny a to je bolest jak kr.va
nezažila jsem,ale viděla jsme chlapa, jak horu, kterej z toho byl hotovej..
říkali anální, ale taky si myslím, jestli nemysleli rektální
když tu kolem sebe člověk vidí, kolik problémů v těhotenství je ![]()
Reinko- držím palečky, taky mě to tenkrát naštvala že tam musím ležet (kvůli hematomu) a stejně nic se mnou nedělají, tak jsem šla za doktorkou a řekla že jestli mě na víkend nepusí tak chci podepsat reverz, že bydlím 5 minut od nemocnice a kdyby se mi cokoviv nezdála tak příjdu, vždyť je to v mém vlastním zájmu né..tak mě nakonec pustili i bez reverzu a musela jsem slíbit že hned v pondělí příjdu na kontrolní UTZ
katkad79 píše:
Reinko- držím palečky, taky mě to tenkrát naštvala že tam musím ležet (kvůli hematomu) a stejně nic se mnou nedělají, tak jsem šla za doktorkou a řekla že jestli mě na víkend nepusí tak chci podepsat reverz, že bydlím 5 minut od nemocnice a kdyby se mi cokoviv nezdála tak příjdu, vždyť je to v mém vlastním zájmu né..tak mě nakonec pustili i bez reverzu a musela jsem slíbit že hned v pondělí příjdu na kontrolní UTZ
Já teda bydlím od nemocnice 15km, ale tak autem jsme tu za těch 15, 20 minut
žádná sláva, ale na druhou stranu, kdyby se mělo něco stát, tak tomu ani tady nezabráněj, taky nejsou všemocný ![]()
Lenn: tyjo, to je pořádnej macík..malá když byla 12+6tt tak měřila 64 mm.. a rodila se s 50cm..ale asi každé mimi taky roste jinak:)
ty brďo,taky bych řekal že trošku nadprůměrné
si ve 12 nebo 13. týdnu?
Bajčo: dneska Lenn psala 13+0..asi bude mít modelku nebo basketbalistu:-) já čekám teď tak 7 cm, v PO na KO..
dneska jsem nezvracela, juchu
zatím..