Poradna duly
Jana Čurdová
Janino taky pořád
, ale zdá se, že j to už tošku lepší. Třeba včera jsem to zvládla celý den bez
, což je celkem vzácná vyjímka ![]()
To je zase děštivej den. Co děláte abyste se zabavili já se nudím ,že jsem se pustila do háčkování ,ale moc mi to nejde ![]()
Ahojky, no, včera jsem proti nudě dávala dokupy seznam věcí, který chceme prckovi koupit a pak jsem je našla na netu, uložila odkazy a sečetla, kolik nás to bude stát
dnešní plán je asi spát, protože už vážně nevím, co tu mám dělat ![]()
jo to znám,nebýt emimina tak se asi ukoušu nudou.manžel chodí až ve 3 a já už nevím co dělat.uklizeno mám,spát se mi nechce,tak čtu aspoň tady ![]()
A až dopracuju, vyzvednu malého ze školky, pak máme trénink a bude večer. Nějak se nestíhám nudit
Manžel se z práce vrací mezi osmou až desátou, takže se vlastně přes týden téměř nevidíme. Pokud nejdu s ním na oběd, jako třeba dneska. Ale vepřo-knedlo-zelo jsem si nemohla nechat ujít ![]()
hmmm mňamka,já se právě nacpala květákem a rázem mám břicho jak těhule
ve 3 taky půjdu do školky tak pak už je tu doma živo a nenudím se ale hlavně to dopoledne.ještě jak mi nebývá 2× dobře ![]()
Bajčo no to mi vykládej. Taky pořád bpjuju s nevolnostmi a jsem fakt ráda, že pracuju doma. Takže když je mi blbě, tak sebou prásknu na chvilku do postele, to bych někde v kanclu asi nemohla ![]()
Holky, já mám trochu opačnej problém. Neumím si sama udělat program a dodržet ho. Mám dost věcí, co bych měla nebo mohla udělat (učit se nebo uklízet, mám tu děsnej bordel), ale vůbec se mi nechce. Já jsem celej den doma sama, přítel přijde domů kolem sedmé. Ze začátku jsem pozdě vstávala nebo se válela přes den, jenže teď už jsem vyspalá až až a přes den se mi spát ani ležet nechce. Ven jít na procházku nebo plavat se mi taky nechce, nemám žádnou motivaci. Kamarádky jsou všechny v práci. Takže se nudím, i když mám co dělat. Neznáte na to nějakou radu?
Jani, tak já bejt doma, jsem na tom stejně jako ty, takže jak na to ti neporadím
Ale nejsi v tom sama
![]()
Ahoj, dnešní KO v pořádku..podle UTZ jsem 13+6.. termín porodu mi tedy podle UZT vychází na 10.4., podle MS 14.4., dnes měřilo 79mm, viděla jsem plný močák, srdíčko, nosní kost, šíji, pohlaví mi zatím neřekl.. večer vložím fotku..