Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
jsem 16+3tt termín porodu mám 30.března takže bych sem měla taky patřit pokud nebudu přenášet ![]()
![]()
Lucka91 píše:
Ahoj holky,jsem 16+3tt termín porodu mám 30.března takže bych sem měla taky patřit pokud nebudu přenášet
![]()
ahoj lucko, určitě sem patříš, takže vítej ![]()
Peettrraa píše:Lucka91 píše:ahoj lucko, určitě sem patříš, takže vítej
Ahoj holky,jsem 16+3tt termín porodu mám 30.března takže bych sem měla taky patřit pokud nebudu přenášet
![]()
Děkuji za přivítání ![]()
ad screening: mě bude dělat poslední test 24.10. to budu necelej 16tt..a pak si budu volat na výsledky, říkal, že to není tripple..takže třeba mi ani ten dělat nebudou..nevím..
vítám novou těhulku Lucku ![]()
dnska jsem 3× zvracela..paráda ![]()
Jani, jak jako poslední test??
Jináč, taky vítám novou těhulku
![]()
Dneska máme hody tak kačena a zákusky. Stihla jsem upéct 3 buchty a koláče tak jen doufám ,že moc nepřiberu na váze ![]()
těhulkajanulka takže zvracení nepřechází ani po 3.měsíci a přibrala jsi Jani ??
Jani máš zkušenost s Clexane já když si dám injekci tak mám modřiny ,ale všechno dělám dobře.Modřina jak koruna někdy i menší a doma mi říkali ,že by to nemělo dělat. Na kontrolu mám jít 31.10. tak se pak zeptám
![]()
Lucka91 Vítám Tě
![]()
Sandro, modřiny jsou u clexanu normál, on ti snižuje srážlivost krve, takže to malé pohmoždění jehličkou ti způsobí drobný podkožní krvácení.. zase ti zmizí, je to spíš jen kosmetická vada.. kdo by to pro mimino neobětoval?
Ahojte,
trošku jsem se vzpamatovala po náročném pátku, přišla jsem domů ve 4 ráno a v 7 vstávala s Davídkem, protože mu nebylo dobře, měl mírně zvýšenou tepl., ale už je dobrý, vypadá to, že se mu prořezává jedna pětka stolička.
Zapíjení svobody u kámošky bylo super, ale dneska jsem totál přejetá.
Pořád
, na váze jsem +0,7 ve 14+1.
Dneska jsem v Tescu ve výprodeji koupila první bodýčko, nádherné, tmavě modré proužkované, úplně klučičí. Taak jsem zvědavá, jestli je moje intuice správná ![]()
Vítám Lucku mezi těhulkama ![]()
Jani už s tím
přestaň ať si konečně to těhu začneš užívat
A Jani přibíráš?
Já konečně ve 20 týdnu mám první necelé kilo nahoře
Lenn opravdu náročný pátek úplně si mě navnadila od té doby co jsem těhotná tak jsem nikde pořádně nebyla a to jsme chodili poměrně často v pátek ráno domů.........
![]()
Ahoj holky
sandro: u Clexanu jsou modřiny normální, dělají se všem kdo si o píchá..
Reinko: myslela jsme to tak, že si myslím, že mi DR. dělá jen ten screening, co jsem si zaplatila nadstanrtní, ten se skládá myslím-odběr, UTZ,odběr..nebo možná jen UTZ a odběr..nevím jistě..myslím, že tripply( to je taky screening vývojových vad?) dělat nebude..ale uvidím..
ad blinkání: zatím nepřešlo.. podle UTZ jsem 14+5tt.. na váze jsme zatím nic nenabrala.. před těhu 54kg,ale normální váhu mám 53kg..teď mám 52kg..někdy míň.. snažím se jíst dost,ale nemám moc chuť..tak uvidíme..kdy to přejde..
Aha, no, já že mám odběr, UTZ a teď mě objednala ještě na odběr, jenže to už jsou ty tripply
Papír ze screeningu už mám. No, stejně na ně nakonec nejdu, protože musím na kontrolu ke svojí doktorce
![]()
ahoj holky,včera jsem se trošku lekla protože jsem na kalhotkách našla trošku hlenu narůžovělé barvy tak jen doufám že to nic není.na papíře nic,ani čistá krev jen trošku hoho zbarveného hlenu a jen jednou,teď už to nemám.nemáte zkušenost?
Bajča píše:
ahoj holky,včera jsem se trošku lekla protože jsem na kalhotkách našla trošku hlenu narůžovělé barvy tak jen doufám že to nic není.na papíře nic,ani čistá krev jen trošku hoho zbarveného hlenu a jen jednou,teď už to nemám.nemáte zkušenost?
Mě se to stalo jednou po sexu, ale to už je dloooouho
ale bylo to jak ty říkáš a pak už nic, tak se ničeho neděs, mohla jen prasknout nějaká malinká cévka ![]()