Poradna duly
Jana Čurdová
tak Vám tady přihodim foto těch mojich zlatíček (fotky z dětského dne) ![]()
Před chvilkou jsem přišla ze Chi-toningu a super. Cítím se dobře, celé cvičení jsem bez problémů zvládla. A to jsem měl dvouměsíční pauzu. Jen když se posilovalo bříško, tak mi cvičitelka řekla, co mám dělat já a co dělat nemám, takže fakt super.
Jdu uklízet, protože odpoledne dojdou holky z bývalé práce a u nás to vypadá jak by tady proletělo tornádo a ne jedno 4leté dítě ![]()
Ahoj, tak hematom tam porad je, prcek vyrost, ale mame pupecnik pripojenej na spatnym miste na okraji placenty (insertio marginalis) ale co to pro nas znamena mi nerekli
![]()
Reinko to je mi líto, že máš pořád nějaké komplikace. Ale určitě to bude nakonec všechno dobré, držím palečky. Ovšem asi by mě trefilo, kdyby mi někdo řekl nějakou diagnózu a nevysvětlil mi co a jak.
no to teda.už jsi o tom něco zjistila aspoň sama?na netu?já o tom nikdy neslyšela ![]()
jakože víš co to znamená ale nevíš třeba jestli to může nějak ohrozit těhotenství že?no moc ti nezávidím
Bajča píše:
jakože víš co to znamená ale nevíš třeba jestli to může nějak ohrozit těhotenství že?no moc ti nezávidím
Přesně tak
no, založila jsem diskuzi,třeba se s tím někdo setkal ![]()
všimla jsem si.zkus taky napsat do poradny.ať ti vysvětlí ne co to je ale jestli to neohrožuje mimi a tak nebo jestli se to třeba může srovnat ![]()
No, to se nesrovná, ale koukala jsem na obrázek, četla nějaký lékařský články, všechno chápu, jen nikde není to, jestli to něco může ohrozit ![]()
no tak podle toho že nikde nepíšou že to může mimi ohrozit tak to nejspíš znamená že nemůže ![]()
Našla jsem, že je to u 5-7% gravidit a může nastat komprese či uskřinutí pupečníkových cév
a znamená to asi porod císařem, s kterým kuli tý placentě už stejně počítám ![]()