Poradna duly
Jana Čurdová
takže už vlastně 14. týden.jsem někde četla že právě po tom 11. týdnu mimča hodně rostou.no já budu taky 13+1 tak jsem zvědavá ale čekala jsem že by to mohlo být tak kolem 6-7cm když minule mělo 4 cm,teď mám brouka v hlavě.
![]()
První mimi taky bylo velké. Davídek se narodil 2510g a 46cm ve 34tt!!!! Takže donosit ho do 40tt, tak je podle mě velký.
Teď jsem nezjišťovala, kolik je normál a nikdo to nijak nekomentoval. Byla jsem dneska i na ko u svého dr. a koukali jsme na pohlaví, ale měl celkem nožky křížem. Ale z toho co jsme viděli, jsme to spíš tipli na kluka. Uvidíme na příštím UTZ za měsíc. Teď sebou šíleně mlel a zase mával rukama před obličejem ![]()
já budu asi 13+2 podle MS a 12+6 podle posledního UTZ, tak uvidíme.. pak můžem srovnávat
ale už se těším.. sice tam nebudu mít tatínka,(Dr., říkal,ať ho vemu).. protože mají v práci audit,ale ten velký snad stihne..
Lenn: a jak je Davídek teď starý?
Já mám malou 2 roky a 3 měsíce a oproti vrstevíkům mi přijde teda taky větší.. má něco málo přes 90cm..ale ona celkově vypadá starší..už to není miminko..
Janino Davídek bude mít v prosinci 5 roků. A i teď je větší než vrstevníci.
tehulka_janina píše:
moje Lilianka
Jééé to je krásná princeznička ![]()
Lennn píše:
Bajčo asi 10,2cm
teda, to je dlouhán
já jsem byla na utz ve 12+5 a mimi bylo velký 64mm.
Taky musím vložit fotku toho svého miláčka, když už jsem vložila jednoho, ať mu to není líto ![]()
Lenn: krásnej, má krásný kukadla..
u mě ve skupině červňátek, kam chodím od těhu s Lili, tak holky co mají pětileťáky… tak ti obříci mají 120 cm a kolem 23 kil.. to je taky hodně..
tehulka_janina píše:
Lenn: krásnej, má krásný kukadla..u mě ve skupině červňátek, kam chodím od těhu s Lili, tak holky co mají pětileťáky… tak ti obříci mají 120 cm a kolem 23 kil.. to je taky hodně..
Děkuji ![]()
David má 117cm a 23kg ![]()
Ale včera na hokeji jsem koukala, že normálně zapadl mezi ty 6-8leté děti, se kterými trénuje. Takže asi velký bude
Lenn: jo, to je docela vysokej..
za dva dny už jdu na UTZ, už se těším
jinak pořád
jak ste na tom vy, zvracecí kolegyně? ![]()