Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
16.10.11 11:15

taky to tipuju na prasknutí cévky.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
16.10.11 11:15

no sex neprovozujem ale napadlo mě jestli to nebylo že jsem dopoledne byla na nákup a nesla jsem docela těžkou tašku nebo třeba jestli to nebylo tím že jsem právě ten den vysadila utroš neboť už mi došel a další už kupovat nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
16.10.11 11:16

taky bych řekla Bajčo, že to nic nebude. Mně se stalo po vyšetření na gyndě, že jsem trochu krvácela a četla jsem, že se to stává často.. jinak zkušenost nemám. Ale jak to popisuješ, tak rozhodně žádný drama.

• Citovat
  • Upravit
26833
16.10.11 11:17

Já vysadila utroš taky včera a nic, žádný špinění :nevim: spíš to mohlo být tím nákupem, nebo prostě jen tak ta cévka praskla, to nic není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
16.10.11 11:18

Ahoj holky, :mavam:
přeji vám krásnou něděli. :kytka:
Chtěla jsem se zeptat - dnes ráno jsem měla hrozné bolesti na pravé straně břicha a v podbřišku vždycky když jsem si sedla a následně se zvedala teď už je to dobré, ale mám docela strach nevíte čím by to mohlo být?? děkuji za odpovědi… mám jet na pohotovost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
16.10.11 11:24

Lucí: a máš nějaké další komlikace? špinění,atd.. jestli ne, tak bych to tak nehrotila..může to být tím,jak roste děloha a natahují se vazy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
16.10.11 11:24

díky holky,já si taky myslím že to nic nebude ale znáte to,červík hlodá zvlášť když se mi nic podobného 13 týdnů nestalo.teď akorát pečlivěji zkoumám papír ale naštěstí nic.plašit nebudu,ve středu mě čeká kontrola tak tam uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.10.11 11:26

Luci, taky jsem to měla a mám, teda, ne že by to byly nějak hrozný bolesti, ale kolikrát, když jsem si sedala, tak jsem si sedla až na potřetí, aby to nebolelo. Někde jsem četla, že je to tím, jak se ty svaly natahujou a zkracujou, když si sedáš a zvedáš se, že je to normální :nevim: Mě když už píchá, nebo bolí podbřišek, tak zásadně vpravo, kde je prcek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
16.10.11 11:27

mě v podbřišku pobolívá hodně často,až si někdy říkám že ta děloha snad neroste pořád :nevim:.někdy víc,někdy míň ale tím se moc neznepokojuju a já jsem vlastně zastáncem názoru že na pohotovosti by ti nepomohli tak ani tak,ikdyž některé holky tvrdí že by pomoct mohli.maximálně ten pocit uklidnění.záleží kdy máš další kontrolu?za dloho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.10.11 11:36

Mě bolí hlavně večer a pak, když ležím a mám skrčenou pravou nohu :lol: Já už si taky říkám, že na pohotovosti ani v nemocnici ti nijak extra nepomůžou. Já jdu na konteolu až 25. a říkám si, že je to za dlouho a jestli to prcek zvládne. Ale došlo mi, že i kdyby to nezvládnul, tak tomu nezabrání ani každodenní kontrola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
16.10.11 11:39

holky, mě bolí každou chvíli v podbřišku už od začátku těhotenství, někdy docela dost, někdy jen tlak, ale myslím, že je to normální-růstem dělohy. Co mě trochu znepokojuje, že mě poslední dobou dost napíná a bolí u jizvy po slepáku- možná nějaký malinký srůsty nebo tak něco..

• Citovat
  • Upravit
849
16.10.11 12:07

Sandro - ve středu jdu na UTZ tak doufám že se to konečně dozvím jsem strašně zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.10.11 13:44

Tak mě teď začalo šíleně bolet a píchat v podbřišku, už čekám jen ma krev a na to, že jsme o prcka přišli :cry: :cry: byla jsem si jen sednout v kuchyni, abych se najedla a najednou takový šílený píchnutí v podbřišku. Šla jsem si hned lehnout, ale pokračuje to :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
16.10.11 14:39

Reinko: neplaš.. pořád ti je tak blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.10.11 15:29

Jani, blbě už mi dávno není, v nemocnici jsem :poblion: jen jednou a to po mlíku a to jsem už vypozorovala doma, že si na lačnej žaludek nesmím dát mlíko, pak :poblion: takže už jsem OK. No a teď tu byla babička, tak jsem na podbřišek ani nepomyslela a OK. Tak snad to nic nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí