Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
30.9.11 09:01

já už jen 4 dny :mrgreen: nesmím zapomenou si o fotečku říct,ještě žádnou nemám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
30.9.11 10:17

waldorf krásná fotečka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
30.9.11 10:18
Bajča píše:
já už jen 4 dny :mrgreen: nesmím zapomenou si o fotečku říct,ještě žádnou nemám :-(

já už mám 4 fotky jenom co si lehnu tak ihned jestli mi udělá fotku :-D se už jenom směje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.9.11 10:44

Ahoj holky, tak já se hlásím z nemocnice. Od včerejška se tu flákám :lol: takže mojí první fotečku mimíska mají doktoři :mrgreen: Nakonec mi našli hematom, tak si mě tu nechaj dokud se nevstřebá. Tak už jsem klidnější, když vím z čeho to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.9.11 10:56

No, docela mě ten doktor ale vyděsil. Když mi dělal UTZ, tak ukázal mimčo a povídá „vidíte?“ a já viděla jen nehybný mimčo, tak jsem nevěděla, ale říkala jsem si (jako poslední záchranu) že to snad není takovej magor, aby mi kuazloval mrtvý dítě a až nakonci mezi řečí prohlásil „Takže srdíčko mu bije“ to bylo to, co jsem měla vidět, ale já to na tom UTZ nikdy nevidím, takže jsem se celou dobu klepala strachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
30.9.11 11:21

jo, jo, to jsou ty naše katastrofický scénáře.. jen se hezky drž :-)

• Citovat
  • Upravit
janule89
30.9.11 11:35

asi jsem divná, ale já taky ještě žádnou fotku nemám. Ale příště už jí asi taky budu chtít..
a ke kalhotům.. taky jsou mi nepohodlný jakýkoli s knoflíkama, takže jsem už pořídila těhot.kalhoty, jinak nosím sukně na gumu nebo na zip na boku a doma zásadně vytahané tepláky, hihi :-D

• Citovat
  • Upravit
20885
30.9.11 12:04

reinko s tím srdíčkem to znám.u mě to minule bylo stejně,koukala jsem na monitor a on vida srdíčko tu je a já koukala ale vůbec jsem neviděla jak bije tak povídám a bije?a on no jasně tady a ukázal přesně ale já ten tlukot neviděla ani tak :mrgreen: a pokud by mluvil o srdíčku a mimi by nežilo tak by to bylo blbé ale na druhou stranu jak jsme poprvé měla zt tak to doktor nejdřív okomentoval že to není dobré a tak a pak mi mimi taky ukazoval.ukazoval mi kde je pupečník a v něm má proudit krev tak mi ukazoval že se tam nic neděje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.9.11 12:22

Ježiši, to bych ho tam pěkně sprdla, že tohle jsem fakt vidět nemusela :cert: chudáku :-( No, já z toho pořád nemám ten nejlepší pocit, protože se prcek ani nehnul, teda přímo na něj zaměřil jen jednou pak rejdil všude možně, ale hnout jsem ho neviděla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
30.9.11 12:28

já nevím,mě to ani nepřišlo.prostě mi dával takový výklad i s obrazem :-( asi sem ještě byla v šoku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
30.9.11 12:55

Reinko, tak hlavně, že zjistili od čeho to bylo a že jste v pořádku. Neboj, bude to dobrý.

A stím srdíčkem, já na to taky vždycky čučím a čekám co z něj vypadne nebo jak se bude tvářit. Pak když na něj najede a řekne, tady tluče srdíčko tak už to vidím, ale jinak ani prd :-)

Vždycky jsem záviděla holkám co psali, že už sjou třeba 15tt, že už jsou tak daleko, že musí být v klidu a tak. A já jsem teď 16+5tt a stejně tak pořád ta obava je a asi bude celou dobu, dokud mimčo nebudu mít v náručí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
30.9.11 13:53

Reinko - držím palečky, ale pokud je to hematom tak to bude v pohodě taky jsem tohle prodělala u druhého těhu proležela jsem střídavě v nemocnici skoro celý 4 měsíc, jen si mě hlídali a dělali častěji ultrazvuk takže aspoň člověk věděl co se děje, mě dokonce říkali že je to celkem běžná věc a maminky hospitalizujou jen kvůli tomu aby nebyly tak vystresované, když jsou pod kontrolou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
30.9.11 13:53

Já si teda pamatuju z předchozího těhotenství, že jsem se pořád strachovala. To bylo už abych byla 12tt, abych měla výsledky screeningu, abych byla už po 16tt, aby bylo po tripplech, abych byla 20tt, abych měla po velkém UTZ, … pak jsem se „modlila“, abych vydržela do 36tt a rodila jsem 36+0 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
30.9.11 14:04
Lennn píše:
Já si teda pamatuju z předchozího těhotenství, že jsem se pořád strachovala. To bylo už abych byla 12tt, abych měla výsledky screeningu, abych byla už po 16tt, aby bylo po tripplech, abych byla 20tt, abych měla po velkém UTZ, … pak jsem se „modlila“, abych vydržela do 36tt a rodila jsem 36+0 :-D

jo tak to jsme si říkala taky, abych měla za sebou už ten 12tt, pak to bude v klidu. po kontrole v 12tt, no už abych byla apoň po tom 16tt, to už pak si třeba něco koupím, když mě někde něco zaujme. To už to bude v klídku. No a teď si zase říkám, tak ještě počkám, až budu v tom 20tt, abch to nezakřikla.......a tak to půjde asi celé těhu, přesně jak píšeš :-) Přitom když já byla třeba 6tt, tak mě přišlo, že ty v 16tt už jsou straaašně daleko, že už jsou za vodou. A pak až se to narodí, tak aby tom uněco nebylo, proč pláč, co mu je…atd. Jo děvčata, už z toho stresování asi nevyjdem :-) Jedině až budou naši drobečci plnoletí :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
30.9.11 20:12

Ahoj holky

waldorf: krásná fotečka..

káťo: náraz do břicha..mě s eto stalo u prvního, sklouzlo mi schrnovadlo na sníh a dost jsem se napíchla,ale bylo to v pohodě..oni jsou miminka ještě malá a chráněná vrstvou tuku na bříšku a dělohou a vodou… tak snad to bude dobré..

k těm lékařským výkladům: Oni si někteří Dr. myslí, že pacienti všemu rozumí,ale kdybych nebyla zdravotník, tak mu rozumím z 50%..

zítra jdu poprvé do školy..budu tam od 8 do pul sedmé večer..ale v poledne mám dvě odiny pauzu, tak jedu domu na oběd.. dnes jsem upekla kuřecí stehna, udělala zelí a br. knedlík.. už jsem si dala jako véču, tak mám pěkný melounek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí