Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3066
27.9.11 11:08

Grejs já to mám to samé čekám první mimi tak každé píchnutí, bolest hned přemýšlím jestli to tak má být jestli není něco špatně :-? Ale snažím na to nemyslet :mrgreen: A zajimavé je že já jsem na začátku měla úplně stejný sen :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.9.11 11:10

jo to si pak člověk říká že takové věci nemá ani číst to znám.mě někdy i docela udivují ženy které píšou ty deníčky jak jim umřela mimča před porodem a tak.to bych zakázala.já vím,chtějí se vypovídat ale pro ostatní to má jen negativní vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.9.11 11:12

já jsem přítomna jedné diskuzi kde jsme byly 4 holky včetně naší Mari,no a všechny 3 teď potratily :-( jediná já se držím,taky nic příjemného pro mou psychiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.9.11 11:17

taky jsem mívala semtam takový sen,člověku se asi do snu vkrade to čeho se bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
27.9.11 11:38

holky, podle mě je úplně normální mít nějakej strach a obavy… prostě každá známe ze svýho okolí, rodiny apod. nějaký příklady, kdy bylo tohle nebo ono v nepořádku, jsme hodně informované, hodně čteme a zdravotní sestřičky a lékařky to už mají tuplem blbé.. Grejs, chápu, já jsem taky sestra a do dneška mi straší v hlavě všechno, co jsme brali ve třeťáku v porodnictví, už tedy v nějakých 17 člověk dospěje k názoru, že porodit zdravý dítě je naprostej zázrak. A taky že je. To, co se děje tady holkám, se může zítra týkat nás, tak kdo by neměl strach..
Jasně, musíme se snažit být co nejvíc v klidu, tak snad to s podporou všechny zvládnemev :dance:
jinak, sestřičko, termín mám 12.4., takže skoro stejně. :-)

• Citovat
  • Upravit
20885
27.9.11 11:43

jo zvládneme to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.9.11 12:34

Ahoj holky, tak pořád ležím, ale začalo mě píchat v podbřišku, nemůžu se dočkat pátka a kontroly, alespoň budu vědět, jak to je :-( Jinak večer jsem měla šílenou depku, zase jsem brečela a měla o prcka šílenej strach. Kdybych aspoň věděla, z čeho to krvácení bylo a že mu neublížilo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.9.11 12:37

ale dyť přece víš že mu neublížilo.Přece ti to doktor řekl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.9.11 13:33

Holky lepší je být pozitivně naladěn, miminku to svědčí víc než se trápit a přemýšlet nad hrůzama..

:lol: přidávám se do skupiny zdravotních sester :lol: mmch v sobotu nastupuju dálkově na všeobecnou setsru, tak snad se někdy Bc. dočkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.9.11 14:40

Tak jsem doma :-) Kontrola dopadla na výbornou, jsme 16+2tt a dle UZV 16+3tt, fotečku mám, ale já blbka měla prázdný močák, mě to nenapadlo, tak mě říkal, že příště s plným, ať je to líp vidět. Jinak měřil stehenní kost, hlavičku, tělíčko, vážíme cca 152g,, délku neříkal, že jsme prý skrčený, tak to nešlo měřit. Pohlaví prý zatím nemůže říct, ale příště už snad ano. Brali mě krev na triply, zkontroloval dělož. hrdlo, nechala jsem tam 450,–Kč, za UZV navíc a za fotečku, ale čert to vem, hlavně že jsem prďolku viděla :-) Další kontrola za měsíc. Tak mám zase na chvíli lepší náladu,. že jsme v pořádku.
Hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.9.11 14:42
Bajča píše:
ale dyť přece víš že mu neublížilo.Přece ti to doktor řekl :-)

No, to ano, ale pak jsem krvácela doma - mnohem víc a toho se bojím, jestli mu neublížilo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
28.9.11 07:37

tak včera jsem si koupila už těhotenské kalhoty :lol: nevlezla jsem se do žádných ryflí a knoflíčky mě tlačili :-P asi se už břicho pěkne rísuje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
28.9.11 09:58

vychází mi na 1.3. ale podle doktora to teď vypadá na 29.2. :-D Když jsem jela autobusem tak jsem si musela knoflík rozepnout aby to nebylo tak nepřijemné 8-o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
28.9.11 10:12

pohodlí je pohodlí :lol: hlavně že ti se cítíš dobře :pankac: já jsem šla na procházku venku vedro na blázen a já se styděla za větší bříško tak jsem si hodila mikinu a bylo mě hrozně vedro ,ale já jsem si ji nechtěla sundat aby mě nikdo neviděl s panděrem :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
28.9.11 10:22

já jsem dost malá 157cm tak je dost možné ,že to jde hned vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie