Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
26.9.11 12:45

No v klidu rozhodně nejsem, včerejšek jsem probrečela, dneska už je to lepší, ale pořád mám strach. Na kontrolu jdu až v pátek :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
26.9.11 12:47

ale co by to tak podle nich mohlo způsobit?neřekli ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.9.11 13:09

Neřekli, řekli jen, že se to stává, že příčinu nenajdou :nevim: tak doufám, že to byla jen nějaká cévka prasklá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
26.9.11 13:12

no z cévky by asi neteklo tolik krve ne? :nevim: ale hlavně že to neohrožuje mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.9.11 13:23

No, já nevím, přítel mě uklidňoval tím, ať se kouknu, kolik krve teče z nosu - a to má pravdu, protože zrovna já jako malá jsem na to trpěla a to bylo pane krve! :think: tak já opravdu doufám, že je mimčo v pořádku. Bylo to tak úžasný, vidět ho, jak se vrtí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
26.9.11 13:31

Reinko-držím palečky, ale jestli nic neviděli v děloze a mimi bylo v pořádku tak se asi fakt nemusíš bát hlavně hodně lež a nech se obskakovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.9.11 13:56

Ahoj maminy,
tak vítám nové těhulky tady.
Všem držím palečky na kontrolách hlavně mari aby vše dobře dopadlo.Já jdu na kontrolu až v pátek a už bych byla ráda aby ten pátek byl jsou to takový nervíky.Bojím se všeho zhlavně toho zamlklého těhu.Jinak prsa mě stále tak nějak pobolívaj a podbříšek občas tak snad je vše o.k.Jinak už nejsem ani moc unavená a cítím se i dobře.
Jen bříško mi trošku vykukuje mám ho stále nafouklé a tak jsem musela vyměnit kalhoty za větší.
Dnes je krásně tak jdu na zahradu něco dělat.
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
26.9.11 14:17

dudulko a ty jsi už potratila že se bojíš zt??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.9.11 14:27

naštěstí ještě ne ale ten net je děsnej jak člověk stále něco tuto zkoumá tak se bojím všeho.
Jsem asi trochu praštěná.když v dnešní době se to stává tak často :-( tak mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
26.9.11 14:29

promiň já jen takové řeči fakt nemám ráda.já potratila 3× tak mít strach můžu ale jak někdo ještě nemá zkušenost a už tu mluví o zt tak mě to fakt vytáčí.prosimtě nečti a užívej si těhu.Já si to první užívala jak bláznivá a ani mě nenapadlo myslet na potrat,na kontroly jsem se těšila a ne že bych se jich bála.až teď to mám jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.9.11 14:44

jo to mě mrzí že tě to vytáčí ale jsem asi hysterická, už jsem si zakázala chodit na takové stranky tak jsem klidnější, mám trošku vítr jen s té cysty co mi našla a že není malá a nějak neustupuje ale to by snad nějak ohrožovat mimí nemělo.Tak promin že tě nervuji.Užívat si pořádně budu až budu po prvním screeningu kde mi řeknou že je vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
26.9.11 15:52

Ahojky,
tak je po všem-zítra nastupuju do nemocnice na revizi :-( No a pak testy a vše okolo,protože už je to podruhé.Je mi bídně holky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
26.9.11 16:01
dudulka12 píše:
jo to mě mrzí že tě to vytáčí ale jsem asi hysterická, už jsem si zakázala chodit na takové stranky tak jsem klidnější, mám trošku vítr jen s té cysty co mi našla a že není malá a nějak neustupuje ale to by snad nějak ohrožovat mimí nemělo.Tak promin že tě nervuji.Užívat si pořádně budu až budu po prvním screeningu kde mi řeknou že je vše o.k.

omluvat se nemusíš,to je jen moje chyba že mi to vadí,prostě vás jen nechápu.já nemít špatné zkušenosti tak na emiminu ani nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
26.9.11 16:03

Mari jak jsem ti psala v naší druhé diskuzi je to fakt hrozné,o to víc že jsi byla už relativně daleko.já když potratila 2× v tom 7. týdnu tak mě to tak nesebralo ale pokud by se stalo něco teď tak už bych taky byla špatná.
a ostatní co měly jít na kontrolu nic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
26.9.11 16:15

Ahoj,

Reinko, tys mě teda vyděsila. Tak se opatruj a snad to bude dobrý. S tou krví z nosu to je pravda, no, kolik toho a jak dlouho kolikrát teče, ale hlavně že byl mimísek v pořádku. Moje švagrová měla normálně MS až do 4. měsíce a těhotenství jinak bez porblémů, prostě se to hold asi někdy stává :-) Držím pěstičky ať už je Ti líp ;-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí