Poradna duly
Jana Čurdová
Káťo: jojo konečně
mě maminka učila žehlit kalhotky kvuli bacilum,aby se spálily.. jinak jsem z domu naučena taky žehlit vše kromě ponožek,ale teď nestíhám..
já v jednom pořadu slyšela že všechno se nemá žehlit,prý je to neekologické tak se toho držím
ale vadná jsem asi taky protože jinak moc ráda uklízím.nemám ráda špínu a nepořádek takže to podle toho u nás vypadá jako v bavlnce ![]()
jo a vadná jsem i tak,mám cestou do kuchyně zrcadlo a snad ani jednou se mi nestalo že bych neprošla a nemrkla zda mi roste břicho ![]()
mě domácí práci vůbec tedy nebaví
ale ujíždím na venkovních prací miluji sekání trávy* Byla jsem měsic v Norsku a nesmělo se doma sekat měly to zakázané dokud se nevrátím strašně jsem se těšila až budu držet sekačku v ruce
a někdy když se nudím tak ji poseču dvakrát po sobě aby byla opravdu zarovnaná
![]()
Ahojky tak mě taky domací práce neva a žehlení mám taky ráda.Popravdě dám přednost dělaní na zahradě než před uklidem domacnosti.Také ráda sekám zahradu je to taky taková relaxace pro mou dušičku a pěstování všeho možného.
Jinak já dnes připravuji kokosovou roládu a pařížský dort a nějaké pomazánky, zítra máme oslavu tak bude žranica
, už se těším mnam.
mari- jakpak se cítíš dnes? ![]()
Ahojky,
no tak domácí práce není moje silná stránka.Z práce dorazím a jsem ráda,že nakoupím ,uvařím,vyperu,poklidím a pak padnu za vlast
Žehlení je ta nejhorší činnost co znám,už jsem donutila i dceru aby si žehlila svoje věci a já se k tomu donutím tak jednou do měsíce ![]()
Já jsem dnes v pohodě,fakt.Přemlouvám prdíska ať neblbne a normálně funguji.Bolí mě podbřišek tak se tam asi něco děje-no uvidíme.
V práci jsem byla povýšena,budu pracovat jen ranní takže maximální spokojenost.No a teď se daří v práci tak ještě to moje miminečko a co víc si přát?
já domácí práce tuze nerada, nejvíc mě baví uklízení umytýho okapanýho nádobí nebo nacpání prádla do pračky, ale jsou práce, které uplně sabotuju, jako je třeba mytí oken, žehlení, utírání nádobí,.. no a to ostatní je pro mě nutné zlo. Maminka mě ke všemu vedla, všechno to umím a prostě NEBA NEBA NEBA ![]()
ty jo, u nás naproti v hospodě vybalili světýlka a hrajou Nesem vám noviny… to je docela nářez v tuhle roční dobu…
janule89 píše:
ty jo, u nás naproti v hospodě vybalili světýlka a hrajou Nesem vám noviny… to je docela nářez v tuhle roční dobu…
Bajča píše:
jo a vadná jsem i tak,mám cestou do kuchyně zrcadlo a snad ani jednou se mi nestalo že bych neprošla a nemrkla zda mi roste břicho
Mari: věřím, že prcek zabojuje a bude to dobré ![]()
tak dneska jsme vyžehlila ty Himaláje, co byly ve skříni..jak mě bolí záda.. asi si malou naučím na žehlení,aby jí to bavilo ![]()
dneska mi bylo dobře a hezky jsem jedla..juchuu
![]()
dudulko co slavíte? Pokud to není tajné my zítra taky oslavujem, už jsem naložila na zítra kuřecí špalíky.
A ještě k těm domacím pracem tak kdybych mohla tak mám doma kuchařku, protože to je pro mě nutné zlo
radši budu celý den žehlit než něco vařit, ale jelikož z rohlíků bychom moc nevyžili tak bohužel vařím každý den
![]()
Příspěvek upraven 23.09.11 v 21:07
jsi zlatá.Jsem za vás ráda
Dnes jsem v klidu,nevím jak je to možné
Žádný stres,nervozita.Hi,no v pondělí z nervozity budu mít běhavku ![]()
katkad79 píše:
Mari - myslím na tebe
mamča je Václava, bratr Václav synovec narozky a taktéž Václav a já píští týden narozky takže to vždy odbijeme najednou krásná rodinná sešlost. ![]()
Už se těším aspoň se zase všichni sejdeme.A copak slavíte vy?
Holky přeju krásnou dobrou noc jdu na kutě.Jen počkám na přítele aby mi namazal bříško a otočím se a budu mrtvá.Chudák moc toho vzrušení ted nemá ![]()