Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, doufám, že se můžu přidat ![]()
jsem teď 9+6 tt a rodit bych měla koncem dubna.
Je to moje druhé těhotenství a neustále mám strach, že zase dopadne špatně, takže varuji, žejsem pořádně hysterická těhule ![]()
Ahojky,
neboj,takových je nás víc
Vítám tě
sulyen píše:
ahoj, doufám, že se můžu přidat
jsem teď 9+6 tt a rodit bych měla koncem dubna.
Je to moje druhé těhotenství a neustále mám strach, že zase dopadne špatně, takže varuji, žejsem pořádně hysterická těhule
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala:)! Jsem v 11tt a termín porodu mám 19.4. Jsem z Prahy 6, není tady taky někdo z Prahy? Jinak jsem trochu pročítala vaší diskuzi a k chutím, tak ty já mam strašný, jedla bych pořád a cokoli:-) a už jsem přibrala 2 kila). Bára
Zdravím nové budoucí maminky ![]()
oslavenům přeju vše nej,ať se oslavy vydaří ![]()
Mari: myslím na tebe a prclíka ![]()
tak čvrtek,pátek pohoda a dnes zase ![]()
No super
! A odkud jsi přesně? Já bydlim na Pohořelci, Praha 6…tak můžeme i někdy zajít třeba na čajík, co
?
Baru, teď zatím bydlíme na Novém Městě, takže to nemám nikde daleko. Nějaký stěhování určitě proběhne, to ještě nevím kam, ale uvažujeme o Břevnově
Pro mimčo ideální. Na čajík můžem zajít určitě, já jsem teď čerstvě na neschopence, takže od pondělí mám čas celé dny ![]()
Janule: njn, už jsem s tím nějak smířená
občas už se to dá..
tak jsme se dneska válela..malou hlídali tchánovci a manžel byl na fotbale, tak válečka.. a jak bylo teplo, tak s enám na fasádě nahřívalo spoustu much a pak se potvory stáhly otevřenými okny do ložnice a tak je manžel zabíjel…a bylo jich snad 30.. děs ![]()
Tak jsem holky musela přitopit
Venku je sice krásně,ale doma mám kosu a klepu se pod dekou.No a teď už mě bude fajn ![]()