Poradna duly
Jana Čurdová
já jsem byla na genetickém vyšetření před 14 dny vzal mi krev a výsledek mi řekne až v pondělí
tak jsem nervozní aby vše dobře dopadlo ,ale jsem optimista tak tomu věřím ![]()
Janule: no já už se naštvala, a jak sem byla vytočená, tak s emi hned udělalo líp ![]()
Jani- mě brali krev 14 dní před ultrazvukem a když mi dělat UTZ tak už jsem věděla výsledky krve.
A jinak s těma oknama- já jsem úplný magor na okna
mám totiž všude střešní okna (teda kromě jednoho)takže jsou furt zasr… takže je umývam tak 2× za měsíc
, ale střešní okna jsou zase poměrně malá takže umytí 2 oknem mi trvá tak 15 - 20 minut takže celkem pohoda
Zas ty okna?vy jste teda . . .:-DD Užívejte radši těhu,ja půjdu pleť zahrádku;-) a uvidíme co mi tchýně ještě nakáže.
ahojky bydlíte u tchyně mi zatím taky ale už se konečně budeme stěhovat.nevím jak je to u vás ale stím jak píšeš uvidíme co tchýně nakaže mi připomínáš trochu mou situaci ![]()
tak okna umytá,ale štve mě naše vzdorující 2leté batole.. pořád se vzteká a samé ne…no děs..
Jo bydlíme,ale musím ji ted pomáhát,má rakovinu prsu a včera byla na odběry tak ji to pořád bolí.A máme velký barák,a pole a hory,takže práce dost,ještě zítra uhlí a už nezmrznem:-) kdyby ji to nebolelo tak se na ni vyprdnu,ale nechci být škodolibá.
Ahoj holky! Kdž jste u těch oken - taky mě to čeká
já dneska zase celej den vyklepávala semínka ze slunečnic. Nechci slunečnice další rok vidět ![]()
meghan tak to se musí to jo, tak to chápu.
Jinak krásná fotečka je to stejně zázrak a co vše už dnes dokážou zachytit ty doktoři.
Mari- nenapínej jakpak jsi dopadla celou dobu držím palečky. ![]()
Ahojky holky,
tak jsem zpět z kontroly a to co já zažívám nepřeji ani největšímu nepříteli.
Doktorka mě udělala ultrazvuk a vypadala vážně,stejně jako před rokem.Ve mě by se krve nedořezal.No a pak,že prý si není jistá srdeční akcí.Pro mě šok,nemluvila jsem,chtěla jsem pryč.
Poslala mě do nemocnice na pohotovost,tak jsem jela okamžitě a prý jí mám hned zavolat.Na řadě jsem byla hned a tam pan doktor akci viděl.Ale bohužel zpomalenou-takzvaná bradykardie Prý se to stává a všeobecně se tohle bere jako velké riziko,ale stává se i často,že ten boj miminko vyhraje.
V pondělí jdu znova na kontrolu.
Jediné co mě překvapilo,že hodně vyrostlo od pondělka.Dnes má už 10,5mm a odpovídá 7+1 a v pondělí mělo jen 5,7mm a odpovídalo 6+3-takže velikost dohání,ale asi na úkor srdíčka
Holky,jsem totál vystresovaná…
Mari držím palečky, vím že tě teď nic neuklidní, ale aspoň představa že na tebe všechny myslíme ![]()
nevím,jestli plakat,nebo být ráda,že stále žije,no nejhorší je ta nejistota
Moc díky za podporu ![]()
katkad79 píše:
Mari držím palečky, vím že tě teď nic neuklidní, ale aspoň představa že na tebe všechny myslíme
držíme s tebou a držíme palečky
šetři se a moc se nestresuj.
no… to jsem si myslela, že budu zase napjatá jak blázen..