Poradna duly
Jana Čurdová
Jani, souhlasim, Břevnov je parádní, taky se nám tady moc krásně bydlí a s mimčem ideální, jak jsi psala
…já chodim do práce, ale dost i pracuju z domova, takže času mám taky dost, tak se stačí domluvit
…a v kolikátým jsi týdnu?
Zítra jdu konečně na gynekologii a snad se dozvím co čekáme
pokud se dobře natočí
strašně se těším
![]()
Já jdu taky zítra na velký UTZ,tam by mě mohli potvrdit holku,co údajně prej čekám.Ale v hloubě duši doufám,že to bude kluk:-)
Ahojky,taky jdu zítra na kontrolu tak držte palce… ![]()
Jsem zvědavá,jestli ti vaši mimískové nebudou stydlíni a ukáží se v celé svojí kráse ![]()
Tiše závidím to těšení se na screening-já jsem o to ochuzená tak trochu.Je to od kontroly ke kontrole a to už jsem zítra 10tt
Je to vyčerpávající vám povím holky
No já se spíš těším, že zase uvidím mimíska a tiše doufám,že bude vše v pořádku.
teda koukám že zítra samé kontroy tak vám holky přeji aby vám ta pohlaví vyšla jak si přejete.já bych ráda holčičku
a příště kluka.
Mari na tebe budu myslet nejvíc a v kolik tam jdeš?no a co když bude ta akce pořád nepravidelná,co to znamená?
Ahoj holky
přju vám,ať KO dopadnou podle vašich představ..já jsu až 10.10. ale mám si vzít už tatínka..budem koukat na mimíska, tak se taky těším..
Jdu tam ve 12:30,ale na net se dostanu až po čtvrtý.Akce je pravidelná,ale zpomalená a pokud to bude i nadále trvat,tak mě budou sledovat a budu na ultrazvuku víc než doma.A pokud už tam nebude vidět tak už to znáš-nemocnice a vše od začátku ![]()
Bajča píše:
teda koukám že zítra samé kontroy tak vám holky přeji aby vám ta pohlaví vyšla jak si přejete.já bych ráda holčičkua příště kluka.
Mari na tebe budu myslet nejvíc a v kolik tam jdeš?no a co když bude ta akce pořád nepravidelná,co to znamená?
Mari -držím palečky ať vše dobře dopadne,
Megham - to máš super že už cítíš pohyby já na ně pořád čekám a jelikož už je to třetí prcek a ve středu začnu 18 týden tak pořád nic, sem tam něco ucítím ale myslím že to ještě není ono, už se fakt nemůžu dočkat, jsou to ty nejkrásnější pocity když cítíš jak v tobě to mimi roste
![]()
Jo a k tomu teplu tak já se v sobotu zahřívala v sauně chodím pravidelně už několik let tak mě mrzelo že teď nemůžu, ale pan doktor mě potěšil zjišťoval mi to doknce až u kolegy ve Finsku a prý můžu uplně normálně obzvlášť když je na to tělo zvyklé takže super ![]()
kaťo: mě by sauna položila i za normálních okolností,ale tobě to přeju:)
Mari: myslím na tebe..
pohyby vám závidím, už se na ně taky těším:) dnse je mi fajn..
Ahoj holky, tak včera jsem začala dost krvácet, jeli jsme do nemocnice, kde mi řekli, že je vše OK a že nevědí z čeho to je, předepsali mi léky a poslali domů. Jenže doma jsem začala krvácet mnohem víc, tak jsem tam volala, ale bylo mi řečeno, že mě můžou maximálně hospitalizovat, ovšem se stejným postupem jako doma. Tak jsem doma, ležím a zobu prášky. Večer to přestalo a já doufám, že už se to nevrátí. Mimísek byl v pořádku a krásně se vrtěl a cucal si paleček
doufám, že je v pořádku i teď ![]()
ty brďo tak to je masakr ale pokud nevidí příčinu v děloze tak snad můžeš být v klidu,ikdyž to já bych asi nebyla.tak odpočívej a kdy tě zas někdo uvidí?
Ahoj holky,dlouho jsem tady nebyla.Tak zdravím nové budoucí maminky.Už cítím pohyby konečně:-) už se těším na ty kopance co budu dostávat do žeber:-)