Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5235
22.9.11 19:18

Mari držím palečky ať je všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
22.9.11 20:39

Mari:: myslím na tebe a na toho drobečka :hug:

Kaťo: tyjo, to už je velký mimčo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 06:57

Mari:: držím ti palečky aby všechno dobře dopadlo :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.9.11 09:13

Dobré ráno spolukolegyně :wink:

tak jak při dnešku? Já od dneška zkouším homeo Sepii, tak jsme zvědavá..zatím je to ok,i když včera mi bylo taky fajn a homeo jsme ještě neměla.. tak uvidíme..

jinak dnes při převlékání jsme mrkla na prsa do zrcadla a neviděla jsem strije, tak buď se mi ty prsa už tak vypínají nebo jsem slepá nebo nevím :lol:

dneska musím opět uklízet, mám tu hory prádla na praní i žehlení..a jak mi bylo blbě, tak se to nějak nakupilo.. tak se do toho musím pustit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 09:20

já se dívám do zrcadla po tmě tak zatím dobrý :mrgreen: :lol: Ale mažu se pořád tak snad tam strie nebudou :roll:
Já místo uklízení vyrážím s neteří ven jdu dneska dělat štrudl tak jdu udělat nějaký nákup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.9.11 09:31

mňam štrudl… já začínám mít docela zajímavé chutě..hlavně když sedím večer u Tv, tak mě chytá chuť třeba na br.knedlík se špenátem a krkovičkou nebo na rajskou,koprovku, vepřo-knedlo-zelo, pečené kuře na ohni a tak… taky máte někdo takové touhy jako já? :lol: Zatím teda jen na to jídlo myslím, kdyby přede mě někdo postavil, tak nevím jak zareaguju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.9.11 09:37

no já právě po večerech :mrgreen: mívám takový pocit jakobych byla total přejezená ale není tomu tak :nevim: takže spíš na nic chutě nemívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.9.11 09:38

já strije vidím ale ty jsou ještě z předešlého těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 09:40

chuťe přiznám taky žádné nemám :nevim: i jsem čekala jestli budu mít chuť na okurky s mlékem a takové ty zvlášný kombinace ,ale opravdu nic :lol: Ale mám pořád chuť na zelńačku na kyselé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.9.11 09:56

no já ji jedla 2 dny a pak už jsem ji nemohla ani vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
23.9.11 11:39

mari, to je mi líto, ale snad to dobře dopadne, myslím na tebe spolu s ostatníma :-)
holky, mám velkou kliku, že nejsem blázen do mytí oken ani do žehlení (nežehlím prakticky nic) a že nemám doma tchýni!!

k chutím: já chutě mám někdy děsný, včera jsem zatoužila po buřtech s cibulí a octem a na dvě etapy jsem jich šest snědla, fakt prase :-) už ani nepamatuju, kdy jsem je jedla naposledy, ale nějakej ten rok už to bude :-D

jinak včera jsem byla na utz k tomu genetickému screeningu, a čekala jsem hned výsledky, a prej budou za 2 týdny, takže na to teď budu neustále myslet… :-( Ale jinak hezky rosteme, už máme 45 mm, což prý odpovídá 11+4, a jsme terpve 11+0, tak radost :-D

• Citovat
  • Upravit
20885
23.9.11 12:31

no tak to jsme dvě,taky žehlím jen to nejdůležitější a to fakt s odporem :lol: a okna myju jednou za rok.tady při železárnách je to stejně zbytečné,umyju a za týden to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
23.9.11 13:00

Bajčo,když se mi nechce žehlit,tak to naperu do skříně a je pokoj.Ale musím vyžehlit ubrusy.Já jinak mám vše dnes hotovo,tak jen odpočívám a papkám oplatky.

• Citovat
  • Upravit
16077
23.9.11 13:16

Jo holky, já bych taky nežehlila,ale mám tam obtisklé kolíky, tak kvuli tomu musím..jen oblečení na doma nebo na spaní nežehlím..jinak vše :roll:

dneska jsme si uvařila kuř.řízek a br.kaši ňamii.. možná homeo pomnáhají,pač jím fakt s chutí..paráda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
23.9.11 14:22

Jani tak konečně ses najedla co?

Holky já se dobrovolně přiznám a vím že jsem asi blázen, ale mě žehlení baví už od malička (dokonce mám i fotky jak jako 5 - letá žehlím mamce utěrky a kapesníky) takže já žehlím všehno kromě ponožek a ručníků 8-o

Příspěvek upraven 23.09.11 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital