Poradna duly
Jana Čurdová
Mari:: myslím na tebe a na toho drobečka ![]()
Kaťo: tyjo, to už je velký mimčo:)
Dobré ráno spolukolegyně ![]()
tak jak při dnešku? Já od dneška zkouším homeo Sepii, tak jsme zvědavá..zatím je to ok,i když včera mi bylo taky fajn a homeo jsme ještě neměla.. tak uvidíme..
jinak dnes při převlékání jsme mrkla na prsa do zrcadla a neviděla jsem strije, tak buď se mi ty prsa už tak vypínají nebo jsem slepá nebo nevím ![]()
dneska musím opět uklízet, mám tu hory prádla na praní i žehlení..a jak mi bylo blbě, tak se to nějak nakupilo.. tak se do toho musím pustit..
já se dívám do zrcadla po tmě tak zatím dobrý
Ale mažu se pořád tak snad tam strie nebudou ![]()
Já místo uklízení vyrážím s neteří ven jdu dneska dělat štrudl tak jdu udělat nějaký nákup ![]()
mňam štrudl… já začínám mít docela zajímavé chutě..hlavně když sedím večer u Tv, tak mě chytá chuť třeba na br.knedlík se špenátem a krkovičkou nebo na rajskou,koprovku, vepřo-knedlo-zelo, pečené kuře na ohni a tak… taky máte někdo takové touhy jako já?
Zatím teda jen na to jídlo myslím, kdyby přede mě někdo postavil, tak nevím jak zareaguju ![]()
no já právě po večerech
mívám takový pocit jakobych byla total přejezená ale není tomu tak
takže spíš na nic chutě nemívám
chuťe přiznám taky žádné nemám
i jsem čekala jestli budu mít chuť na okurky s mlékem a takové ty zvlášný kombinace ,ale opravdu nic
Ale mám pořád chuť na zelńačku na kyselé ![]()
mari, to je mi líto, ale snad to dobře dopadne, myslím na tebe spolu s ostatníma ![]()
holky, mám velkou kliku, že nejsem blázen do mytí oken ani do žehlení (nežehlím prakticky nic) a že nemám doma tchýni!!
k chutím: já chutě mám někdy děsný, včera jsem zatoužila po buřtech s cibulí a octem a na dvě etapy jsem jich šest snědla, fakt prase
už ani nepamatuju, kdy jsem je jedla naposledy, ale nějakej ten rok už to bude ![]()
jinak včera jsem byla na utz k tomu genetickému screeningu, a čekala jsem hned výsledky, a prej budou za 2 týdny, takže na to teď budu neustále myslet…
Ale jinak hezky rosteme, už máme 45 mm, což prý odpovídá 11+4, a jsme terpve 11+0, tak radost ![]()
no tak to jsme dvě,taky žehlím jen to nejdůležitější a to fakt s odporem
a okna myju jednou za rok.tady při železárnách je to stejně zbytečné,umyju a za týden to samé
Bajčo,když se mi nechce žehlit,tak to naperu do skříně a je pokoj.Ale musím vyžehlit ubrusy.Já jinak mám vše dnes hotovo,tak jen odpočívám a papkám oplatky.
Jo holky, já bych taky nežehlila,ale mám tam obtisklé kolíky, tak kvuli tomu musím..jen oblečení na doma nebo na spaní nežehlím..jinak vše ![]()
dneska jsme si uvařila kuř.řízek a br.kaši ňamii.. možná homeo pomnáhají,pač jím fakt s chutí..paráda:)
Jani tak konečně ses najedla co?
Holky já se dobrovolně přiznám a vím že jsem asi blázen, ale mě žehlení baví už od malička (dokonce mám i fotky jak jako 5 - letá žehlím mamce utěrky a kapesníky) takže já žehlím všehno kromě ponožek a ručníků ![]()
Příspěvek upraven 23.09.11 v 14:34