Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
21.9.11 10:09

Lenn: dík :wink: , v kolikátém jsi teď týdnu? Já znám holky, kterým se prsa zvětšily i o několik čísel…mě vadilo po nalití v porodnici co jsme měla na hrudníku a to byly tak 3-4ky.. a děs běs..zlatá malá prsa :-)

už jsme zase :poblion: už mě to nebaví..zvracím i po pití…ať už to sakra zmizí.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
21.9.11 10:29

Jani dneska jsem 10+2. Taky jseště pořád zvracím, ale hlavně teda odpoledne a večer. A hlavně mi nedělá dobře teplé jídlo. I pití piju úplně ledové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
21.9.11 11:27

tak jsem holky dneska byla :poblion: už bych i brala ten 12. týden aby to pominulo ale to zas budu mít strach že je něco v nepořádku.jsem zvědavá kolik tomu dneska dám.včera jsem si navařila fajne lečo,měla jsem takovou chuť a jak jsem to dala před sebe uplně mě přešla chuť.snědla jsem pár soust a víc nešlo,žaludek plný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
21.9.11 11:36

Ahoj holky, právě jsem dorazila z kontroly Dneska začínám 17 týden brali mi krev na 2 screnning (teď už jenom 1 zkumavlu - minule jich bylo 4)mám nádhernou fotečku, mimísek měří 12cm pokud se mi podaří tak odpoledne zkusím foto přihodit. Jinak je vše OK další KO 19.10. to mi budou dělat velký ultrazvuk.
mari tobě držím palečky ať vše dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
21.9.11 18:16

tak já dneska do jedné hodiny 3X :poblion: po každém pokusu o jídlo..takže snídaně,polévka,omáčka.. už jsme byla fakt naštvaná, tak od zítřka zkusím homeopatika..pač se chci konečně najíst..

dneska začalo před polednem svítit, tak jsem mohla prát a sušit venku a umyla jsem dvě okna..snad bude ještě hezky,abych domyla zbytek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.9.11 18:22

To je mi tě líto.Tohle vůbec neznám,ale klidně bych to i brala,abych měla trochu klid :mrgreen: Ale musíš mít hlad viď?Je něco,co v sobě udržíš bez problémů???
Jinak jsi nadšenec s těma oknama-já jsem tak unavená,že se zmůžu tak maximálně uvařit a odplazím se do ložnice a chrápu :lol:

tehulka_janina píše:
tak já dneska do jedné hodiny 3X :poblion: po každém pokusu o jídlo..takže snídaně,polévka,omáčka.. už jsme byla fakt naštvaná, tak od zítřka zkusím homeopatika..pač se chci konečně najíst..dneska začalo před polednem svítit, tak jsem mohla prát a sušit venku a umyla jsem dvě okna..snad bude ještě hezky,abych domyla zbytek..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
21.9.11 18:27

Já bych se na okna mohla vy. .at;-) až na vánoce.A dneska jenom peru a zalévám tchýni kvítka a tak si pomalu šuchtám;-D kdyby mě bylo zle tak na vše prdím.

• Citovat
  • Upravit
16077
21.9.11 20:48

já sice myla okna od května už dvakrát,ale serou nám tu přád mouchy :lol: a malá to patlá, tak vypadaj děsně..

mari: no když je mi nevolno, tak v sobě neudržím nic…ani nemám na nic chuť..je to na prd.. už bych se docela nadlábla.. když dlabu, tak po troškách,abych neletěla zas :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
22.9.11 09:51

když mluvíte o těch oknách tak jsem si uvědomila že bych je měla taky umýt :roll: budou u nás hody tak musíme mít všechno čistý :zed: Ale už se těším na kachničku se zelím které nikdy neodolám :lol: :mrgreen:
tehulka janina doufám že ti to všechno za chvíli ustane a konečne se najíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
22.9.11 09:57

Dobré ráno, dneska je mi zatím dobře.. já chutě na jídla mívám,ale nesmím cítit jejich přípravu:)

u nás opět hnusně,achjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
22.9.11 10:02

dneska jak jsem snídala tak mi už od včerejška něco v kuchyni opravdu smrdí :think: chodila jsem prohlídat koše ,ledničku snad vše jsem prohlédla ještě máme psa v kuchyni i toho jsem podezírala* Jenže je okoupaní tak pořád nevím co tu cítím :nevim: Pak mi sestra řekla že jsem těhotná že mi bude smrdět prostě všechno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
22.9.11 10:04

Tady ve Vracově taky škaredě jsem zalezená v kouťe na gauči zabalená v dece a s čajem v ruce :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
22.9.11 10:42

ahoj holky,

já jdu dnes odpoledne na ultrazvuk k tomu genetickému screeningu, na krvi jsem byla už před týdnem, hrozně se bojím, pořád na to myslím.. jen doufám, že se to aspoň dozvím už dneska, že mě nenechá na ten výsledek čekat třeba další týden.. nevíte?

• Citovat
  • Upravit
16077
22.9.11 10:44

jani: já myslím, že ten screening je v 3 etapácha výsledek je až po třetím vyšetření..myslím, že je krev,UTZ,krev..ale nevím jistě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
22.9.11 10:44

holky,

a okna vám závidím.. já na ně dlabu z vysoka.. Jani a jestli je ti špatně a myješ okna, tak to kloubouk dolů. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex