Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
20.9.11 17:38

Mě je taky zléé,pořád žeru,ale dnes sem to pěkně přehnala,tyčinky,zakysaná smetana s jahodama a piškotama,pak jsem jedla trnky,chleba ze salámem a tak 3l džusu;-D a ted opět tyčinky,a to jsem jmenovala jen to co sem jedla odpoledne;-d

• Citovat
  • Upravit
207
20.9.11 17:42

já měla chut na rybí pomazínku takže jsem snědla dva chlebíky a ted ovoce s konzervy a ušlehala jsem si šlehajdu a láduji se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
20.9.11 17:46

Jeste ze chodim do prace. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tady nemam cas a moznosti spouzet a hledat kde bych co snedla. I kdyz chute by byly :palec: :palec:

Za tech par hodin mezi prichodem domu a posteli toho uz tolik sporadat nestihnu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
20.9.11 17:49

hojte..

mari: tak asi byla ovulka dýl, zys my jako neprofíci to úplně přesně nepoznáme..byla bych v klidu, určitě to bude dobrý, uvidíš.. :hug:

haa a já vářím španělské ptáčky..takové mini..je jich v hrnci snad 20 :lol: ale pomáhal mi muž…sama bych to nedala..nesnáším, když se smaží cibulka, to :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
20.9.11 17:51

Sem zvědavá kolik těch tyčinek ještě pozřu;-) já pořád něco jím,ale ještě to váha nepoznala;-)
Hani,a ty nechceš už být doma?

• Citovat
  • Upravit
5235
20.9.11 18:38

Jani dělám hovězí, ale plátky. Taky jsem u sporáku bojovala s :poblion: , ale nakonec dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.9.11 19:35

Ahoj, jak vás tu čtu, tak jste mě dost vyděsily :-( já byla na poslední kontrole podle UTZ 7+4 a měli jsme 11mm, ale nic mi neřekla, že by to bylo málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
20.9.11 19:46

Já měla 8+4 20,16 mm, takže 2cm, což tak +- odpovídá.
http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?…
tady je to krásně rozepsané týden po týdny, kolik by asi mělo měřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
20.9.11 19:49

Dneska když mi sestra v nemocnici vypisovala kartu, tak jsem ji koukala do počítače a vypisovala mi tam diagnózu, psala nějaký kód a vedle toho ji vyjelo vysoce rizikové těhotenství :think: Že jsem riziková jsem tušila, ale až vysoce riziková??? To se mi moc nelíbí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.9.11 19:57
Lennn píše:
Dneska když mi sestra v nemocnici vypisovala kartu, tak jsem ji koukala do počítače a vypisovala mi tam diagnózu, psala nějaký kód a vedle toho ji vyjelo vysoce rizikové těhotenství :think: Že jsem riziková jsem tušila, ale až vysoce riziková??? To se mi moc nelíbí :cry:

Jakto?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
20.9.11 20:03

V prvním těhotenství jsem měla preeklampsii, rodila jsem po dvou týdnech na kapákách na přelomu 35-36 týdnu císařem. Po porodu mě nějak nemohli dát dohromady, pořád jsem měla strašně vysoký tlak a nezabíraly na to žádné léky. Ale nakonec všechno dopadlo OK.
Pořád doufám, že podruhé ji nedostanu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.9.11 20:04

Jej, tak snad už sis to vybrala jednou a teď to bude OK :kytka: :wink:
Já se teď nemůžu dočkat kontroly, jestli je všechno OK :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
20.9.11 23:14

ja mam pohodovou praci v kancelari. A nechtela bych byt doma. Ukousala bych se nudou.
Chci vydrzet v praci do toho 32tt, pak nastoupit na materskou a odletet do CR :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
21.9.11 09:25

Lenn: tak to asi kvuli té preeklampsii, hlavní je že to podchytili..můžu se zaptat jak se ti to projevilo?

tak ze španělských ptáčků, co jsme si dala jako ochutnávku k večeři jsem :poblion: takže včera za celý den jsem měla v žaludku jen talíř krupic. kaše..pití taky nic moc.. už mě to nebaví.. váhu mám na 52..byla bych ráda, kdyby byla větší..

a ještě mi začínají růst prsa a i když je mažu, tak se dělají strije :roll: achjo.. u prvního se mi objevily 2strije v 8 měsíci a byl konec..teď to bude asi horší… no snad alespoŇ břicho bude bez újmy..prsa jsou schovaný v podprdě, tak to aspoň není tak vidět..normálně mám docela malý prsa, dvojky, tak je to na ně asi velký tlak..chudinky moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
21.9.11 09:55

Napřed se to projevovalo vysokým tlakem. Naměřili mi třeba 180/140, pak i 210/150. Já se cítila úplně v pohodě, nic mi nebylo. Nakonec se objevila i bílkovina v moči, tzn., že ledviny nefungovaly tak jak měly, navíc jsem měla příšerné otoky, nohy jsem měla tak 3× větší než normálně. Ale malý byl v bříšku spokojený, jemu se vedlo dobře. Ale museli ho hned vzít, ohrožena jsem byla já.
Teď je to tak 50 na 50, jestli ji dostanu nebo ne.

Hovězí jsem taky včera nejedla a to jsem se na něho tak těšila.

Prsa mám malá, mám jedničky, trošičku se jakoby naplnily, ale jinak nic. U prvního těhu se téměř do porodu nezměnily, čekám teď něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí