Poradna duly
Jana Čurdová
Péťo, MS to nebyla, tohle ze mě normálně crčela krev, jasně červená
(a i jinak zapáchala
) ale dneska už nic, doufám, že už se to nevrátí
Záda mě bolej, už nevím, jak si lehnout a to ležím teprve první den ![]()
Grejs píše:
Ahoj holky,
rada bych se k vam pridala.
TP mam 15.4.2012
Ahojky, tak ti přeju, ať máš pohodové těhu
![]()
Reinka píše:
Péťo, MS to nebyla, tohle ze mě normálně crčela krev, jasně červená(a i jinak zapáchala
![]()
) ale dneska už nic, doufám, že už se to nevrátí
Záda mě bolej, už nevím, jak si lehnout a to ležím teprve první den
Já vím, že to nebyla MS, jen jsem chtěla tím říct, že ona vlastně krvácela každý měsíc a nic to neznamenalo. Tím se Tě chtěla jako trochu uklidnit, víš? Samozřejmě, že já bych byla taky vyplašená, to si nemysli ![]()
Já jdu zítra na kontrolu, to budu 16+2tt, tak jsem zvědavá co mi poví. Na jednu stranu se mooc těším, ale obava tam je a bude asi vždycky jkaždou kontrolu:-) Dám pak vědět jak dopadnu. Kolik ty už jsi tt?
Grejs, vítám Tě a taktéž přeju poohodové těhulkování ![]()
No, já jsem dneska 11+2 takže to bylo fakt krásný, jak se tam prcek vrtěl a máchal ručkama
naposled jsem viděla jen takovej flek ve kterym se třepetalo srdíčko ![]()
Reinka píše:
No, já jsem dneska 11+2 takže to bylo fakt krásný, jak se tam prcek vrtěl a máchal ručkamanaposled jsem viděla jen takovej flek ve kterym se třepetalo srdíčko
No vidíš, tak něco zlého pro něco dobrého
Neboj, bude to dobrý ![]()
Už jsem trošku klidnější, ale strach mám pořád, jakmile mě píchne v podbřišku, tak už vidím všemožný závěry ![]()
tak dneska jsem byla na ultrazvuku krev mám v pořádku a čekáme holku
A foto 19tt ![]()
mari1912 je mi to hrozně moc líto, co Tě potkalo ![]()
Přeju Ti, abys tuhle dobu zvládla a brzo se na Tebe zase usmálo sluníčko – a Ty na něj
![]()
mari1912: to je mi líto ![]()
Mě je zase blbě
, začínám si myslet, že to už nikdy nepřejde ![]()
Grejs to máme stejný termín TP ![]()
Ahoj holky, ¨¨
Mari: moc mě to mrzí
drž se a dej se dokupy ![]()
Reinko: ty jo to je divný, že Dr. nevěděli z čeho…mě napadlo, jestlio ti třeba nepraskla cysta..nebo něco takového..
vítám Grejs
termín mám stejný..
Tak dnes jsem byla zařizovat věci ohledně té mé dálkařiny ve škole a když jsme si oblekla kalhoty, mmch už těhu, pač ten pupek mě fakt tlačí, tak jsem zjistila, že mi pěkně povyrostlo břico..až jsem se lekla..
Sandro:ty jo to už je macík.. to je asi nejsatrší mimčo tady,ne?
Ahoj holky,
Mari, to me strasne mrzi co te potkalo. Drzim palce aby dalsi tehu na sebe nenechalo dlouho cekat a bylo vse v poradku ![]()
Ja jdu na kontrolu zitra. Podle posledni MS budu 11+4tt podle utz z CR 10+5tt. Takze si myslim ze to bude strasne brzo. Rikala jsem jim o tom, ale oni tvrdi ze prej je to ok. Ze v jedenctem tydnu se uz NT screening muze delat. No nevim no..
Mam docela obavy. Protoze mi ve ctvrtek volali ze test moce a krevni test nedopadli dobre. V moci to vypada na infekci a v krvi je taky neco v neporadku. Takze zitra rovnou vezmou dalsi odbery, prej aby si byli jisti..
Tak uvidim zitra. Docela se bojim…
Grejs Vítám tě ![]()
těhulkajanina abych řekla pravdu tak ani nevím ,ale asi jo
vycházel mi termín na 1.3. a teď mi doktor řekl že to 29.2.
doufám že nebude mít narozeniny jednou za 4 roky ![]()
Mari,budu držet palce at vše zvládneš.Po revizi nemůžeš už otěhotnět??
Já blbec včera jsem jela do města na kontrolu,a ještě v autě radši kontroluju kartičky,a ejhle jela jsem zpět domů,kontrolu mám až dnes.Tak jsem se zbytečně projela.Jsem poslední dny v jednom kole,tak jsem nějaká pomýlená:-) předevčírem mimis kopal jak ďas a včera asi jen spal,nebo nevím co tam děla.Holky já mu to nezávidím,bych se v břuchu nudila:-DDD
Dobré ráno, holky.
Tak já se dnes chystám na kotrolu, držte mi pěstičky. Odpoledne dám vědět.
Hezký den, papa ![]()