Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
26.9.11 16:39

Péťo, MS to nebyla, tohle ze mě normálně crčela krev, jasně červená :nevim: (a i jinak zapáchala :oops: :lol: ) ale dneska už nic, doufám, že už se to nevrátí :zed: Záda mě bolej, už nevím, jak si lehnout a to ležím teprve první den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.9.11 16:40
Grejs píše:
Ahoj holky,
rada bych se k vam pridala :).
TP mam 15.4.2012 :-)

Ahojky, tak ti přeju, ať máš pohodové těhu :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
26.9.11 16:44
Reinka píše:
Péťo, MS to nebyla, tohle ze mě normálně crčela krev, jasně červená :nevim: (a i jinak zapáchala :oops: :lol: ) ale dneska už nic, doufám, že už se to nevrátí :zed: Záda mě bolej, už nevím, jak si lehnout a to ležím teprve první den :zed:

Já vím, že to nebyla MS, jen jsem chtěla tím říct, že ona vlastně krvácela každý měsíc a nic to neznamenalo. Tím se Tě chtěla jako trochu uklidnit, víš? Samozřejmě, že já bych byla taky vyplašená, to si nemysli :-)
Já jdu zítra na kontrolu, to budu 16+2tt, tak jsem zvědavá co mi poví. Na jednu stranu se mooc těším, ale obava tam je a bude asi vždycky jkaždou kontrolu:-) Dám pak vědět jak dopadnu. Kolik ty už jsi tt?

Grejs, vítám Tě a taktéž přeju poohodové těhulkování ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.9.11 16:53

No, já jsem dneska 11+2 takže to bylo fakt krásný, jak se tam prcek vrtěl a máchal ručkama :huban: naposled jsem viděla jen takovej flek ve kterym se třepetalo srdíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
26.9.11 16:54
Reinka píše:
No, já jsem dneska 11+2 takže to bylo fakt krásný, jak se tam prcek vrtěl a máchal ručkama :huban: naposled jsem viděla jen takovej flek ve kterym se třepetalo srdíčko :lol:

No vidíš, tak něco zlého pro něco dobrého :-) Neboj, bude to dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.9.11 16:57

Už jsem trošku klidnější, ale strach mám pořád, jakmile mě píchne v podbřišku, tak už vidím všemožný závěry :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
26.9.11 18:29

tak dneska jsem byla na ultrazvuku krev mám v pořádku a čekáme holku :dance: A foto 19tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
26.9.11 19:04

mari1912 je mi to hrozně moc líto, co Tě potkalo :cry:

Přeju Ti, abys tuhle dobu zvládla a brzo se na Tebe zase usmálo sluníčko – a Ty na něj :hug: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
26.9.11 19:08

mari1912: to je mi líto :cry:

Mě je zase blbě :poblion: , začínám si myslet, že to už nikdy nepřejde :-?

Grejs to máme stejný termín TP :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
26.9.11 20:06

Ahoj holky, ¨¨

Mari: moc mě to mrzí :-( drž se a dej se dokupy :hug:

Reinko: ty jo to je divný, že Dr. nevěděli z čeho…mě napadlo, jestlio ti třeba nepraskla cysta..nebo něco takového..

vítám Grejs :mavam: termín mám stejný..

Tak dnes jsem byla zařizovat věci ohledně té mé dálkařiny ve škole a když jsme si oblekla kalhoty, mmch už těhu, pač ten pupek mě fakt tlačí, tak jsem zjistila, že mi pěkně povyrostlo břico..až jsem se lekla..

Sandro:ty jo to už je macík.. to je asi nejsatrší mimčo tady,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
26.9.11 20:18

Ahoj holky,

Mari, to me strasne mrzi co te potkalo. Drzim palce aby dalsi tehu na sebe nenechalo dlouho cekat a bylo vse v poradku :srdce:

Ja jdu na kontrolu zitra. Podle posledni MS budu 11+4tt podle utz z CR 10+5tt. Takze si myslim ze to bude strasne brzo. Rikala jsem jim o tom, ale oni tvrdi ze prej je to ok. Ze v jedenctem tydnu se uz NT screening muze delat. No nevim no..

Mam docela obavy. Protoze mi ve ctvrtek volali ze test moce a krevni test nedopadli dobre. V moci to vypada na infekci a v krvi je taky neco v neporadku. Takze zitra rovnou vezmou dalsi odbery, prej aby si byli jisti..

Tak uvidim zitra. Docela se bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
27.9.11 04:12

Grejs Vítám tě :mavam:

těhulkajanina abych řekla pravdu tak ani nevím ,ale asi jo :lol: vycházel mi termín na 1.3. a teď mi doktor řekl že to 29.2. :mrgreen: doufám že nebude mít narozeniny jednou za 4 roky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
27.9.11 07:00

Mari,budu držet palce at vše zvládneš.Po revizi nemůžeš už otěhotnět??

• Citovat
  • Upravit
5misa6
27.9.11 07:07

Já blbec včera jsem jela do města na kontrolu,a ještě v autě radši kontroluju kartičky,a ejhle jela jsem zpět domů,kontrolu mám až dnes.Tak jsem se zbytečně projela.Jsem poslední dny v jednom kole,tak jsem nějaká pomýlená:-) předevčírem mimis kopal jak ďas a včera asi jen spal,nebo nevím co tam děla.Holky já mu to nezávidím,bych se v břuchu nudila:-DDD

• Citovat
  • Upravit
1054
27.9.11 08:11

Dobré ráno, holky.

Tak já se dnes chystám na kotrolu, držte mi pěstičky. Odpoledne dám vědět.

Hezký den, papa ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital