Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
27.9.11 08:53

Peťo: držím pěsti..

meg: no taky jsi tam jednou byla :mrgreen: a oni mají tolik práce, že na nudu ani nepomyslí :mrgreen: s tou KO to naštve, tak ať to dnes klapne..

jinak po revizi se dá znovu otěhotnět..mari to určitě zvládne a za chvilku nás dožene..jen jí teď bude čekat něco jako šestinedělí, dá se do klidu a pak to zas zkusí..bohužel mám ve svém okolí dost známých které potrácí, tak trošku vím, jak to chodí..

dnes jsem si vzala ráno prášek, beru Ethyrox na štítnou žlázu, pak jsem otevřela lednici, že malé ohřeju mlíko a běžela jsem :poblion: tak snad tam prášek zustal..většinou se ohlídám,abych hodinu po něm neblinkala..aby se vstřebal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.9.11 09:15

Mari moc mě to mrzí a vím že žádné řeči tě teď momentálně neutěší (bohužel vlastní zkušenost ještě před prvním těhu :cry: )ale čas určitě pomůže a hlavně že doma už máš jednu šikovnou holku :hug: Přeju ti ať se brzy dáš do pohody a až se zadaří určitě nám pisni ať máme radost s tebou :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.9.11 09:15

gejs - :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.9.11 09:18

Sandro - tak to budeme rodit podobně mám terním 7.3. a taky se bojím ať neslavíme narozeniny jednou za 4 roky a gratuluju k holčičce tu bych si taky moc přála… :srdce: :srdce: myslela jsem že mi taky doktor řekne co to bude ale ještě to nebylo moc vidět (tak třeba doufám že pindíka by viděl hned :-D :lol: )tak snad příště to jdu 19.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.9.11 09:35

holky, mě gyndař u prvního taky sliboval, že porodím dřív a rodila jsem 40+3 a to jsme malou vyhnali spermiema :lol:

grejs: a čekáš první? Sny jsou u těhulek normální,ale je to na palici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.9.11 09:38

Grejs: a kolik ti je? Vypadáš docela mladě, mě je 23.. JInak na té Profilovce vypadáš Jak Lilli z Jak jsem poznal vaši matku :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.9.11 09:44

Grejs: no tak nějak jsem tě tipovala :-) a bývá ti taky špatně? Jako třeba mě a Lenn? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.9.11 09:51

Grejs: já už čekám druhé a u prvního jsem sice zvracela,ale pak mi bylo dobře, teď je mi špatně od rána do večera, tak je sranda..

včara jsme byli u manželovy setřenky na návštěvě a začala smažit cibulku.noo…dobře mi to nedělalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.9.11 09:56

taky mi návštěvy u známých nebo jít do restaurace nedělá dobře.. u Lili mi to ve 12-13tt přestalo, tak doufám, že teď taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.9.11 10:03

pročpak si to neužíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.9.11 10:09

Grejs: musíš se na to koukat s nadhledem.. ono i když je ti špatně, tak na to pak budeš ráda vzpomínat, já sice doslova bleju jak Amina,ale i tak si to užívám, protože vidím, jak se začíná pomalu vystrkovat bříško :wink: a hlavně vím, že ve mě roste nový človíček..

:mrgreen: jak to tak čtu, tak koukám, že se mnou začínají mávat těhu hormony.. občas už mě dojímají i filmy a to jsem tvrďák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.9.11 10:10

a obavy jsou normální, jen se to nemsí moc přehánět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.9.11 10:14

proč by se mělo něco pokazit?Holky neblbněte s tím strachem pořád.uvnitř ho má každá ale nesmíte to tak ventilovat,dyť to k ničemu nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
27.9.11 10:43

Tak já nějak netrpím obavama, že by něco nemělo být OK, ale těhotenství si taky nějak moc neužívám. Pořád je mi špatně, bolí mě záda, přibrala jsem teprve půl kila, ale připadám si nějak tlustá … no snad bude líp :-D Ale já jsem si ani první těhotenství moc neužívala. Být na mě, tak ho zkrátím minimálně na polovinu :mrgreen: Ale každopádně to nic nemění na tom, že se na prďolku strašně moc těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.9.11 11:01

no právě že nemáš žádné negativní zkušenosti tak tomu nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie