Poradna duly
Jana Čurdová
Grejs píše:
Ani mi o tom nepovidej .. me uz 2 tydny trapi mirne zvysena teplota do 37,5 … tak mi muzicek vari cajicky a hezky se o me stara
Tak to má být
nechat se hýčkat ![]()
já mám chronickou rýmu takže kýchám často ,ale když se nachladím tak trpím
![]()
ahoj holky tak pokud bych měla napsat o teplácích něco já tak já teď nosím po doma takové neforemné do kterých bych se v pohodě vlezla 2×
chlap jak to viděl tak se smál že mě už nechce ale co,hlavně že jsou pohodlné a nikde netlačí
Ahoj holky,
zrovna před chvilku se mi stala dost nepříjemná věc byla jsem s manželem se podívat na fotbalový turnaj mezi školkama a byla tam jedna všetečná holčička, seděla jsem na lavičce a celý hlouček dětí běžel směren k té lavičce a holčička se zastavila až o moje břicho, úplně se mi udělalo zle tak doufám že se mimiskovi nic nestalo, ale moc dobře mi teda není ![]()
tady jde vidět že se člověk může snažit sebevíc si dávat pozor ale někdy to prostě nejde.ta jak bys měla nějaké bolesti nebo tak,tak rači zajeď k mudr
No manžel chtěl jet hned,ale zatím mi nic není moc dobře mi není hlavně z toho že jsem se dost lekla, ale jestli mě nějak víc začne bolet břicho nebo se mi něco nebude líbit hned frčím
No právě na to že jsem včera začla 18 týden, tak pohyby čekám každým dnem a pořád nic moc, kdybych už je měla normálně a pak se miminko i tak normálně hýbalo určitě bych byla klidnější
tak to ti fakt nezávidím
ale s těmi pohyby se nenervuj,18tt ještě není nějak hraniční.ještě máš klidně 2,3 týdny čas ale věřím že už se nemůžeš dočkat
ahoj holky, tak se jdu pochlubit první fotkou. Honzík nebo Anetka má 63mm, testy zatím vypadají dobře, čekáme ještě na výsledky krve. foceno v úterý, kdy jsem byla 12+5 podle utz ![]()
ty jo to je obřík ale četla jsem že právě po tom 11 týdnu mimča hrozně rychle rostou takže super ![]()
No já vím že mám teoreticky čas ale na to že čekám třetí mimi už bych je fakt mohla cítit u prvního to byl konec 19 týdne a u druhého půlka 18 týdne tak jsem myslela že teď to bude ještě dřív a furt nic ![]()
Příspěvek upraven 29.09.11 v 13:22
No nic budu muset končit, musím doběhnout do města a koupit něco malému synovcovi má dneska svátek tak jak starší kluk příjde ze šachů tak mu půjdem popřát zatím papa ![]()
No včera odpoledne tady bylo pěkně mrtvo ![]()
Já už se tááák těším na další kontrolu. Taky chci nějakou hezkou fotečku a koukat na prcka. Ještě ale musím celý týden počkat ![]()