Poradna duly
Jana Čurdová
Reinko: tak ten hematom je nakonec dobrá varianta krvácení.. to se stává spoustě maminám.. jak jde studování?
Grejs už je ti lepší nebo tě trápí teplota pořád ?? Mě o víkendu stoupla na 37.6 a rýma mě pořád trápí
tak pořád piju půllitrové čaje a snažím se trochu vypotit
ale dostala jsem typ na chleba se sádlem tak si ho půjdu dát
a uvidíme jestli trochu pomůže ![]()
Grejs a co vám bylo že jsi byla v nemocnici?? To je dobře že je vše v pořádku ![]()
tehulka_janina píše:
Reinko: tak ten hematom je nakonec dobrá varianta krvácení.. to se stává spoustě maminám.. jak jde studování?
Studování nijak, zítra začíná škola a já si válím šunky v nemocnici
takže já budu školu řešit asi až příští týden
Zatím už se žádný krvácení neobjevilo, tak uvidíme v týdnu co řekne UTZ a když dobrý, tak si myslí, že mě už pustěj domů ![]()
ahoj holky nikde nikdo
tak máme neděli,ještě jeden den a čeká mě kontrola.přiznávám že začínám být dost nervozní.jako těhu příznaky mám takže to mě uklidňuje ale i tak.Budu 11+0 a přesně v 11+0 mi v prvním těhu oznámil mudr že jde o zt a asi proto se tak bojím.
Bajčo: budu držet pěsti ![]()
Reinko: posílám ti a miminkovi hodně síly ![]()
Holky, dneska jsem konečně víc dlabala..na KO jdu až 10ho.. mám vzít tatínka, tak snad bude mimi taky v pohodě..
ahoj holky,tak nakonec jedu na kontrolu už dneska.švagr jede do města kde mám mudra tak se přiberu.aspoň budu o den dřív vědět jak na tom jsme tak držte palce ![]()
Bajčo- palec držím, a já konečně od včerejška cítím pohyby konečně
(sice jen slabě, ale přece)
Holky myslíte že je normální když ve středu začnu 19 týden a nemám ještě ani 1/2 kila navíc?
Jo a taky jsem se chtěla zeptat jestli některá maminka nemá zkušenosti s POP in plenama, Byla jsem v sobotu v Praze se podívat na výstavu FOR BABY a dostala jsem tam letáček. Jedná se o látkové pleny, které by se měly měnit jako papírové, ale musíte je prát, skládají se ze tří vrstev a ta cena
maxi sada 20 plen a 6 nočních stojí kolem 8500,– a stačí prý od narození až po nočník
kaťo: gratuluju k pohybům, s těma kilama, tys taky blindila ne? Ale i kdyby ne, tak podle mě to normální je, každý přibývá jinak.. on by ti DR. kdyžtak řekl,ať víc papáš
s látkovkama zkušenost nemám, u malé jsem chtěla jít do klasických látkovek,ale zvracela tak, že všechny látkovky padaly na blitky, takže jsme vyrostly na papírovkách, nicméně látkovkám fandím, ze zač. sice hrozná investice,ale do budoucna se to určitě vyplatí..a je to určitě zdravější pro dítě, nemusí se žehlit, cožje taky oproti alátkovkám výhoda.. nicméně papírovky jsou pohodlnější..ale mají spoustu negativního-zatěžují živ. prostředí, pro dítě asi taky nic moc ten gel co vzniká po načurání..atd..
katkad79 gratuluji taky k pohybům ![]()
Já jsem 19tt a přibrala jsem 3 kila
,ale znám kolem sebe těhulky které vůbec nepřibrali ![]()
ahoj holky tak vše je v pořádku.už máme 4 cm,průkazku i fotečku
![]()
Ahoj holky, tak já se dneska před obědem kráááásně po
nejhorší je, že mi je blbě pořád a já vůbec nevím proč
![]()
Bajča píše:¨
díky všem kdo drželi palce