Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
1.9.11 20:46

No malé-spíš velké :mrgreen: je jí 14let.A termín jsem si vypočetla na 30.dubna-znám datum ovulace.I když ty kalkulačky se občas liší.Někde ho mám i 1.května :wink:

dudulka12 píše:
To máš asi pravdu stím zatahováním.Jo jsme hold těhu tak to neřešíme a také je to tak trochu ta výmluva.No tak to je dobrý já mám termín 26.4. tak ty ho musíš mít 29-30.4 né? :lol: Některý těhulky jsou o pár týdnu dříve.Pak jim budeme tiše závidět až to budou mít za sebou a nás to bude čekat.I když ty víš do čeho jdeš.A kolik že je té tvé malé?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
1.9.11 20:54

Mari, gratuluju k potvrzenému těhu :D. Akdyž budou dvojčátka tak co… víc dětí, víc radosti :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
1.9.11 20:58

kdypak jsi rodila poprvé? jestli to není tajné nebo spíš jestli i nejsem moc zvědavá :-) .Tak to je puberta co, ale aspon ti pěkně pomůže se vším.Jo tak to by byl čaroděj či čarodějka hezký :-) můj bratr je taky na čáry a já mám zase termín na tatky narozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.9.11 20:59

Klidně i dvojčátka-hlavně,aby to bylo v pohodě :wink:

Joj83 píše:
Mari, gratuluju k potvrzenému těhu :D. Akdyž budou dvojčátka tak co… víc dětí, víc radosti :D :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
2.9.11 10:05

při mém štěstí budu rodit mari,dadulko…s vámi..jsem superpřenašeč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.9.11 14:55

A ty máš už od dr přesný termín?Já malou rodila skoro na den,ale teď nevím.Po tolika letech je to prý jako poprvé-hm,a to mám radost 8-o :wink:

tehulka_janina píše:
při mém štěstí budu rodit mari,dadulko…s vámi..jsem superpřenašeč :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
3.9.11 09:06

mari1912
taky velká gratulace :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.9.11 09:17

Děkuju,snad bude vše v pořádku,ale myslím,že se budu nervovat do porodu.Jedou mě hlavou šílené myšlenky,taky to tak máš,nebo jsem paranoik?

sxaxnxdxrxa píše:
mari1912
taky velká gratulace :dance: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
3.9.11 09:39

Ahoj no řekla že podle utz mě vychází na 26.4 a podle toho jejího kolečka na 27.4., ale myslím že to není asi zavěrečný datum pak se to i asi vyvíjí jak mimčo roste atd. ne?No také mám zvlaštní pocity někdy, spíš si to nějak nemůžu až tak uvědomit že tam ve mě něco roste je to takové zvláštní.Už balíš mari :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.9.11 09:47

Svoje věci už mám téměř zabalené,ale protože nevím,kdy přesně vyjedeme tak hygienu nechám až na dýl.Ten můj se musí zabalit sám :wink: Včera jsem si koupila takový ty tampony do vody a bonbóny na nevolnost v autě-kdyby náhodou :-D
Jinak moje pocity jsou hlavně strach,pořád se mě chce plakat a vůbec si to tím pádem neužívám :-( Ale říkám si,že takhle to snad nemůže jít pořád co?

dudulka12 píše:
Ahoj no řekla že podle utz mě vychází na 26.4 a podle toho jejího kolečka na 27.4., ale myslím že to není asi zavěrečný datum pak se to i asi vyvíjí jak mimčo roste atd. ne?No také mám zvlaštní pocity někdy, spíš si to nějak nemůžu až tak uvědomit že tam ve mě něco roste je to takové zvláštní.Už balíš mari :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
3.9.11 10:55

já myslím že né až budeš mít asi uplně tu jistotu že je vše v pořádku tak si to budeš určo užívat.Možná je to tím že se furt tak nějak bojíš aby to nedopadlo nějak špatně ale neboj bude to určitě dobrý.Soustřed se hlavně na dovču bude teplíčko válenda a pohodička :lol: .jáké máš tampony obyč?My byli ted na dovče a seznámili jsme se tam a holčina že měla stále problémy se záněty tak si kupovala přímo v lékárně nějaké s aloe nebo tak něco.Prý jsou výborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.9.11 11:01

Koupila jsem si ty přímo z lékárny,jsou něčím napuštěné,speciálně do vody.
Jinak bojím se,protože před rokem zamlklé těhu v 9tt a v dubnu dvě čárky a zpožděná ms :-( Takže tomu chci věřit i si to užívat,ale zatím mám blok v hlavě.Ty jo,před tím rokem,jsem byla nejšťastnější človíček,natěšená a asi o to to víc bolelo 8-o

dudulka12 píše:
já myslím že né až budeš mít asi uplně tu jistotu že je vše v pořádku tak si to budeš určo užívat.Možná je to tím že se furt tak nějak bojíš aby to nedopadlo nějak špatně ale neboj bude to určitě dobrý.Soustřed se hlavně na dovču bude teplíčko válenda a pohodička :lol: .jáké máš tampony obyč?My byli ted na dovče a seznámili jsme se tam a holčina že měla stále problémy se záněty tak si kupovala přímo v lékárně nějaké s aloe nebo tak něco.Prý jsou výborný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
3.9.11 11:12

držím palečky a věřím že ted už to bude určitě v pohodě. :-) Ten blok je nejhorší a taky bych už snad chtěla abych byla tak ten 12 týden a po screningu a vše bylo v poho a jen rostlo.Já vím lehce se to říká ale máš před sebou dovču slunce a pohodičku tak si to pěkně užij a až přijedeš tak už z něj bude medvídek jak mi říkala pani doktorka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.9.11 11:27

Děkuji,
ten týden asi budu v poho,ale až se bude blížit termín kontroly,to bude mazec 8-o To se tu za mě zblázníte :lol:

dudulka12 píše:
držím palečky a věřím že ted už to bude určitě v pohodě. :-) Ten blok je nejhorší a taky bych už snad chtěla abych byla tak ten 12 týden a po screningu a vše bylo v poho a jen rostlo.Já vím lehce se to říká ale máš před sebou dovču slunce a pohodičku tak si to pěkně užij a až přijedeš tak už z něj bude medvídek jak mi říkala pani doktorka :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
3.9.11 13:39

Zdravím všechny maminky a ráda se připojím na diskuzi jsem 13+4 a termín porodu máme 7.3. Máme doma už dva kluky 10 a 6 tak doufám že se podaří vytoužená holčička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí