Poradna duly
Jana Čurdová
A ty jsi v kolikátém týdnu?
zrofka píše:mari1912 píše:ahojky,tak to je pěkný hcq.. já jsem byla min. úterý a měla jsem něco přes 400..a taky mi říkala,že je to pěkný..:)
Ahojky,
tak jsem po týdnu opět on lineOdešlo nám snad všechno-vifi,síťová karta,něco na střeše v routru-no šílené.
Jinak byla jsem u doktorky-musela jsem dřív,protože o víkendu jedeme na dovču a já jsem nervózní,aby vše bylo tam kde má a aby se vše vyvíjelo jak má
Takže mě nabrala hned krev a dnes znova a výsledky až zítra-to se asi zblázním.Výsledky z pondělí jsou příznivé-529jednotek hcg,prý je to docela vysoké číslo na tak rané stadium.Tak teď jen aby se to číslo zdvojnásobilo
sxaxnxdxrxa píše:
a holky už jste někdo na neschopence??
já jsem na neschopence od začátku těhu…dnes jsem 10+6tt.....doma uz se celkem nudim..ale musim to nejak zvladnou uz jsem si aji objednala casopis na vysivaní tak si asi vyšiju nejakou dečku:D
kachii
já jsem na neschopence 1. měsíc kvůli práci dělala jsem v chemickém a prašném prostředí,ale zatím se nenudím
sestra má 8.měsíční miminko tak pořád chovám
vyšívání mě taky už napadlo ,ale je to pro mě hrozná představa ![]()
sandro: já budu přestupovat z rodičáku na rodičák,resp. končil by mi zač. července a přestoupím asi v dubnu.. jinak,abych toho neměla málo, tak od září nastupuju na dálkové studium, takže každá sobota bude studijní
![]()
tehulka_janina píše:
sandro: já budu přestupovat z rodičáku na rodičák,resp. končil by mi zač. července a přestoupím asi v dubnu.. jinak,abych toho neměla málo, tak od září nastupuju na dálkové studium, takže každá sobota bude studijní![]()
sandra: dnes 7+2 a to půjdu ještě v lednu na 2tt do nemocnie
jsem zdr. sestra ![]()
tehulka_janina píše:
sandra: dnes 7+2 a to půjdu ještě v lednu na 2tt do nemocniejsem zdr. sestra
ty tam pujdeš ležet na 2týdny ![]()
tehulka_janina píše:
sandra: nene praxovat
aha
já jsem ležela před 2 týdny v nemocnici pichalo mě na pravé straně.Měly obavy že to může být slepák tak si mě nechaly 3 dny na gynekologii ,ale nic nenašly tak že mě po dlouhém přemlouvání pustily chtěli si mě tam ještě nechat
![]()
sandra: mě u prvníhotěhu taky dost bolelo břicho…je to tím jak roste děloha a co poyby..už cítíš?
no nevím jestli jsou to zrovna pohyby ,ale citím pořád jak kdyby se mi v něm někdo šťoural asi roste ta děloha
už se těším až ucítím pohyby miminka
![]()
já cítila poprvé někdy okolo 12tt a bylo to takové jakoby přeskakování v břiše, jako velká bublinka
nevím jak to popsat..