Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16244
25.8.11 12:46

ahoj holky,
me se uz kontrola taky blizi. Moje prvni. Mam ji v nedeli a budu 6+6tt. Tak snad uslysim srdicko. Myslite ze uz by mohlo byt slyset?

Jinak ja strasne trpim zacpou. chodim tak jednou za 3-4dny a jsou to muka. Jedine co pomaha je kava. Tak si tak 2× tydne dam kavu abych sla ale i tak jsou to muka. Co stim :nevim: :nevim: :nevim:

Takove problemy jsem nikdy nemivala. Chodivala jsem kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
25.8.11 12:51

Hani, já jak jsme jednou taky nebyla ty 3 dny na wc tak mě pomohl meloun. Jedla jsem ho pak každý večer, třeba v 20hod u tv a ráno jsme pak zase šla a po tom se mi to zase srovnalo na každé ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
25.8.11 12:52
Peettrraa píše:
Hani, já jak jsme jednou taky nebyla ty 3 dny na wc tak mě pomohl meloun. Jedla jsem ho pak každý večer, třeba v 20hod u tv a ráno jsme pak zase šla a po tom se mi to zase srovnalo na každé ráno…

Meloun mi nepomaha.. ted jim pravidelne kvuli vode, protoze toho moc pres den nanapiji…
ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
25.8.11 13:05
tehulka_janina píše:
dadulko:to jsme na tom podobně těhotně:)

jinak na první KO se dělá vnitřní UTZ..jestli je něco v děloze.. na KO jdu taky posledního srpna..

mari: kolik té tvé slečně je? Mojí jsou 2 roky..

Už 14 let:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
25.8.11 21:20

mari: aha :-) tak to už je vážně slečna :-)

na zácpu zkus,Hani, Kefíry, nebo jogurty..nebo je i nějaká přírodní vláknina..Psylium se to asi jmenuje,ale pokud nejsi v ČR, tak nevím jak je v dostání jinde :nevim: jinak mě pomáhá taky meloun..ještě mě napadlo..na lačno vypít 200ml vlažné vody..aktivuje to střevo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.8.11 23:23

Reinka:Tak já se přidávám…termín porodu ještě nevím,ale v úterý bych to měla snad vědět,pokud ne tak na další kontrole.Mělo by to být duben-květen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
26.8.11 07:33

Ahoj tak já bych se také ráda přidala, dnes jsem 7+0tt, u dr. už jsem byla a zatím jen potvrdil těhotenství, na další kontrolu jdu 30.8 tak se moc těšim, ale zároveň i bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
26.8.11 09:09

Ahoj holky, vítám nové těhulky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.8.11 09:55

Ahoj holky :mavam: tak ať kontroly dobře dopadnou.
Mari: tobě ještě dr. neříkal, jakej tt jsi, nebo jo?? :lol: už v tom mám zmatek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.8.11 10:05

ahojky můžu se přidat?? termin mi zatim vychází konec dubna začátek května :dance: na přítelovi narozky..ale zatím je to orientační..a uvidím co mi poví DR:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.8.11 10:06
zrofka píše:
ahojky můžu se přidat?? termin mi zatim vychází konec dubna začátek května :dance: na přítelovi narozky..ale zatím je to orientační..a uvidím co mi poví DR:

Jen se přidej :mavam: :mavam: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.8.11 10:11
Reinka píše:
zrofka píše:
ahojky můžu se přidat?? termin mi zatim vychází konec dubna začátek května :dance: na přítelovi narozky..ale zatím je to orientační..a uvidím co mi poví DR:

děkuji děkuji.. jsem vlastně zvědavá jak to dopadne..a hlavně v jakém týdnu jsem.. na netu mi se mi ukazují různé verze :zed: to se počíta podle poslední MS????? když byla 25.7..takže bych měla byt něco 5tt?? nevíš/te??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
26.8.11 10:22
zrofka píše:
Reinka píše:
zrofka píše:
děkuji děkuji.. jsem vlastně zvědavá jak to dopadne..a hlavně v jakém týdnu jsem.. na netu mi se mi ukazují různé verze :zed: to se počíta podle poslední MS????? když byla 25.7..takže bych měla byt něco 5tt?? nevíš/te??? :think:

Podle této těh. kalkulačky http://www.tehotenskakalkulacka.cz/
to vychází, že jsi 4+4tt. Jinak všechny moc zdravím!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.8.11 10:53
Peettrraa píše:
zrofka píše:
Reinka píše:
zrofka píše:
děkuji děkuji.. jsem vlastně zvědavá jak to dopadne..a hlavně v jakém týdnu jsem.. na netu mi se mi ukazují různé verze :zed: to se počíta podle poslední MS????? když byla 25.7..takže bych měla byt něco 5tt?? nevíš/te??? :think:
Podle této těh. kalkulačky http://www.tehotenskakalkulacka.cz/
to vychází, že jsi 4+4tt. Jinak všechny moc zdravím!!!!

jééé děkuji za odkaz..tak to jsem si myslela,že jsem už 5tt :zed: :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
26.8.11 11:30

Tak j8 jsem podle té těhu kalkulačky 4+3tt .A termín porodu mě vyšel 1.5.20012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...