Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
me se uz kontrola taky blizi. Moje prvni. Mam ji v nedeli a budu 6+6tt. Tak snad uslysim srdicko. Myslite ze uz by mohlo byt slyset?
Jinak ja strasne trpim zacpou. chodim tak jednou za 3-4dny a jsou to muka. Jedine co pomaha je kava. Tak si tak 2× tydne dam kavu abych sla ale i tak jsou to muka. Co stim
![]()
Takove problemy jsem nikdy nemivala. Chodivala jsem kazdy den.
Hani, já jak jsme jednou taky nebyla ty 3 dny na wc tak mě pomohl meloun. Jedla jsem ho pak každý večer, třeba v 20hod u tv a ráno jsme pak zase šla a po tom se mi to zase srovnalo na každé ráno…
Peettrraa píše:
Hani, já jak jsme jednou taky nebyla ty 3 dny na wc tak mě pomohl meloun. Jedla jsem ho pak každý večer, třeba v 20hod u tv a ráno jsme pak zase šla a po tom se mi to zase srovnalo na každé ráno…
Meloun mi nepomaha.. ted jim pravidelne kvuli vode, protoze toho moc pres den nanapiji…
ach jo…
tehulka_janina píše:
dadulko:to jsme na tom podobně těhotně:)jinak na první KO se dělá vnitřní UTZ..jestli je něco v děloze.. na KO jdu taky posledního srpna..
mari: kolik té tvé slečně je? Mojí jsou 2 roky..
Už 14 let:-)
mari: aha
tak to už je vážně slečna ![]()
na zácpu zkus,Hani, Kefíry, nebo jogurty..nebo je i nějaká přírodní vláknina..Psylium se to asi jmenuje,ale pokud nejsi v ČR, tak nevím jak je v dostání jinde
jinak mě pomáhá taky meloun..ještě mě napadlo..na lačno vypít 200ml vlažné vody..aktivuje to střevo..
Reinka:Tak já se přidávám…termín porodu ještě nevím,ale v úterý bych to měla snad vědět,pokud ne tak na další kontrole.Mělo by to být duben-květen
Ahoj tak já bych se také ráda přidala, dnes jsem 7+0tt, u dr. už jsem byla a zatím jen potvrdil těhotenství, na další kontrolu jdu 30.8 tak se moc těšim, ale zároveň i bojim
Ahoj holky
tak ať kontroly dobře dopadnou.
Mari: tobě ještě dr. neříkal, jakej tt jsi, nebo jo??
už v tom mám zmatek ![]()
ahojky můžu se přidat?? termin mi zatim vychází konec dubna začátek května
na přítelovi narozky..ale zatím je to orientační..a uvidím co mi poví DR:
zrofka píše:
ahojky můžu se přidat?? termin mi zatim vychází konec dubna začátek květnana přítelovi narozky..ale zatím je to orientační..a uvidím co mi poví DR:
Jen se přidej
![]()
Reinka píše:zrofka píše:Jen se přidej
ahojky můžu se přidat?? termin mi zatim vychází konec dubna začátek květnana přítelovi narozky..ale zatím je to orientační..a uvidím co mi poví DR:
![]()
![]()
děkuji děkuji.. jsem vlastně zvědavá jak to dopadne..a hlavně v jakém týdnu jsem.. na netu mi se mi ukazují různé verze
to se počíta podle poslední MS????? když byla 25.7..takže bych měla byt něco 5tt?? nevíš/te??? ![]()
zrofka píše:Reinka píše:děkuji děkuji.. jsem vlastně zvědavá jak to dopadne..a hlavně v jakém týdnu jsem.. na netu mi se mi ukazují různé verzezrofka píše:Jen se přidej
![]()
![]()
to se počíta podle poslední MS????? když byla 25.7..takže bych měla byt něco 5tt?? nevíš/te???
Podle této těh. kalkulačky http://www.tehotenskakalkulacka.cz/
to vychází, že jsi 4+4tt. Jinak všechny moc zdravím!!!!
Peettrraa píše:zrofka píše:Podle této těh. kalkulačky http://www.tehotenskakalkulacka.cz/Reinka píše:děkuji děkuji.. jsem vlastně zvědavá jak to dopadne..a hlavně v jakém týdnu jsem.. na netu mi se mi ukazují různé verzezrofka píše:Jen se přidej
![]()
![]()
to se počíta podle poslední MS????? když byla 25.7..takže bych měla byt něco 5tt?? nevíš/te???
to vychází, že jsi 4+4tt. Jinak všechny moc zdravím!!!!
jééé děkuji za odkaz..tak to jsem si myslela,že jsem už 5tt
![]()
Tak j8 jsem podle té těhu kalkulačky 4+3tt .A termín porodu mě vyšel 1.5.20012