Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
840
19.8.11 10:50
hanapospis píše:
Joj83 píše:
Tak to je teda síla. Já už jsem dostala i průkazku. Hned jak bylo vidět srdíčko. A co jsem tu tak různě četla, tak spousta holek ji dostala až po 1.Trimestru. To mi příjde vcelku pozdě… :nevim:

Ja dostanu prukazku az ve 20tt :palec: :palec:
Ale tu ja nepotrebuji.. bez te se obejdu. Ja bych spis chtela potvrdit ze se miminko zabydlelo tam kde ma a ze vse probiha tak jak ma.

Pokud ses bez bolesti a vse probiha tak jak ma tak te poprve vidi midwife az ve 12-13tt. Tady se zastava nazor ze pokud se ma neco stat v zacatku tehotenstvi (prvni trisemestr) tak se to i stane. Je to proste priroda a nic s tim nenadelas ty ani doktor. :think:

Příspěvek upraven 19.08.11 v 10:42

Me doktor říkal, že průkazku mám na to, abych když někde omdlím, nebo se cokoli stane, doktoři hned věděli že jsem těhu a podle toho se ke mě i chovali. :)
Stejně mi přijde 13 tt dost pozdě. Aspoň vědět, že je na začátku všechno vpořádku. Udělat testy na krevní skupinu, obranné látky atd. a já jsem teda okamžitě dostala leták co jíst a nejíst a doporučení na vitamínky. :) Člověk má hold někoho, koho se může zeptat co a jak a jestli to všechno probíhá, tak ják má.
Kdybych to ale měla tak jak ty, taky bych si zašla v čechách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
19.8.11 10:58
Joj83 píše:
hanapospis píše:
Joj83 píše:
Tak to je teda síla. Já už jsem dostala i průkazku. Hned jak bylo vidět srdíčko. A co jsem tu tak různě četla, tak spousta holek ji dostala až po 1.Trimestru. To mi příjde vcelku pozdě… :nevim:

Ja dostanu prukazku az ve 20tt :palec: :palec:
Ale tu ja nepotrebuji.. bez te se obejdu. Ja bych spis chtela potvrdit ze se miminko zabydlelo tam kde ma a ze vse probiha tak jak ma.

Pokud ses bez bolesti a vse probiha tak jak ma tak te poprve vidi midwife az ve 12-13tt. Tady se zastava nazor ze pokud se ma neco stat v zacatku tehotenstvi (prvni trisemestr) tak se to i stane. Je to proste priroda a nic s tim nenadelas ty ani doktor. :think:

Příspěvek upraven 19.08.11 v 10:42
Me doktor říkal, že průkazku mám na to, abych když někde omdlím, nebo se cokoli stane, doktoři hned věděli že jsem těhu a podle toho se ke mě i chovali. :)
Stejně mi přijde 13 tt dost pozdě. Aspoň vědět, že je na začátku všechno vpořádku. Udělat testy na krevní skupinu, obranné látky atd. a já jsem teda okamžitě dostala leták co jíst a nejíst a doporučení na vitamínky. :) Člověk má hold někoho, koho se může zeptat co a jak a jestli to všechno probíhá, tak ják má.
Kdybych to ale měla tak jak ty, taky bych si zašla v čechách. :)

jj, ja mela naplanovou dovolenou uz pul roku dopredu, takze to je jen nahoda. Jinak bych jela tak o tydne podeji. Mam obavy ze jeste nebude nic videt/slyset a pak budu stejne cekat do toho 12tt. Tady budu mit 3utz a tot vse. Ale stacilo to jinym, bude to muset stacit i me.
Tehotenstvi neni nemoc ale stav, jak se tady rika :palec:

Me se podarilo omdlit v metru, je to tak mesci a pul, to jsem jeste nebyla tehu. Byl to 1DC. A ze by mi nekdo prohrabaval veci a kontroloval jestli u sebe nemam nahodou tehotenskou prukazku, to fakt nikoho nenapadlo. Pockali az se proberu, prvni otazka byla zda nejsme tehu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 11:02

Tak tuhle variantu bych si mohla vybrat taky. Mohla bych se nahlásit k porodní asistentce, a chodit jenom na konzultace k ní a k doktorovi jenom na ty 3 povinne UTZ. Jenže mě to prostě přijde málo :D Asi jsem moc vyplašená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
19.8.11 11:07
Joj83 píše:
Tak tuhle variantu bych si mohla vybrat taky. Mohla bych se nahlásit k porodní asistentce, a chodit jenom na konzultace k ní a k doktorovi jenom na ty 3 povinne UTZ. Jenže mě to prostě přijde málo :D Asi jsem moc vyplašená

ja taky, ale ja jiny vyber nemam. Tady gynekologove nejsou. Takze bohuzel nic nenadelam. Jenomo se modlit ze vse bude ok. A parkrat si zaletet do CR. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 11:11

Zvládnete to i tak, uvidíš… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.8.11 12:03

No já byla na 1. kontole v 6+3 na potvrzení že je to v děloze, pak za 14 dní v 8+2 jak rosteme a teď si mě pozval až za 4týdny, takže 12+2.
joj83 - tak to jsme na kontrolu skoro stejně a reinka jen o 1 den později.Kolik budeš toho 30.8.? já 12+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 13:36
Peettrraa píše:
No já byla na 1. kontole v 6+3 na potvrzení že je to v děloze, pak za 14 dní v 8+2 jak rosteme a teď si mě pozval až za 4týdny, takže 12+2.
joj83 - tak to jsme na kontrolu skoro stejně a reinka jen o 1 den později.Kolik budeš toho 30.8.? já 12+2tt

Já budu toho 30.8. teprv 10+5 :) jste o kousek starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
22.8.11 12:34

Ahoj holky, tak já čekám asi dubňátko. Poslední MS jsem měla 9.7. a termín podle internetové kalkulačky je kolem 14.dubna…takže jsem asi 6+2.. Už mám doma dvouletou čertici, tak se nenudím :-)

K Dr. půjdu až 31.8. na dřív mě objednat nechtěl, že stejně není nic vidět… u prvního těhu jsem šla, tak kolem 8tt a myslím, že malá už měla 12mm :-) a tlouklo srdíčko..ale teď si myslím, že jsem otěhotněla dýl, pač na plodné dny nic nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.8.11 16:40
tehulka_janina píše:
Ahoj holky, tak já čekám asi dubňátko. Poslední MS jsem měla 9.7. a termín podle internetové kalkulačky je kolem 14.dubna…takže jsem asi 6+2.. Už mám doma dvouletou čertici, tak se nenudím :-)K Dr. půjdu až 31.8. na dřív mě objednat nechtěl, že stejně není nic vidět… u prvního těhu jsem šla, tak kolem 8tt a myslím, že malá už měla 12mm :-) a tlouklo srdíčko..ale teď si myslím, že jsem otěhotněla dýl, pač na plodné dny nic nebylo :mrgreen:

Ahojky :mavam: tak to máme kontrolu ve stejný den :palec: (teda já už druhou) a konečně se dozvím, jak je mimčo starý, minule to byl jen gest, váček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
22.8.11 20:39

Reinko: no já jsem zvědavá na sebe, myslím si, že jsem otěhotněla až na konci cyklu, tak bude prclík asi taky o něco mladší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.8.11 21:11
tehulka_janina píše:
Reinko: no já jsem zvědavá na sebe, myslím si, že jsem otěhotněla až na konci cyklu, tak bude prclík asi taky o něco mladší..

Přesně tak…a já byla 100% přesvědčená, že ovu byla 18.7. :mrgreen: :mrgreen: a ono očividně kulový, já doufám, že už tam uvidím něco víc, než černou tečku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
22.8.11 21:52

Já jdu na kontrolu den před váma a doufám, že už budou ručičky a nožičky. V 11 tt by to už měl být macek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
22.8.11 21:54

holky ja uz mam taky termn prvniho utz.
Ja jdu 27.9 v 11hod. Budu 11+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.8.11 22:02

Jéééé, tak to vy už budete mít macíky!!! :srdce:

To já se bojím, aby mimi rostlo a bylo vše ok, trochu mě znepokojuje, že mě nic nebolí, nic mi není… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
22.8.11 22:13
Reinka píše:
Jéééé, tak to vy už budete mít macíky!!! :srdce:To já se bojím, aby mimi rostlo a bylo vše ok, trochu mě znepokojuje, že mě nic nebolí, nic mi není… :nevim:

Tak to jsme na tom uplne stejne. Me taky nic neni. Nic me neboli. Dokonce ani prsa ne. Ty me bolely jen prvni tyden po objeveni // a pak uz nic. Ani se nezvetsily. Proste vubec ale vubec ale vubec nic.
Dneska jsme 6+0tt. :nevim: :nevim:
Ten mesic cekani me asi zabije.
Ale pristi vikend letime do CR tak si v nedeli 28.8 hned zajdu za svoji doktorkou. Snad uz neco uvidi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí