Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,rada bych se prihlasila do vasi skupiny.Jsem tu poprve tak jeste poradne nevim jak to tu chodi. Mela bych byt v zacatku 9tt doma mame uz 2 vetsi holciny a na mimi se moc tesime a doufame ze vse bude ok ![]()
Ahoj
Můžu se přidat ? Podle PM by se prcek měl narodit 16. března ![]()
ahoj diblik a zlatuno, zlatu tebe znám z diskuze objevení // v červenci, taky tam občas zajdu
Ty jsi teda podle metříku 8+5tt, viď? Já 9+3tt a dibliku tobě to vychází kolik? tady si to kdyžtak spočítej přesně http://www.tehotenskakalkulacka.cz. Ale asi jsme tak nějak hodně podobně. Já mám termín dle MS 12.3., dle UZV 9.3., ale to se prý ještě příště upřesní. Tak zatím paaa ![]()
zlatuna píše:
AhojMůžu se přidat ? Podle PM by se prcek měl narodit 16. března
Jůůů, já jsem 17. března ![]()
Děkuji za přivítání ![]()
Jsme tady s termínem dost podobně, to je paráda ![]()
zlatuna píše:
Děkuji za přivítání
Jsme tady s termínem dost podobně, to je paráda
Já to myslela tak, že já jsem narozená 17.3.
prcek má termín až 9.dubna =)
Ahoj holky, tak jak se dnes vede? Mě ráno bylo zas etrošku nevolno,a le jde to. Akorát zase stresuju, protože mě prsa bolely vždy jen chvíli po sundání podprsenky večer.Začaly asi až v 6-7tt. No a včera večer při svlékání mi přišlo, že už tolik nebolely, skoro vůbec. Tak nevím jestli je to normální. Na kontrolu jdu až 30.8., tak nevím zda to vydržím. No uvidím, třeba zase začnou bolet. A co jinak vy?
ahojky,neboj užívej si,že nebolej oni zase začnou jinak jsem 8tt když jsem měla holky psalo se to jinak. ve středu jdu k doktorovi už se moc těším zatím jsem totiž špinila ale to jsem měla i u druhé dcery.ale bylo vše v pořádku srdíčko tlouklo tak jsem zvědavá jak jsme povyrostly. ![]()
Ahojky, no já se budu konečně v pondělí objednávat na první kontrolu, tak se moc bojím a doufám, že bude vše v pořádku. JInak mě cca 2× denně bolí podbřišek, jako při MS, až si musím lehnout, ale za chvilku to pak přejde, většinou to začně po nějaké námaze, nebo pokud jdu nakoupit a dlouho chodím, tak doufám, že to taky nic není
No, hold až budu těhu podruhý, tak už budu asi krapet klidnější ![]()
ahoj maminky tak já se tedy taky přidávám:-) jsem v 6+4tt a nejspis je termín 25.3:-) je to nase prvni miminko:-)
Reinka píše:zlatuna píše:Jůůů, já jsem 17. března
já taky:-)
kachii píše:Reinka píše:já taky:-)zlatuna píše:Jůůů, já jsem 17. března
já mám narozky 12.3.