Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to jo, tak držím pěstičky ať krásně i nadále rostete
Kdy jdeš teda na KO? Já 30.8.
Peettrraa píše:
Tak to jo, tak držím pěstičky ať krásně i nadále rosteteKdy jdeš teda na KO? Já 30.8.
Já jdu 31.8. tak jsem zvědavá
![]()
Reinka píše:Peettrraa píše:Já jdu 31.8. tak jsem zvědavá
Tak to jo, tak držím pěstičky ať krásně i nadále rosteteKdy jdeš teda na KO? Já 30.8.
![]()
Já jdu taky 30.8. doufám, že už budou vidět i nožičky a ručičky ![]()
Příště už by doktorka nemusela být tak vyjukaná a ukázat ti
My jsme naše viděli v 7+1
Takže u tebe by to taky už mělo být vidět.
To jo, doufám, že poroste a že bude všechno ok
ono mě i TT vyšly pozitivní až relativně pozdě, takže jsem čekala, že to bude mladší
já už chci taky ![]()
Ahoj holky,
reiko, gratuluji k potvrzenemu tehu. Ja bych chtela taky.. tak se jenom nervuji.
ja jdu k doktorce az v nedeli 28.8 to budu 6+6tt dneska jsem 5+4tt. Stale se vubec necitim tehotne. Nemam zadne bolesti, ani prsa neboli, zadny vytok proste vubec nic..
Doufam ze toho 28.8 bude uz neco videt a doufam ze by mohlo uz byt slyset i srdicko. Protoze cekat pak do 13tt by byla si moje smrt ![]()
Určitě… neboj, taky se dočkáš: ![]()
A už se cítíš těhu, nebo pořád nic?
hanapospis píše:
Ahoj holky,reiko, gratuluji k potvrzenemu tehu. Ja bych chtela taky.. tak se jenom nervuji.
ja jdu k doktorce az v nedeli 28.8 to budu 6+6tt dneska jsem 5+4tt. Stale se vubec necitim tehotne. Nemam zadne bolesti, ani prsa neboli, zadny vytok proste vubec nic..
Doufam ze toho 28.8 bude uz neco videt a doufam ze by mohlo uz byt slyset i srdicko. Protoze cekat pak do 13tt by byla si moje smrt
To chodíte co 6 týdnů? Mě si teda doktor hlídá víc… co 3 týdny na kontrolu. Nevím, čím jsem si to zasloužila, ale nevadí mi to. Aspoň vím, že je všechno ok ![]()
Příspěvek upraven 19.08.11 v 10:32
Joj83 píše:hanapospis píše:
Ahoj holky,reiko, gratuluji k potvrzenemu tehu. Ja bych chtela taky.. tak se jenom nervuji.
To chdíte co 6 týdnů? Mě si teda doktor hlídá víc… co 3 týdny na kontrolu. Nevím, čím jsem si to zasloužila, ale nevadí mi to. Aspoň vím, že je všechno ok
Doufam ze toho 28.8 bude uz neco videt a doufam ze by mohlo uz byt slyset i srdicko. Protoze cekat pak do 13tt by byla si moje smrt
no to je ten rozdil mezi Ceskou peci a peci v UK.. ja za tyden letim do CR, tak mam stesti ze me moje doktorka je ochotna zkontrolovat a udelat mi utz. Tady se se mnou nikdo do 12tt bavit nebude.
Vcera jsem se registrovala v nemocnici na maternity unit.. a ma mi prijit dopis s pozvanim na schuzku s midwife kolem 10tt to je jen informativni schuzka a prvni utz kolem 12tt nejpozdeji prej do 13tt.
ach jo…
![]()
Tak to je teda síla. Já už jsem dostala i průkazku. Hned jak bylo vidět srdíčko. A co jsem tu tak různě četla, tak spousta holek ji dostala až po 1.Trimestru. To mi příjde vcelku pozdě… ![]()
hanapospis píše:Joj83 píše:hanapospis píše:
To chdíte co 6 týdnů? Mě si teda doktor hlídá víc… co 3 týdny na kontrolu. Nevím, čím jsem si to zasloužila, ale nevadí mi to. Aspoň vím, že je všechno ok
Doufam ze toho 28.8 bude uz neco videt a doufam ze by mohlo uz byt slyset i srdicko. Protoze cekat pak do 13tt by byla si moje smrtno to je ten rozdil mezi Ceskou peci a peci v UK.. ja za tyden letim do CR, tak mam stesti ze me moje doktorka je ochotna zkontrolovat a udelat mi utz. Tady se se mnou nikdo do 12tt bavit nebude.
Vcera jsem se registrovala v nemocnici na maternity unit.. a ma mi prijit dopis s pozvanim na schuzku s midwife kolem 10tt to je jen informativni schuzka a prvni utz kolem 12tt nejpozdeji prej do 13tt.
ach jo…![]()
![]()
Já nechodím v čechách, žíju v Německu ![]()
Joj83 píše:
Tak to je teda síla. Já už jsem dostala i průkazku. Hned jak bylo vidět srdíčko. A co jsem tu tak různě četla, tak spousta holek ji dostala až po 1.Trimestru. To mi příjde vcelku pozdě…
Ja dostanu prukazku az ve 20tt
![]()
Ale tu ja nepotrebuji.. bez te se obejdu. Ja bych spis chtela potvrdit ze se miminko zabydlelo tam kde ma a ze vse probiha tak jak ma.
Pokud ses bez bolesti a vse probiha tak jak ma tak te poprve vidi midwife az ve 12-13tt. Tady se zastava nazor ze pokud se ma neco stat v zacatku tehotenstvi (prvni trisemestr) tak se to i stane. Je to proste priroda a nic s tim nenadelas ty ani doktor. ![]()
Příspěvek upraven 19.08.11 v 10:42
Joj83 píše:hanapospis píše:Já nechodím v čechách, žíju v NěmeckuJoj83 píše:hanapospis píše:
Doufam ze toho 28.8 bude uz neco videt a doufam ze by mohlo uz byt slyset i srdicko. Protoze cekat pak do 13tt by byla si moje smrtno to je ten rozdil mezi Ceskou peci a peci v UK.. ja za tyden letim do CR, tak mam stesti ze me moje doktorka je ochotna zkontrolovat a udelat mi utz. Tady se se mnou nikdo do 12tt bavit nebude.
ach jo…![]()
![]()
tak rozdil mezi Evropskou peci a Anglickou
![]()