Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
19.8.11 09:54

Tak to jo, tak držím pěstičky ať krásně i nadále rostete :-) Kdy jdeš teda na KO? Já 30.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.8.11 09:58
Peettrraa píše:
Tak to jo, tak držím pěstičky ať krásně i nadále rostete :-) Kdy jdeš teda na KO? Já 30.8.

Já jdu 31.8. tak jsem zvědavá :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 09:58

Moc gratuluju Reinko k potvrzenému těhu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 10:01
Reinka píše:
Peettrraa píše:
Tak to jo, tak držím pěstičky ať krásně i nadále rostete :-) Kdy jdeš teda na KO? Já 30.8.
Já jdu 31.8. tak jsem zvědavá :roll: :lol:

Já jdu taky 30.8. doufám, že už budou vidět i nožičky a ručičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.8.11 10:05
Joj83 píše:
Moc gratuluju Reinko k potvrzenému těhu. :)

Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 10:12

Příště už by doktorka nemusela být tak vyjukaná a ukázat ti :srdce: My jsme naše viděli v 7+1 :) Takže u tebe by to taky už mělo být vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.8.11 10:20

To jo, doufám, že poroste a že bude všechno ok :lol: ono mě i TT vyšly pozitivní až relativně pozdě, takže jsem čekala, že to bude mladší :-) já už chci taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
19.8.11 10:28

Ahoj holky,

reiko, gratuluji k potvrzenemu tehu. Ja bych chtela taky.. tak se jenom nervuji.

ja jdu k doktorce az v nedeli 28.8 to budu 6+6tt dneska jsem 5+4tt. Stale se vubec necitim tehotne. Nemam zadne bolesti, ani prsa neboli, zadny vytok proste vubec nic..

Doufam ze toho 28.8 bude uz neco videt a doufam ze by mohlo uz byt slyset i srdicko. Protoze cekat pak do 13tt by byla si moje smrt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 10:28

Určitě… neboj, taky se dočkáš: :lol:
A už se cítíš těhu, nebo pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 10:30
hanapospis píše:
Ahoj holky,

reiko, gratuluji k potvrzenemu tehu. Ja bych chtela taky.. tak se jenom nervuji.

ja jdu k doktorce az v nedeli 28.8 to budu 6+6tt dneska jsem 5+4tt. Stale se vubec necitim tehotne. Nemam zadne bolesti, ani prsa neboli, zadny vytok proste vubec nic..

Doufam ze toho 28.8 bude uz neco videt a doufam ze by mohlo uz byt slyset i srdicko. Protoze cekat pak do 13tt by byla si moje smrt :cert:

To chodíte co 6 týdnů? Mě si teda doktor hlídá víc… co 3 týdny na kontrolu. Nevím, čím jsem si to zasloužila, ale nevadí mi to. Aspoň vím, že je všechno ok :-)

Příspěvek upraven 19.08.11 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
19.8.11 10:31
Joj83 píše:
hanapospis píše:
Ahoj holky,

To chdíte co 6 týdnů? Mě si teda doktor hlídá víc… co 3 týdny na kontrolu. Nevím, čím jsem si to zasloužila, ale nevadí mi to. Aspoň vím, že je všechno ok :-)

Doufam ze toho 28.8 bude uz neco videt a doufam ze by mohlo uz byt slyset i srdicko. Protoze cekat pak do 13tt by byla si moje smrt :cert:

no to je ten rozdil mezi Ceskou peci a peci v UK.. ja za tyden letim do CR, tak mam stesti ze me moje doktorka je ochotna zkontrolovat a udelat mi utz. Tady se se mnou nikdo do 12tt bavit nebude.

Vcera jsem se registrovala v nemocnici na maternity unit.. a ma mi prijit dopis s pozvanim na schuzku s midwife kolem 10tt to je jen informativni schuzka a prvni utz kolem 12tt nejpozdeji prej do 13tt.
ach jo… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 10:34

Tak to je teda síla. Já už jsem dostala i průkazku. Hned jak bylo vidět srdíčko. A co jsem tu tak různě četla, tak spousta holek ji dostala až po 1.Trimestru. To mi příjde vcelku pozdě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 10:40
hanapospis píše:
Joj83 píše:
hanapospis píše:
Ahoj holky,

To chdíte co 6 týdnů? Mě si teda doktor hlídá víc… co 3 týdny na kontrolu. Nevím, čím jsem si to zasloužila, ale nevadí mi to. Aspoň vím, že je všechno ok :-)

no to je ten rozdil mezi Ceskou peci a peci v UK.. ja za tyden letim do CR, tak mam stesti ze me moje doktorka je ochotna zkontrolovat a udelat mi utz. Tady se se mnou nikdo do 12tt bavit nebude.

Vcera jsem se registrovala v nemocnici na maternity unit.. a ma mi prijit dopis s pozvanim na schuzku s midwife kolem 10tt to je jen informativni schuzka a prvni utz kolem 12tt nejpozdeji prej do 13tt.
ach jo… :nevim: :nevim: :nevim:

Já nechodím v čechách, žíju v Německu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
19.8.11 10:40
Joj83 píše:
Tak to je teda síla. Já už jsem dostala i průkazku. Hned jak bylo vidět srdíčko. A co jsem tu tak různě četla, tak spousta holek ji dostala až po 1.Trimestru. To mi příjde vcelku pozdě… :nevim:

Ja dostanu prukazku az ve 20tt :palec: :palec:
Ale tu ja nepotrebuji.. bez te se obejdu. Ja bych spis chtela potvrdit ze se miminko zabydlelo tam kde ma a ze vse probiha tak jak ma.

Pokud ses bez bolesti a vse probiha tak jak ma tak te poprve vidi midwife az ve 12-13tt. Tady se zastava nazor ze pokud se ma neco stat v zacatku tehotenstvi (prvni trisemestr) tak se to i stane. Je to proste priroda a nic s tim nenadelas ty ani doktor. :think:

Příspěvek upraven 19.08.11 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
19.8.11 10:41
Joj83 píše:
hanapospis píše:
Joj83 píše:
hanapospis píše:
Ahoj holky,

ach jo… :nevim: :nevim: :nevim:
Já nechodím v čechách, žíju v Německu :)

tak rozdil mezi Evropskou peci a Anglickou :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital