Poradna duly
Jana Čurdová
Podle PMC jsem 5+3,slyšela jsem,že pod 1000jednotek v děloze není nic vidět.Pokud si dobře vzpomínám,tak před rokem jsem na prvním ultrazvuku už měla vidět gestační váček a to jsem byla 5+4,takže asi proto jsem takhle nervózní
Ale každé těhotenství probíhá jinak,tak musím jen doufat
Jéé,v sedmým už je vlastně vidět srdíčko
To je krásný a hlavně když ho i člověk slyší.je ti špatně hned od začátku,nebo až teď?
ahoj já se k vám taky přidám čekáme první miminko tak jsem strašně šťastná
a doufám že vše dobře dopadne ![]()
Ahojky.A kdypak miminko čekáte?
V jakém jsi týdnu?
sxaxnxdxrxa píše:
ahoj já se k vám taky přidám čekáme první miminko tak jsem strašně šťastnáa doufám že vše dobře dopadne
Ahojky, tak jsem byla dneska na kontrole, podle UTZ jsem 7+4, srdíčko bylo a bilo
No a příští kontrola až za měsíc ![]()
to je úžasný.A máš i fotečku,nebo až příště??
Mě před rokem sledovala víc,ale já jsem starší a hlavně tam viděla dvě
Nakonec to bylo špatně,tak jsem i byla ráda,že mě sledovala.
Reinka píše:
Ahojky, tak jsem byla dneska na kontrole, podle UTZ jsem 7+4, srdíčko bylo a biloNo a příští kontrola až za měsíc
termín porodu mám 1.3 a jsem ve 14+5tt za 14 dní jdu na genetiku tak jsem ztoho nervozní ![]()
To chápu.S mojí první jsem musela taky a nakonec dobrý.S tou jsem byla na plodové vodě,měla jsem nějaké komplikace a tak až ve 33týdnu.
Na genetiku jdeš z nějakého konkrétního důvodu?
sxaxnxdxrxa píše:
termín porodu mám 1.3 a jsem ve 14+5tt za 14 dní jdu na genetiku tak jsem ztoho nervozní
Reinko, super, gratuluju, to je člověk hned klidnější, když mimíska vidí, viď? Tak se opatruj ![]()
Konkrétních důvodů ne.Jen odběry krve že je díťe zdravé abych byla i já klidnější že je vše o.k. Ale je to pro mě vše poprvé tak nevím proč se vše dělá a pak jsem vyděšená ![]()
reinka já mám doma už dvě fotky miminka u ultrazvuku a nemůžu se vynadívat* Věřím jak se těšíš na další ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
reinka já mám doma už dvě fotky miminka u ultrazvuku a nemůžu se vynadívat* Věřím jak se těšíš na další
To já kdybych si vzala tu z dneška, tak už zítra nevím, kde je co ![]()
Taky už nevím jak to je dneska
Pamatuji si to před 14 lety,teď je to pro mě vše nové ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
Konkrétních důvodů ne.Jen odběry krve že je díťe zdravé abych byla i já klidnější že je vše o.k. Ale je to pro mě vše poprvé tak nevím proč se vše dělá a pak jsem vyděšená
mojému jsem to ukázala ať najde hlavičku a tělíčko* našel ho mimo dělohu
tak vůbec nevím jak se mu to podařilo ![]()