Poradna duly
Jana Čurdová
mari1912 píše:
A ty jsi v kolikátém týdnu?zrofka píše:mari1912 píše:ahojky,tak to je pěkný hcq.. já jsem byla min. úterý a měla jsem něco přes 400..a taky mi říkala,že je to pěkný..:)
Ahojky,
tak jsem po týdnu opět on lineOdešlo nám snad všechno-vifi,síťová karta,něco na střeše v routru-no šílené.
Jinak byla jsem u doktorky-musela jsem dřív,protože o víkendu jedeme na dovču a já jsem nervózní,aby vše bylo tam kde má a aby se vše vyvíjelo jak má
Takže mě nabrala hned krev a dnes znova a výsledky až zítra-to se asi zblázním.Výsledky z pondělí jsou příznivé-529jednotek hcg,prý je to docela vysoké číslo na tak rané stadium.Tak teď jen aby se to číslo zdvojnásobilo
Podle MS 5+5..a byla jsem min. úterý
Ahojky holky.
Tak jsem tady a byl to náročný den.Doktorka mě volala do práce,že hcg je téměř jednou tolik,ale že mě chce vidět a udělat ultrazvuk.Takže hned z práce k ní.Právěže na ultrazvuku je to vidět až od 1000jednotek tak měla strach aby něco vidět bylo.Já vystresovaná totálně.
Ale je tam a tam kde má být
Objednaná jsem za dva týdny až se vrátíme z dovolené,tak snad vše bude o.k.Jo a dostala jsem utrogestan,tak jsem ho hned zavedla
Mám ho brát 3krát denně
také gratuluji a šetři se.Já jdu také za dva týdny tak jsem zvědavá jak vyrosteme.
A ty jsi v kolikátým?Musím se tady krapet zorientovat ![]()
dudulka12 píše:
také gratuluji a šetři se.Já jdu také za dva týdny tak jsem zvědavá jak vyrosteme.
mari1912 píše:
Ahojky holky.
Tak jsem tady a byl to náročný den.Doktorka mě volala do práce,že hcg je téměř jednou tolik,ale že mě chce vidět a udělat ultrazvuk.Takže hned z práce k ní.Právěže na ultrazvuku je to vidět až od 1000jednotek tak měla strach aby něco vidět bylo.Já vystresovaná totálně.
Ale je tam a tam kde má býtObjednaná jsem za dva týdny až se vrátíme z dovolené,tak snad vše bude o.k.Jo a dostala jsem utrogestan,tak jsem ho hned zavedla
Mám ho brát 3krát denně
tak to gratuluju! abys s takovým vysokým hcg neměla dvojčátka ![]()
Jen neblbni.
Minulí rok co jsem byla taky těhotná,to dvojčátka byla,ale byl to ten syndrom zanikajícího dvojčete,takže pokud bych to donosila,nakonec by bylo jen jedno.A ty myslíš,že je to hcg vysoké?Já měla pocit,že by mohlo být v normě ![]()
zrofka píše:mari1912 píše:tak to gratuluju! abys s takovým vysokým hcg neměla dvojčátka
Ahojky holky.
Ale je tam a tam kde má býtObjednaná jsem za dva týdny až se vrátíme z dovolené,tak snad vše bude o.k.Jo a dostala jsem utrogestan,tak jsem ho hned zavedla
Mám ho brát 3krát denně
no mě teď na KO taky gyn vystrašil… říká mi, tak kolik jich vidíte?? A Já: no doufám, že jedno ![]()
A je tam vážně jedno? ![]()
tehulka_janina píše:no mě teď na KO taky gyn vystrašil… říká mi, tak kolik jich vidíte?? A Já: no doufám, že jedno
no snad jo:-) říkal, že bije srdičko a viděla jsem jedno…na dvě nemáme dostatečně velkou ložnici ![]()
Tak přesně tohle jsem si tenkrát taky říkala.A nejhorší bylo když si nebyla jistá,zda tam nejsou tři
Ne nebyly,ale v tu chvilku by se ve mě krve nedořezal.My se horko těžko smířili s dvěma.Tak nakonec to nedopadlo.A mě by stačilo jen to jedno,malinký a moje ![]()
tehulka_janina píše:
no snad jo:-) říkal, že bije srdičko a viděla jsem jedno…na dvě nemáme dostatečně velkou ložnici
já jsem dnes přesně 6tt.a ty jsi teda v kolikátem?až půjdu na kontrolu tak budu 7tt+6tak by už mohlo trochu vyrůst.Jsem sice nafouklá jako kdyby měl být ten prdík už obrovský.A přitom je jak hrášek ![]()
Já 5+4 přesně dnes.A na kontrolu půjdu a budu 7+5.Jsme jen o pár dnů viď?
Hi a nafouklá jsem taky,ale prý při druhém je to normální
A zvětšuje se děloha,Prostě,spíš jsme přestaly zatahovat bříško ![]()
dudulka12 píše:
já jsem dnes přesně 6tt.a ty jsi teda v kolikátem?až půjdu na kontrolu tak budu 7tt+6tak by už mohlo trochu vyrůst.Jsem sice nafouklá jako kdyby měl být ten prdík už obrovský.A přitom je jak hrášek
To máš asi pravdu stím zatahováním.Jo jsme hold těhu tak to neřešíme a také je to tak trochu ta výmluva.No tak to je dobrý já mám termín 26.4. tak ty ho musíš mít 29-30.4 né?
Některý těhulky jsou o pár týdnu dříve.Pak jim budeme tiše závidět až to budou mít za sebou a nás to bude čekat.I když ty víš do čeho jdeš.A kolik že je té tvé malé?