Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
26.8.11 11:48

tady je dobré pro výpočet porodu, mě to sedí s dr. :-)
 http://www.naseporodnice.cz/…u-porodu.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
26.8.11 21:29
Peettrraa píše:
tady je dobré pro výpočet porodu, mě to sedí s dr. :-)
http://www.naseporodnice.cz/…u-porodu.php

tedaa mi taky na den presne jak to rekl doktor:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.8.11 18:34

Ahoj, tak zítra vyrážím na druhou prohlídku, tak snad bude vše ok. A co vy? Jak se vám těhulkuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
30.8.11 18:49

Ahoj holky,
já mám kontrolu až příští týden :(, už aby to bylo :D.

Mě je vcelku fajn, jenom tloustnu a už se vejdu akorát do sukýnek a šatiček :). Zítra se pujde na nákupy :D

Co vy, už máte trošku pupík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.8.11 18:52

O pupíku mi ani nemluv. Dneska jsem šla do obchodu a s hrůzou jsem zjistila, že i kalhoty o kterejch jsem si říkala, že v nich budu moc chodit ještě nějakej čas do školy mi byly jen tak tak. Takže před říjnem si budu muset koupit nějaký kalhoty :nevim: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
30.8.11 19:36

Ahoj holky, Kontrola dnes dopadla na výbornou, máme 56mm, jsem 12+2 dle MS, dle UZV 12+0, udělal mi rovnou i ten screening, takže jsem tam nechala 1500,–Kč, ale nelituji toho. O výsledky mám volat 12.9. Jinak UZV nádhera, vše mi ukazoval, ručičky, nožičky i prstíky, očička no prostě vše co šlo vidět. Měla jsem s sebou i mamku v ordinaci jen na ten UZV tak měla taky radost a zážitek, taky by to bylo její první vnouče :-) Jo a konečně jsme dostali průkazku.Takže mi spadl obrovský kámen ze srdce, to mi věřte. Dnešní fotečku Vám sem dávám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.8.11 19:53

Jéé, to je krásný :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
30.8.11 20:00

Ahoj holky
Peťo: kráásný snímek :srdce:

já jdu zítra na první KO a už druhý den se mi po ránu chce hrozně zvracet, zatím jsem nezvracela,ale nad WC už jsem hekala.. jinak se mi teď ze všeho zveda kufr..dnes jsme byli v Tescu nakupovat a jak jsem tam cítila to jídlo, tak mi bylo blivno :poblion: taky je vám někomu špatně? Jinak břicho mám taky takové vyvalené,ale bolkovky zatim v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
30.8.11 20:01

Ahoj holky

já jdu zítra na první KO a už druhý den se mi po ránu chce hrozně zvracet, zatím jsem nezvracela,ale nad WC už jsem hekala.. jinak se mi teď ze všeho zveda kufr..dnes jsme byli v Tescu nakupovat a jak jsem tam cítila to jídlo, tak mi bylo blivno :poblion: taky je vám někomu špatně? Jinak břicho mám taky takové vyvalené,ale bolkovky zatim v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
30.8.11 20:01

Ahoj holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
30.8.11 20:53
tehulka_janina píše:
Ahoj holky
Peťo: kráásný snímek :srdce:já jdu zítra na první KO a už druhý den se mi po ránu chce hrozně zvracet, zatím jsem nezvracela,ale nad WC už jsem hekala.. jinak se mi teď ze všeho zveda kufr..dnes jsme byli v Tescu nakupovat a jak jsem tam cítila to jídlo, tak mi bylo blivno :poblion: taky je vám někomu špatně? Jinak břicho mám taky takové vyvalené,ale bolkovky zatim v pohodě..

tak to máš ještě fajn ze nezvracis…ja jsem zvracela cely den, stacilo jak jsem se napila vody a sla ven i ta…pak mi dr napsal nejake leky a bylo to v pohode…akorat jsem zhubla 4 kila…a porad ani deko nepribiram…nafoukla uz trochu jsem…ale vsechnyveci mam jeste dobre i s rezervou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
30.8.11 20:53
tehulka_janina píše:
Ahoj holky
Peťo: kráásný snímek :srdce:já jdu zítra na první KO a už druhý den se mi po ránu chce hrozně zvracet, zatím jsem nezvracela,ale nad WC už jsem hekala.. jinak se mi teď ze všeho zveda kufr..dnes jsme byli v Tescu nakupovat a jak jsem tam cítila to jídlo, tak mi bylo blivno :poblion: taky je vám někomu špatně? Jinak břicho mám taky takové vyvalené,ale bolkovky zatim v pohodě..

tak to máš ještě fajn ze nezvracis…ja jsem zvracela cely den, stacilo jak jsem se napila vody a sla ven i ta…pak mi dr napsal nejake leky a bylo to v pohode…akorat jsem zhubla 4 kila…a porad ani deko nepribiram…nafoukla uz trochu jsem…ale vsechnyveci mam jeste dobre i s rezervou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.8.11 21:11

Ja taky nezvracim, ale od rána asi do šesti večer mi je pěkně blivno s tím, že kolem poledne je to nejhorší, taky už jsem hekala nad wc a nic, snad bych byla radši, kdyby to šlo ven, než tohle :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
31.8.11 15:54

Ahojky,
tak jsem po týdnu opět on line :lol: Odešlo nám snad všechno-vifi,síťová karta,něco na střeše v routru-no šílené.
Jinak byla jsem u doktorky-musela jsem dřív,protože o víkendu jedeme na dovču a já jsem nervózní,aby vše bylo tam kde má a aby se vše vyvíjelo jak má 8-o
Takže mě nabrala hned krev a dnes znova a výsledky až zítra-to se asi zblázním.Výsledky z pondělí jsou příznivé-529jednotek hcg,prý je to docela vysoké číslo na tak rané stadium.Tak teď jen aby se to číslo zdvojnásobilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
31.8.11 16:07

Ahojky, tak KO dobrá, jsem 7+1 a už bylo srdíčko, taky bych brala raději zvracení než ten blivný pocit…a to škubání v krku :poblion:

mari: tak ať to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital