Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
8.9.11 20:34

Vítám nové těhulky :mavam:

Já jsem z Vysočiny,jinak buďte holky rády, že některé nezvracíte a není vám blbě..o nic nepřicházíte.. já zvracela u prvního..hlavně ráno…ale Teď…je mi blbě celý den..

u Lilianky jsme měla bříško vidět kolem 16tt…můžuzítra pohledat fotky, fotila jsme si skoro každý týden :mrgreen: a teď..zkončila jsme 8tt a už na sobě pozoruju, že se mi začíná vysouvat podbříšek… i když váhově jsme dnes ráno měla 53,2kg, takže nic moc…ale vidím, že to zas dotáhnu na 70kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
8.9.11 21:15

Tak těch 70kilo ti závidím, to mám normálně, takže já budu metráková :mrgreen: :pocitac: taky musím mít těžký kosti po tátovi a bejt tak vysoká :nevim: pak si u doktora, když mě vážej, všude myslej, že maj něco s váhou a pak na mě koukaj nějak tak jako divně, že vážím tolik :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
9.9.11 07:18

:mavam: Já jsem od Hodonína myslím ,že z tama tady nikdo není :think: taky jsem se začala fotit :pankac: ať pak vidím jak jsem přibrala :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.9.11 07:33

Já se ani nefotim,ještě se budu dívat na moje špeky.Já mám 172cm 68kg.Takže hrůza.Ale budu se vdávat,a v šatech vypadám na 50kg:-)

• Citovat
  • Upravit
16077
9.9.11 08:51

no holky, já jsem zas docela prcek..164cm :-) zkusím najít CD, kde mám fotky z předchozího těhu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.9.11 08:54

tak to je 16+3 ještě nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.9.11 08:56

20+1 to už začíná vypadat těhotně… teď mám ukončený 8tt a vypadám už jak v tom 16tt u prvního těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
9.9.11 09:18

megham - tak to máme kousek já jsem z Valašského Meziříčí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
9.9.11 09:18
tehulka_janina píše:
tak to je 16+3 ještě nic moc

teda! pěkný bříško!:-) já jsem teď 10+4 a mám ho asi takový jako ty v tom 16tt.

včera jsme to oznámili přítelově dceři z předchozího manželství. je jí skoro 5 let. vzala to skvěle :wink: prej bude pomáhat, vybírat oblečky, jaký nakoupíme, chodit na procházky s kočárkem a i se jménama souhlasila. akorát se prej ještě musí rozhodnout, jestli chce radši bráchu nebo ségru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
9.9.11 09:24

jsem 14+2 a už těhu bříško moc schovat nejde asi je to tím že už je to 3 mimčo :wink: Už se mladšího špunta ve šklce paní učitelky ptaly jestli náhodou nečekáme miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.9.11 09:31

ono po tom prvním těhotenství je to břicho asi víc vytahané, že to je dřív vidět a po druhém to musí být ještě víc..já jsem teda přes dva roky po prvním porodu a břicho se mi hodně stáhlo,ale teď mi přijde, že ho mám pořád vyvalený..už co jsme zjistila, že jsme těhu, tak mi přišlo nafouklý,velký :mrgreen: nehci se vidět na konci těhotenství.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
9.9.11 10:17

Ahoj holky,
tak ja jsme z vas asi nejmensi 162cm.. pred tehu 58kg ted mam 59kg. Jsem 8+1tt podle utz v CR jinak 8+5tt podle posledni MS.
Rano nevypadam vubec tehotne ale vecer brisko vyleze a to dost. Jak jsem uz psala, u me to pujde asi vydet docela brzo. Protoze uz jsme kuzi mela natahlou, kdyz jsem v puberte vazila temer 80kg :oops: :oops: :oops:

Jinak ja jsme od Kromerize, studovala jsem v Jihlave (takze Vysocinu znam a mam tam pratele. Ted bydlim v Londyne a budeme se stehovat do Brna, kde uz mame koupeny byt :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.9.11 10:32

Hani: co jsi studovala v Jihlavě? já zdravku a teď tu otevřeli dálkově VŠ, tak jdu do toho.. večer mám taky pěkný pupek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
9.9.11 10:37
tehulka_janina píše:
Hani: co jsi studovala v Jihlavě? já zdravku a teď tu otevřeli dálkově VŠ, tak jdu do toho.. večer mám taky pěkný pupek..

Ja studovala Vyssi Odbornou Skolu co tam byla. Ted je zni VS :palec: Zmenili to snad rok po tom co jsem udelala Absolutorium. Ale jelikoz jsem odjela do zahranici tak jsem se vykaslala na dodelavani BC. I kdyz to tam nabizeli. Ted uz je pozde. Ale nelituji.
Za 6tydnu jedu na Vysocinu na svatbu, takse docela tesim ze uvidim zase zname a kamarady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.9.11 10:42

hani: a jakou odbornost? teď je VŠ jen na polytechnice a tam je cestak,finance a řízení,něco s pc a nově všeob.sestra a por. asistentka.. Vysočina je krásná,ale máme tu teď pěknou zimu..brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí