Poradna duly
Jana Čurdová
Vítám nové těhulky ![]()
Já jsem z Vysočiny,jinak buďte holky rády, že některé nezvracíte a není vám blbě..o nic nepřicházíte.. já zvracela u prvního..hlavně ráno…ale Teď…je mi blbě celý den..
u Lilianky jsme měla bříško vidět kolem 16tt…můžuzítra pohledat fotky, fotila jsme si skoro každý týden
a teď..zkončila jsme 8tt a už na sobě pozoruju, že se mi začíná vysouvat podbříšek… i když váhově jsme dnes ráno měla 53,2kg, takže nic moc…ale vidím, že to zas dotáhnu na 70kg ![]()
Tak těch 70kilo ti závidím, to mám normálně, takže já budu metráková
taky musím mít těžký kosti po tátovi a bejt tak vysoká
pak si u doktora, když mě vážej, všude myslej, že maj něco s váhou a pak na mě koukaj nějak tak jako divně, že vážím tolik ![]()
Já jsem od Hodonína myslím ,že z tama tady nikdo není
taky jsem se začala fotit
ať pak vidím jak jsem přibrala
![]()
Já se ani nefotim,ještě se budu dívat na moje špeky.Já mám 172cm 68kg.Takže hrůza.Ale budu se vdávat,a v šatech vypadám na 50kg:-)
no holky, já jsem zas docela prcek..164cm
zkusím najít CD, kde mám fotky z předchozího těhu:)
20+1 to už začíná vypadat těhotně… teď mám ukončený 8tt a vypadám už jak v tom 16tt u prvního těhu
tehulka_janina píše:
tak to je 16+3 ještě nic moc
teda! pěkný bříško!:-) já jsem teď 10+4 a mám ho asi takový jako ty v tom 16tt.
včera jsme to oznámili přítelově dceři z předchozího manželství. je jí skoro 5 let. vzala to skvěle
prej bude pomáhat, vybírat oblečky, jaký nakoupíme, chodit na procházky s kočárkem a i se jménama souhlasila. akorát se prej ještě musí rozhodnout, jestli chce radši bráchu nebo ségru ![]()
jsem 14+2 a už těhu bříško moc schovat nejde asi je to tím že už je to 3 mimčo
Už se mladšího špunta ve šklce paní učitelky ptaly jestli náhodou nečekáme miminko
ono po tom prvním těhotenství je to břicho asi víc vytahané, že to je dřív vidět a po druhém to musí být ještě víc..já jsem teda přes dva roky po prvním porodu a břicho se mi hodně stáhlo,ale teď mi přijde, že ho mám pořád vyvalený..už co jsme zjistila, že jsme těhu, tak mi přišlo nafouklý,velký
nehci se vidět na konci těhotenství.. ![]()
Ahoj holky,
tak ja jsme z vas asi nejmensi 162cm.. pred tehu 58kg ted mam 59kg. Jsem 8+1tt podle utz v CR jinak 8+5tt podle posledni MS.
Rano nevypadam vubec tehotne ale vecer brisko vyleze a to dost. Jak jsem uz psala, u me to pujde asi vydet docela brzo. Protoze uz jsme kuzi mela natahlou, kdyz jsem v puberte vazila temer 80kg
![]()
Jinak ja jsme od Kromerize, studovala jsem v Jihlave (takze Vysocinu znam a mam tam pratele. Ted bydlim v Londyne a budeme se stehovat do Brna, kde uz mame koupeny byt
![]()
Hani: co jsi studovala v Jihlavě? já zdravku a teď tu otevřeli dálkově VŠ, tak jdu do toho.. večer mám taky pěkný pupek..
tehulka_janina píše:
Hani: co jsi studovala v Jihlavě? já zdravku a teď tu otevřeli dálkově VŠ, tak jdu do toho.. večer mám taky pěkný pupek..
Ja studovala Vyssi Odbornou Skolu co tam byla. Ted je zni VS
Zmenili to snad rok po tom co jsem udelala Absolutorium. Ale jelikoz jsem odjela do zahranici tak jsem se vykaslala na dodelavani BC. I kdyz to tam nabizeli. Ted uz je pozde. Ale nelituji.
Za 6tydnu jedu na Vysocinu na svatbu, takse docela tesim ze uvidim zase zname a kamarady.
hani: a jakou odbornost? teď je VŠ jen na polytechnice a tam je cestak,finance a řízení,něco s pc a nově všeob.sestra a por. asistentka.. Vysočina je krásná,ale máme tu teď pěknou zimu..brrr.