Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré poledne děvčata jakpak se dneska máte
Já jsem se dneska krásně vyspala vůbec jsem se za noc vůbec nevzbudila tak že vyspaná až do rána
Teď si jdu udělat ještě řízek s bramborovým salátem a přemýšlím o nějakým dezertu s velkou hromadou šlehačky
vždyť je sobota tak ať stojí za to ![]()
BOBANEK75 Vítam tě mezi námi
![]()
kachi,megham: klídek holky, mě je 23 ![]()
bobanek:vítám novou maminku
mmch.mě vychází termín taky okolo 15.4.
holky mě je hrozně..dneska už jsem 2×
vubec nemůžu nic sníst..je mi špatně celý den
taky ste na tom některá podobně?
Sandři: krásný..už víte pohlaví? Tipuju kluka
já jakte%d pořád zvracím a nemohu nic jíst, tak mám uplně plochý břicho..ale zas mám teprve 9tt.. teď jím suché piškoty a piju vodu s citronem, tak snad to udržím..
ne ještě nevíme
strašně jsem zvědavá ,ale byla jsem tam 13tt a nic neviděl
Tak snad 26.9.se to dozvím ,ale to čekání je hrůza
Já jsem jedla pořád jablka a piškoty s přesnídávkou* Ale stejně jsem vždycky večer skončila na záchodě
ale nemohla jsem citróny byli pro mě moc kyselé ,ale strašně mě pomáhala kofola
vůbec se mi po ní nedělalo zle
no mě teď vadí snad uplně všechno jídlo..i sladké pití voda s citronem mi moc nevadí, citron mi voní..jinak po každé polévce
9tt je prý vrchol nevolností..tak snad to brzy poleví..
já jsem ráda ,že už to mám za sebou
všechno v sobě teď už udržím ,ale někdy se stane že mi to opravdu nesedne
Sestra to měla úplně stejný jak já do 3.měsíce. Pořád mi bylo jen zle,pořád jsem jen spala a nic jsem nechtěla jíst a nádalu jsem taky měla špatnou každý poblíž mě to schytal
Ale teď můžu jíst konečně už vše ![]()
u prvního těhu mi to 3.měsícem taky zkončilo..tak snad teď taky..
tak mě je celkem dobře,nezvzacím,akorát mě po ránu na zvracení bere ale vždy to ustanu ![]()
Ahojte holky,
přidávám se k Vám, můžu?
TP mám 16.4.
Přidávám se ke skupince
Je mi pořád špatně, jsem děsně unavená, no prostě si fakt to těhotenství užívám ![]()
Při minulém těhu jsem do 3měsíce neměl jediný příznak, pak až do porodu úplně všechny. Blila jsem ještě den před porodem, bolely mě záda, kyčle…tak doufám, že teď si to všechno vyberu do toho třetího měsíce a pak už bude úplně klid ![]()
Ahojky,tak můj má zpívání,a já jsem u mamky,co tam budu dělat,když se tam pije.Jinak u mě pohoda,malého za chvílu ucítím,takže budu mít jistotu že žije:-)
meg: budete mít svatbu?
vítám novou těhulku
jáprávěvečeřím bramboryna loupačku..celej den mi bylo blbě a je mi pořád..ale něco sníst musím..
Janin,bude me se brát,ale po dnešku nevím jestli mu řeknu ANO:-D
Ahojky maminy mě je taky stále tak nějak divně sice jsem ještě ani jednou
ale snad bych radši jo jelikož jsem furt nafoukla a je mi těžko chutě k jídlu taky moc nemám a když něco sním jsem plná jak kdybych snědla kotel nějakého těžkého jídla.Takže si to zatím moc neužívám.Na kontrolu jdu ted ve středu a už jsem zase nervozní jelikož jak furt něco honím na internetu tak jsem našla članky o zamlklém těhu.Normálně měli srdeční akci a v 9tt už nebyla.Takže mám nervy na pochodu aby bylo vše ok.Jsem v 8tt bolí mě stále prsa a plet mám jak puberták možná ještě hůř na tom jsem.Jinak moje první těhu a bude mi ted v říjnu 29.Tak hezkou neděli přeji já se jdu pokusit něco dělat ale nemůžu se nějak poslední dobou k něčemu rozhoupat dřív jsem byla jak včelka mája a ted jak línej honza ![]()