Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16245
12.9.11 10:51
Bajča píše:
asi máš pravdu.hermelín nemusím ani tak :mrgreen: stejné je to s kávou.sice jsou to možná kecy ale raději jsem ji přestala pít :oops:

Ja jsme taky pretala pit kavu, jakmile jsme zjitila e jsem tehu. Nikdy jsem ji moc stejne nepila. Max parkrat tydne latte nebo capucinko.Pred tehu jsem mela vyssi tlak.
Ale z nejakeho duvodu mi tehotenstvi snizilo tlak a to o dost. Pri kontrole v CR jsem mela 95/55 coz ja mivala vzdy tak 140/80..
V sobotu mi zacal tak strasne haprovat vlak ze jedine co mi pomohlo a postavilo na nohy byla pul litrovka Coli.. V nedeli mi taky nebylo nijak slavne, ale bylo to lepsi.
Asi byl nejaky spatny tlak v ovzdusi ci co ja vim…

Takze uvazuji ze aspon 2-3× tydne si najeke to Latticko dam.. at vubec preziji cestu metrem z prace a do prace. Tam ten vzduch je taky docela hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
12.9.11 10:52

mari: mě už taky prsa nebolí.. dneska mě začíná brát podbříšek,asi roste děloha..

Bajčo: tak už jí začala školka co? měla krásné šatičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
12.9.11 10:55
Bajča píše:
tak to já jsem ráda že mě to takto netrápí.dnes jsem zvracela ale to bylo vlastně poprvé.no a podle doktorů je to v pořádku to zvracení?mimi prospívá?

Bajco, moje kamaradka porodilo ted v kvetnu zdravou holcicku.
Ale.. od zacatku tehu ji bylo zle a to asi do 6teho mesice. Skoro nic neudrzela v zaludku. Dobre ji delala jen Cola, sladke kolace a pozdeji treba chleba s maslem.. Ale bylo ji desne zle temer cele tehu. Nejhrosi pro ni byly prvni 6mesicu. Vse ji smrdelo. Doma ji smrdela sedacka, z praciho prasku se ji navalovalo. Jakmile otevrela lednicku tak sla obejmout zachodovou misu. No k porodu sla se 4kg nahoru. Za tech 6mesicu shodila temer 10kg a pak od toho sesteho pribrala asi 14kg…
Chodila na kontroli. Doktori ji rikala ze miminko si vezme co potrebuje, ale na ukor maminky. Ted se uz docela zpravila. Je na sve predtehotenske vaze. Takze kazda to proste mame jinak.
Ale lucinka se narodila uplne zdrava. 51cm 3.35kg dokonce 3dny po terminu. Takze neboj, vse bude ok :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
12.9.11 10:57
tehulka_janina píše:
Bajčo: no muj Dr. je takový těhotenský nadšenec a říkal, že to je super, že zvracím,že podle knížek s emimi vyvíjí tak jak má a je menší riziko potartu,pač je hodně HCG..ale samozřejmě je i v pořádku, když je maminkám dobře..prostě..každý to snaší jinak..

Proto bych chtela, aby mi aspon po radnu bylo spatne a aspon nekdy chodila :poblion: :poblion:
ale ja proste nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
12.9.11 10:59
waldorf píše:
holky, nechte toho, trochu mě děsíte. mně nebejvá špatně vůbec, jím skoro všechno jako předtím, na něco mám větší chuť, na něco menší, ale jinak v podstatě můžu všechno. jsem akorát pořád hrozně unavená, jinak nic. doufám, že mimi bude v pořádku i tak, i přesto, že nezvracím.
no jinak mi za poslední týden pěkně vyrostlo bříško, že už to jde schovat jen pod úplně volnýma trikama, který já ale moc nenosím, takže jsme se rozhodli, že už to budem normálně říkat, než aby si lidi vymejšleli svoje historky.

To jsme natom uplne stejne. Taky mi nic neni. Dneska jsem 8+4tt podle utz 9+0tt podle MS)
Cekam ze by to mohlo zacit, ale uz se asi nedockam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 11:00

no četla jsem že jak to doteď nepřišlo tak už to ani nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
12.9.11 11:01
mari1912 píše:
Holky už druhý den mě nebolí prsa,takže propadám panice :zed: Na to je brzy,aby přestala bolet,ale vím že nic není podle tabulek.No je to buď a nebo.Verdikt se dovím v pátek ráno.Ach jo…

Mari, me bolela prsa jen tyden po objeveni //. Coz bylo kolem pateho tydnu tehotenstvi a to jen par dni. Od te doby vubec nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 11:02

mě taky nijak zvlášť nebojí,jen chvilku potom co si sundám podprsenku ale zjistila jsem že je to i tou podprdou.podle toho jestli ji mám těsnější nebo volnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
12.9.11 11:06
hanapospis píše:
waldorf píše:
holky, nechte toho, trochu mě děsíte. mně nebejvá špatně vůbec, jím skoro všechno jako předtím, na něco mám větší chuť, na něco menší, ale jinak v podstatě můžu všechno. jsem akorát pořád hrozně unavená, jinak nic. doufám, že mimi bude v pořádku i tak, i přesto, že nezvracím.
no jinak mi za poslední týden pěkně vyrostlo bříško, že už to jde schovat jen pod úplně volnýma trikama, který já ale moc nenosím, takže jsme se rozhodli, že už to budem normálně říkat, než aby si lidi vymejšleli svoje historky.
To jsme natom uplne stejne. Taky mi nic neni. Dneska jsem 8+4tt podle utz 9+0tt podle MS)
Cekam ze by to mohlo zacit, ale uz se asi nedockam…

tak mám pocit, že ty „příznaky“ máme úplně stejné. i s tou bolestí v prsou. taky mě bolela jen úplně na začátku, teď už nic. jsou asi trošičku citlivější, což poznám hlavně v intimních chvilkách s milým, ale jinak nic. jsem teda unavená, ale jinak mi připadá, že se nic neděje. jo a dřív jsem teda občas kouřila, což mi teď teda vůbec nechybí. ne že by mi to vyloženě smrdělo, ale neumím si představit, že bych vzala cigaretu ještě někdy do pusy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 11:09

já přestala kouřit přesně v den kdy jsem zjistila že jsem těhotná poprvé a už nikdy jsem se k tomu nevrátila.díkybohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.9.11 11:09

A jak dlouho tě nebolí?Já jsem dnes 7+0 tak by asi měla bolet,když před tím mě bolela ne?Ráno jsem je cítila,ale jen málo.Ten podbřišek mě včera bolel dost po procházce.Ty jsi v kolikátém týdnu?

tehulka_janina píše:
mari: mě už taky prsa nebolí.. dneska mě začíná brát podbříšek,asi roste děloha..Bajčo: tak už jí začala školka co? měla krásné šatičky..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
12.9.11 11:16

mari: 9+2..mě bolely jen na zač. teď už třeba jen bradavky, když nemám podprsenku..ale prsa jako samotná mě nebolí už dlouho..podle mě tě prsa nemusí bolet celé těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.9.11 11:19

Jsem asi paranoidní co?Snad je to tak jak říkáš.Trochu jsem se uklidnila,ale ráno jsem byla strašně protivná,jak jsem měla strach 8-o

tehulka_janina píše:
mari: 9+2..mě bolely jen na zač. teď už třeba jen bradavky, když nemám podprsenku..ale prsa jako samotná mě nebolí už dlouho..podle mě tě prsa nemusí bolet celé těhu..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 11:20

taky si myslím,ale měly by se zvětšovat :mrgreen: já myslím že už se mi trošku zvětšují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
12.9.11 11:22

ahoj holky, mohla bych se k vám také přidat. jsem po dvou potratech, 1× samovolný duben 2011 a jednou revize červenec 2011. No a teď jsem znovu těhulka, brouček je krásně v děloze, ale jsem na úplným začátku, zatím bez srdíčka. 23.9 jdu na další kontrolu, tak snad už srdíčko bude. Strachy ani nedýchám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí