Poradna duly
Jana Čurdová
Ja jdu na prvni screening za 14dni 27.9. Budu 11+1tt podle MS.
Ale jestli se jedna o NT to nevim. Jestli to nebude NT, tak si ho muzu pak privatne zaplatit za £160. Nevite do jake doby se muze ten NT screening provadet?
já měla poslední ms 2.8 takže bych mohla být tak kolem 6tt? zatím jsem to nekoumala, srdíčko taky ještě vidět nebylo. je to naše první miminečko a po těch potratech mám obrovský strach..
Holky ohledně těch nevolností … mě u minulého těhu začalo být špatně až ve 3 měsíci ale zato mi bylo špatně až do porodu. Jinak do toho třetího měsíce nic. Prsa mě nebolely, špatně mi nebylo vůbec, prostě nic a všechno bylo OK.
Teď je mi špatně úplně od začátku, tak zas doufám, že to zkončí a nebudu zase trpět až do porodu.
Prostě každý to má jinak a vůbec bych se tím nezabývala.
Bajčo tak to nevím jestli to jde,je to na tobě jestli to chceš vědět nebo ne.Oni tam mají 3D UTZ takže myslím že je dobré si tam zajít.Ale je to jen na tobě.
Právě mi PPLko přivezlo prací prášky, co jsem si objednala a přibalili mi 2 krabice Persilu 64 tablet navíc
![]()
Super, to jsou super nákupy ![]()
Jinak už se strašně těším, až budu všechno nakupovat a zařizovat a vybírat kočárek … už bych chtěla mít po screeningu a vědět, že je všechno OK. Pak to řeknem i malému. Ten už tak 2 roky básní o tom, že chce bráchu, přinejhorším teda vezme na milost i ségru ![]()
hanapospis píše:
Ja jdu na prvni screening za 14dni 27.9. Budu 11+1tt podle MS.Ale jestli se jedna o NT to nevim. Jestli to nebude NT, tak si ho muzu pak privatne zaplatit za £160. Nevite do jake doby se muze ten NT screening provadet?
tak to jdem úplně stejně. já jdu taky 27.9. a bude to NT. akorát bych už měla v té době být 12+3.
Já jdu na odběry 19.9. a říkali mi teda, že nemusím na lačno
a na ten UTZ asi 14dní po tom, to mě teprve objednají ![]()
dneska jsem byla na gynekologii a brali mě krev* Teď budu muset čekat 14dní na výsledky
Ale páteř má v pořádku ![]()
Foto: 16 tt
sandro: krásná fotečka..
tak pro změnu jsem vy
další jídlo..achjo..já mám hlad ![]()
tehulka_janina píše:
sandro: krásná fotečka..tak pro změnu jsem vydalší jídlo..achjo..já mám hlad
Ja bych pro zmenu porad neco jedla… s takovou se za chvili neunesu
![]()
Ale bez jidla se mi dela zle.....
hani: no mě právě taky..z toho prázdného žaludku,ale když ho naplním..tak to dlouho nevydrží..zase se bojím,aby mi váha neklesala moc..
tehulka_janina píše:
hani: no mě právě taky..z toho prázdného žaludku,ale když ho naplním..tak to dlouho nevydrží..zase se bojím,aby mi váha neklesala moc..
Ja to zaplacavam jablkama a ruznym ovocem. Ted jsem sezrala musli tycinku.. porad bych neco do te huby cpala
![]()
Mela bych se zvazit, ale bojim se se uz mam par kg nahore…
hani: jen si dej.. buď ráda, že mužeš jíst a ne jak my blijavice..
já jsem podle dnešního vážení přibrala 2kg tak jen doufám ,že budu přibírat trochu pomaleji
bych se za chvíli asi neunesla
ale na vážení mělo asi vliv že jsem vypila 1 litr vody aby mi lepší tekla krev* A když mě zavolaly tak jsem měla plný měchýř k prasknutí
tak to asi hodně ovlivní vážení ![]()