Poradna duly
Jana Čurdová
no my sice máme skoro vše po prvním dítku, ze zač. mám hodně neutrálních věcí..ale postýlku chcem novou.. poprvé jsme brali z druhé ruky a manžel říkal, že je zakletá..malá v ní první půlrok prokřičela..
kočárek máme béžový, takže taky neutrál..ale pujdu do šátku.. chci v něm nosit mimčo víc než vozit v kočárku.. a jinak koupím asi jen pár nových malých bodyček,dupaček a prdím na to..máme hadříků…
teď jen,aby nám potvrdili toho kluka,co chcem ![]()
Tak já mám věci po synovci,tak doufám,že to taky bude ten Toník:-) kočárek chci nový protože nechceme zůstat u jednoho mimi:-) A postýlku už mám koupenou,doufám že nebude prokletá.
ahoj holky, tak já jsem byla dneska na návštěvě u sestřenice, která je o 4 měsíce dýl těhotná než já, takže mi slíbila, že mi přenechá nejen těhotenský kalhoty, který už jí budou za chvíli malý, ale bude mi i rovnou předávat oblečky, ze kterých její Viktorka/Kristýnka vyroste. Má už jednoho staršího kluka, takže má oblečky modrý, růžový i neutrální, tak jsem fakt ráda. jo a postýlku si pojedem obě koupit do Ikey ![]()
Dobré ránko,vzbudil mě hlad,dám si domácí uzený bůček s chlebem:-) to je moje strava už 3 dny:-D to bude ogar:-) jestli bude po tatovi tak mě i zežere.
meg:
no je pravda, že u holek se jí víc sladké a u kluka maso.. mě teda teď vadí skoro všechno..a jím raději sladké,uvidím po nevonostech, nicméně..je to kluk ![]()
taky máte někdo problém s pletí? Já když čekala holčičku, tak jsme měla krásnou pleť, jak miminko..ale teď..jak puberťák..
Janin plet mám normální tak jako dřív a vlasy mi rostou jako z vody i chlupy všude:-) sem jak opica.
s těma vlasama chlupama jsme na tom podobně..ráno oholím nohy a večer už začínají růst..ale takhle rychle mi rostly i v prvním těhu..nevím čím to ![]()
a nejen na nohou
![]()
Šak já to nemám taky jen na nohách:-D to sou asi hormony,a mám i už chlupatý břuch.
No jo, ale já už byla asi ve třech obchodech a nikde nic tak jsem zkusila ten internet, ale bez zkoušení je to fakt o ničem
nejhorší je že už nemám skoro v čem chodit do svých kalhot se už nevlezu ani do jedněch ![]()
těhulka Janina- super tip na CA díky asi pojedem o víkendu na výlet nakupovat… to bude mít manžel radost
![]()
katko: a CA nemáš někde v blízkosti?
meg: na břiše se to časem rozptýlí jak poroste..a ještě se nám tam většině udělá linea negra..ta tmavá čáraa bude vymalováno
já to měla uprvního až pod hrudní kost ![]()
kaťo: myslím, že tam něco najdeš..myslím si, že snad v každém CA je těhu koutek.. kalhoty jsou na prd,hlavně když musíš sedět..to pak škrtí brzy..
V C&A mají velký výběr,byla jsem se tam jen mrknout,já ještě všechno obleču naštěstí.Ale s tričkama mám problém,mám tam špek a malý mi ho vytláčí:-) a už se něčím mažete?Myslím na ty strie.
Jani- asi 60km od nás v Ostravě, ale jezdíme tam často nakupovat takže v pohodě ![]()
Meg: já mažu každý večer..teď Bonellou,ale dochází mi, tak koupím Elasti-Q..voní mi víc.. břicho v pohodě,ale prsa mi praskaj
a to mi nepřijde, že by se mi nějak zvěšovaly..