Poradna duly
Jana Čurdová
No já teď dovařila čočku s klobásou a už jsem se i naobědvala a můžu v klidu razit do práce.Navíc ta moje cácorka si doma nechala klíče a tak jí je vezu do školy,jinak se nedostane jen tak domů.
megham33 píše:
Tak si něco dej:-) hned bych se s tebou podělila.
Ale co. Nic tu v praci nemam. Leda tak sacky caje.. Na obed pujdu tak za dve hodiny. Asi si zajdu pro nejakou tu musli tycinku.
Nebo si zajdu koupit nejake ovoce.
Já měla taky chut na ovoce ale můj mi včera snědl všechny banány.Obed až za 2 hodiny?to já už budu večeřet:-)
megham33 píše:
Já měla taky chut na ovoce ale můj mi včera snědl všechny banány.Obed až za 2 hodiny?to já už budu večeřet:-)
Veceret? Vecerime az kolem osme hodiny.. to je az za osm hodin
![]()
Hani- to je asi normální já u prvího těhu to měla s prsama úplně stejné taky vůbec žádná změna až do doby po porodu kdy se mi prsa začala nalévat mlékem. U druhého to bylo velmi podobné jen mi v posledním trimestru hodně ztmavly bradavky a teď mám prsa nalité už od začátku ![]()
tak Colu mám doma 2litrovou a ještě 4 litry Top-topicu
ale piju vžycky jen tak decku, na uvolnění bříška ![]()
k obědu..polévka..bohužel letěla
ale pak jsem snědla pekáč pečených brambor.. jinak jím pořád vánočku ![]()
no k těm prsům..s mamkou byla v porodnici holčina, která přes těhu měla A a když s ejí nalily, tak E a kojila půl porodnice ![]()
těhulka janina-děkuju:)taky si myslím že věk na to rozhodně mám-i když je to neplánované!
Jinak koukám kolik vás tu je
na to, že budeme mít mimča až v březnu/dubnu
.
Jinak jak koukám tak je nás na tom hodně stejně, já mam pořád ukrutnej hlad(pořád myslim každou hodinu
), a prsa se mi teda zvětšily dost a bolej taky dost ![]()
ametyst: jj, docela se to tu rozjíždí…a maminy ,co jsou na rizikovém nebo na mateřské jako já, tak tu nahání stránky kupředu
i když až mi začne o sobotách škola a zkouškové, tak tolik času mít nebudu..
holky, já mám hroznou chuť na zákusky, větrníček, indiánka…a tak…už jsem psala manžílkovi prosebnou sms ![]()
Tak to přeju at to s tou školou stíháš!
NO fakt že jo, tolik maminek
!
Jinak já toho teď snim taky strašně moc, jsem ráda že v tomnejsem sama-sem si vždycky řikala „to je děsný jak ty těhotný žerou“ a já jsem teď to samý
a snad buřtíky mít nebudem…
na mimčo to vliv nemá, ono si veme co chce a potřebuje a zbytek nechá mamince
![]()
snad to s tou školou pujde.. uvidím..kdyby to mělo jít na úkor dětí, tak si dám na chvilku pauzu..
já zas teď moc jíst nemůžu, dost často
snad se to srovná…ráda bych spořádala větší množství..
holky co teď pijete krom té coly? Mě dělá dobře asi jen obyč.voda..šťávy mi vadí..yc. limonády krom té coly a top-topicu taky..nesyc. taky..tak nevím..
ja piji hodne juice.. dela mi dobre pomerancovy, ale i grepovy. Vlastne jakykoliv. Vypiji jich docela dost
Holky chvíli jsem tu nebyla a už nestíhám
musím to teď přečíst od posledního
už jsme si pořídili postýlku a teď koukám po kočárku
Sice ještě kupovat nebudem ,ale abych měla přestavu
a přebalovací pult nám vyrábí švagr jako dárek tak doufám že každý měsíc něco ať toho pak nebudu mít hodně a abych neměla na jednou průvan v peněžence
![]()