Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16245
14.9.11 12:57

holky vy se mate..
nedelejte mi chute, vzdyt tu umru hlady :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.9.11 12:58

Tak si něco dej:-) hned bych se s tebou podělila.

• Citovat
  • Upravit
31744
14.9.11 13:00

No já teď dovařila čočku s klobásou a už jsem se i naobědvala a můžu v klidu razit do práce.Navíc ta moje cácorka si doma nechala klíče a tak jí je vezu do školy,jinak se nedostane jen tak domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
14.9.11 13:00
megham33 píše:
Tak si něco dej:-) hned bych se s tebou podělila.

Ale co. Nic tu v praci nemam. Leda tak sacky caje.. Na obed pujdu tak za dve hodiny. Asi si zajdu pro nejakou tu musli tycinku.
Nebo si zajdu koupit nejake ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.9.11 13:06

Já měla taky chut na ovoce ale můj mi včera snědl všechny banány.Obed až za 2 hodiny?to já už budu večeřet:-)

• Citovat
  • Upravit
16245
14.9.11 13:12
megham33 píše:
Já měla taky chut na ovoce ale můj mi včera snědl všechny banány.Obed až za 2 hodiny?to já už budu večeřet:-)

Veceret? Vecerime az kolem osme hodiny.. to je az za osm hodin :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.9.11 13:21

Já večeřím víckrát:-D i v deset večer.

• Citovat
  • Upravit
849
14.9.11 14:24

Hani- to je asi normální já u prvího těhu to měla s prsama úplně stejné taky vůbec žádná změna až do doby po porodu kdy se mi prsa začala nalévat mlékem. U druhého to bylo velmi podobné jen mi v posledním trimestru hodně ztmavly bradavky a teď mám prsa nalité už od začátku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
14.9.11 15:27

tak Colu mám doma 2litrovou a ještě 4 litry Top-topicu :lol: ale piju vžycky jen tak decku, na uvolnění bříška :mrgreen:

k obědu..polévka..bohužel letěla :poblion: ale pak jsem snědla pekáč pečených brambor.. jinak jím pořád vánočku :lol:

no k těm prsům..s mamkou byla v porodnici holčina, která přes těhu měla A a když s ejí nalily, tak E a kojila půl porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
14.9.11 15:33

těhulka janina-děkuju:)taky si myslím že věk na to rozhodně mám-i když je to neplánované!
Jinak koukám kolik vás tu je :-D na to, že budeme mít mimča až v březnu/dubnu :-) .
Jinak jak koukám tak je nás na tom hodně stejně, já mam pořád ukrutnej hlad(pořád myslim každou hodinu :oops: ), a prsa se mi teda zvětšily dost a bolej taky dost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
14.9.11 15:36

ametyst: jj, docela se to tu rozjíždí…a maminy ,co jsou na rizikovém nebo na mateřské jako já, tak tu nahání stránky kupředu :-) i když až mi začne o sobotách škola a zkouškové, tak tolik času mít nebudu..

holky, já mám hroznou chuť na zákusky, větrníček, indiánka…a tak…už jsem psala manžílkovi prosebnou sms :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
14.9.11 15:42

Tak to přeju at to s tou školou stíháš!
NO fakt že jo, tolik maminek :-) !
Jinak já toho teď snim taky strašně moc, jsem ráda že v tomnejsem sama-sem si vždycky řikala „to je děsný jak ty těhotný žerou“ a já jsem teď to samý :lol: a snad buřtíky mít nebudem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
14.9.11 15:54

na mimčo to vliv nemá, ono si veme co chce a potřebuje a zbytek nechá mamince :-P :lol:

snad to s tou školou pujde.. uvidím..kdyby to mělo jít na úkor dětí, tak si dám na chvilku pauzu..

já zas teď moc jíst nemůžu, dost často :poblion: snad se to srovná…ráda bych spořádala větší množství..
holky co teď pijete krom té coly? Mě dělá dobře asi jen obyč.voda..šťávy mi vadí..yc. limonády krom té coly a top-topicu taky..nesyc. taky..tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
14.9.11 16:02

ja piji hodne juice.. dela mi dobre pomerancovy, ale i grepovy. Vlastne jakykoliv. Vypiji jich docela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
14.9.11 16:48

Holky chvíli jsem tu nebyla a už nestíhám :lol: musím to teď přečíst od posledního :pankac: už jsme si pořídili postýlku a teď koukám po kočárku :-) Sice ještě kupovat nebudem ,ale abych měla přestavu :-D a přebalovací pult nám vyrábí švagr jako dárek tak doufám že každý měsíc něco ať toho pak nebudu mít hodně a abych neměla na jednou průvan v peněžence :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí