Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
14.9.11 17:55

Já taky nestíham,umyla sem auto,a pak začlo pršet,pak jsme s tchyni jeli na nákup,takže nuda,ted papám pizzu a mám nachystané granátové jabko,se dneska asi po. .ru.

• Citovat
  • Upravit
16077
14.9.11 18:18

džus by mi vadil kvuli té kyselosti..možná jablečný..ten jsem pila po litrech v porodnici..jiný s etam snad ani nesmí..kvuli alergiím..

sandro: nám taky vyráběl příbuzný pultík, my si ho navrhli-dvě šuflata a dole dvířka..je super prostorný a v pohodě se tam vejdou pleny,povlečení,oblečení na jedno dítě.. určitě vám švagr udělá cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.9.11 18:48

Ahojky maminy tak já dnes na kontrole vše naštěstí ok takže rosteme a už máme vidět nožičky a ručičky teda jestli se tomu dá tak říkat. :lol: Jinak jsem objednaná 14.10 na screening a ještě jdu k dr. 30.9 pro těh.průkazku.Tak jsem dnes štastná jak bleška a to jsem byla zase pěkně nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.9.11 18:50

Jo jani a stou pletí jsem taky jak pubertak ješte snad horší, krupička na čele aj po tvářích a samý beďa.V pondělí už jsem byla na kožním protože se stydím vyjít i ven.Tak mi dala takovou vodičku a doporučila nemastný krém.už to trochu ustupuje.

Megham já chci taky julinku a když to bude kluk tak to asi bude taky anton jelikož přítel je taky tonda a už je 4 v generaci tak asi budem pokračovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.9.11 18:53

Dadulko,můj je Pavel,jeho tatka je Pavel,jeho děda a praděda je Pavel,ale já Pavla nechci ani náhodou:-) sice ten řetěz roztrhnu ale Pavla nikdy:-D

• Citovat
  • Upravit
5misa6
14.9.11 18:59

Pardón dudulko,napsala jsem blbě tvůj nick.

• Citovat
  • Upravit
16245
14.9.11 19:00
tehulka_janina píše:
džus by mi vadil kvuli té kyselosti..možná jablečný..ten jsem pila po litrech v porodnici..jiný s etam snad ani nesmí..kvuli alergiím..sandro: nám taky vyráběl příbuzný pultík, my si ho navrhli-dvě šuflata a dole dvířka..je super prostorný a v pohodě se tam vejdou pleny,povlečení,oblečení na jedno dítě.. určitě vám švagr udělá cenu

tak to me vubec nevadi. Ja piji jak grepovy tak pomerancovy… a jeste dost piji kefir. Ted mi hodne chutna. Pred tehotenstvim jsem ho moc nemusela.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
14.9.11 20:09

dudulko: gratuluju ke KO :palec:

hani: no grep. bych nepozřela..je hořký..kefír jedině jahodový…já doufám, že ty nevolnosti za chvilku přejdou a budu si taky užívat jídlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.9.11 20:29

Janin,nevolnosti přejdou,ale já fakt byla 4 týdny uvázana na postel,rohlíky a čaj.A ted je mi fajn,akorád musím pravidelně jíst.A nejím paštiky,to jsem už zavrhla.Hlavně jsem pila ledové pití.To mi dost pomáhalo.

• Citovat
  • Upravit
16077
14.9.11 20:31

já si zítra zkusím koupit jablečný džus.. na ten mám docela chuť..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.9.11 09:07

já nemám z pití chuť snad na nic,vlastně toho pak piju hodně málo což není dobře :-( holky a která má před sebou ještě kontrolu ať víme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
15.9.11 09:32

Bajčo - jdu ve středu 21. na další odběry krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
15.9.11 09:33

Ja jdu dneska na konzultacni schuzku s midwife a na prvni kontrolu jdu az 27.9.

Pak dam vedet jak jsem dopadla. Jdu tak za deset minut :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
15.9.11 09:52

Zítra v pátek ráno 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.9.11 10:03