Poradna duly
Jana Čurdová
džus by mi vadil kvuli té kyselosti..možná jablečný..ten jsem pila po litrech v porodnici..jiný s etam snad ani nesmí..kvuli alergiím..
sandro: nám taky vyráběl příbuzný pultík, my si ho navrhli-dvě šuflata a dole dvířka..je super prostorný a v pohodě se tam vejdou pleny,povlečení,oblečení na jedno dítě.. určitě vám švagr udělá cenu
Ahojky maminy tak já dnes na kontrole vše naštěstí ok takže rosteme a už máme vidět nožičky a ručičky teda jestli se tomu dá tak říkat.
Jinak jsem objednaná 14.10 na screening a ještě jdu k dr. 30.9 pro těh.průkazku.Tak jsem dnes štastná jak bleška a to jsem byla zase pěkně nervozní.
Jo jani a stou pletí jsem taky jak pubertak ješte snad horší, krupička na čele aj po tvářích a samý beďa.V pondělí už jsem byla na kožním protože se stydím vyjít i ven.Tak mi dala takovou vodičku a doporučila nemastný krém.už to trochu ustupuje.
Megham já chci taky julinku a když to bude kluk tak to asi bude taky anton jelikož přítel je taky tonda a už je 4 v generaci tak asi budem pokračovat. ![]()
Dadulko,můj je Pavel,jeho tatka je Pavel,jeho děda a praděda je Pavel,ale já Pavla nechci ani náhodou:-) sice ten řetěz roztrhnu ale Pavla nikdy:-D
tehulka_janina píše:
džus by mi vadil kvuli té kyselosti..možná jablečný..ten jsem pila po litrech v porodnici..jiný s etam snad ani nesmí..kvuli alergiím..sandro: nám taky vyráběl příbuzný pultík, my si ho navrhli-dvě šuflata a dole dvířka..je super prostorný a v pohodě se tam vejdou pleny,povlečení,oblečení na jedno dítě.. určitě vám švagr udělá cenu
tak to me vubec nevadi. Ja piji jak grepovy tak pomerancovy… a jeste dost piji kefir. Ted mi hodne chutna. Pred tehotenstvim jsem ho moc nemusela.. ![]()
dudulko: gratuluju ke KO ![]()
hani: no grep. bych nepozřela..je hořký..kefír jedině jahodový…já doufám, že ty nevolnosti za chvilku přejdou a budu si taky užívat jídlo..
Janin,nevolnosti přejdou,ale já fakt byla 4 týdny uvázana na postel,rohlíky a čaj.A ted je mi fajn,akorád musím pravidelně jíst.A nejím paštiky,to jsem už zavrhla.Hlavně jsem pila ledové pití.To mi dost pomáhalo.
já si zítra zkusím koupit jablečný džus.. na ten mám docela chuť..
já nemám z pití chuť snad na nic,vlastně toho pak piju hodně málo což není dobře
holky a která má před sebou ještě kontrolu ať víme ![]()
Ja jdu dneska na konzultacni schuzku s midwife a na prvni kontrolu jdu az 27.9.
Pak dam vedet jak jsem dopadla. Jdu tak za deset minut ![]()
Já taky nestíham,umyla sem auto,a pak začlo pršet,pak jsme s tchyni jeli na nákup,takže nuda,ted papám pizzu a mám nachystané granátové jabko,se dneska asi po. .ru.