Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
16.9.11 10:14

Bajčo: ještě je dobrý nácvik defekačního reflexu-na lačno 2 dcl vlažné vody,ale tp ti vzhledem k nevolnostem moc nedoporučuju.. mě docela proháněl meloun..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.9.11 10:16

Holky,na zácpu je prý také dobré pít vodu magnesii.

A na nevolnosti mě teda pomáhala coca cola, ale pak mi kámoška koupila EMESIN - jsou to tabletky při nevolnostech v těhotenství, u nás za 4,–Kč. Jestli ale fungují, netuším, já je pak už nepotřebovala, ale jestli Vám je fakt zle, tak to za zkoušku stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.9.11 10:23

Holky měla bych takovou otázku, nevim teda jak daleko každá jste já dnes začínám 10+0, takže začátek 11.týdne a za prvé na mě nic není vidět a za druhé jsem ještě tak o 0,5kg zhubla, nezvracim teda, ale na jídlo nemam vůbec pomyšlení, jak jste na tom vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
16.9.11 10:24

Ahojte,
tak já jsem dneska celkem v pohodě. Včera to byl snad po měsíci jediný den bez :poblion: Ovšem ve středu jsem si fakt „užila“. Celé odpoledne jsem ležela, spala, blila a nepozřela jediné sousto a ani kapku tekutin. No pořád doufám, že bude líp.
Já jdu 20.9.na krev v rámci screeningu, na ultrazvuk až 7.10. Už bych strašně ráda věděla výsledky, ať už to nemusím tajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
16.9.11 10:27

marinka5: Já jsem dneska 9+4 a mám dole kilo. Někdo má chutě už od začátku těhu, někdo se nemůže na jídlo ani podívat. Moc to neřeš. Při prvním těhu mi bříško vylezlo trošku až tak v 16tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
16.9.11 10:28

marinko: já jsem 9+6 a mám taky kilo od původní váhy dole.. každý má příznaky jiné a každému nastupují jinak..já už čekám druhé, tak to asi vše naskočí dřív..ale taky nemusí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.9.11 10:31

Marinko, já jsme dnes 14+5tt a mám 6kg nahoře, takže je to fakt individuální. Ale vzhledem k tomu, že sjem předtím byla fakt hubená 57kg/176cm, tak si asi mimís potřebuje udělat víc prostoru, proto už mám tolik nahoře. A neboj, ono to pak přijde, že přibereeš ani nebudeš vědět jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
16.9.11 10:44

Holky mate nekdo zkusenosti s hypoglykemii v tehotenstvi? Ja sebou dneska sekla v metru. Proste cerno pred ocima a uplne tma. Nakonec me museli z toho metra vevadet dva lidi, protoze jsem nebyla schopna ani chodit. Proste uplna tma. Vnimala jsem jen hlasy.
Tlak mi vcera merili mela jsem 120/79, takze krasny ukazkovy tlak.
Vola jsem sve gynekolozce do CR, ta tvrdi ze by to mohla byt hypoglykemie. Cili nedostatek cukru.
Ale ja si rano vzala sklenici pomerancove juice, prave abych ten cukr do tela dostana. Jinak snidavam az v praci.

No zkusim snidavat doma, nez se vydam na cestu do prace. Treba to pomuze. Jinak nevim :nevim: :nevim: :nevim: Tlak to byt prece nemuze, ten jsem mela vcera krasny. Ale kdyz mi merili tlak v CR (asi pred trema tydny) tak jsem mela jen 96/55 tak treba mi skace :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
16.9.11 10:48

hani: taky mám často tmu před očima, když rychle vstanu..naštěstí neomdlévám…tlak mívám taky nižší.. zkus si ráno dát kostičku čokolády nebo si kup hroznový cukr… třeba by ti to pomohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
16.9.11 10:57

zklusim, si dat rano neco sladkeho.
Kdyby se mi to stalo hned jak vstanu tak bych to chapala. Ale ja vstavam 7.45 a na metro jdu az 8.20 a me se zacalo delat zle az pulce cesty metrem :nevim: :nevim:
Rano jsem mela sklenicku juice abych prave dostala nejaky ten cukr do tela. Zkusim rano snidavat, nez pojedu metrem. Ja vzdy snidam az v praci, mame tu snidane zadarmo… ale zkusim snidat doma.
Nebo si dat aspon tu cokoladu nebo bebe susenky. Treba to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
16.9.11 11:40

marinka5

Ahoj marinko :mavam: já jsem dneska 17tt a zvracela jsem od začátku do 3 měsíce :cry: shodila jsem 1 kilo ,ale teď se vše uklidnilo takže mám nahoře 1,5kg* Bříško mi už trochu jde vidět už ho neschovám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
16.9.11 11:41

Ahoj Mari,moc gratuluju k uspěšné kontrole.já jsem dnes jak přejetá válcem.před chvíli jsem byla i :poblion: ,fakt hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.9.11 13:26

A já dnes jako mávnutím kouzelného proutku mám těhotenské příznaky 8-o Prsa mě opšt bolí a podbřišek taky.Ta hlava je holky prevít :think: Razím do práce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
16.9.11 13:35

hani- ten tlak ti může skákat skoro z hodiny na hodinu já myslím že to bude tím tlakem taky na to celkem trpím a když si po tom kolapsu změřím tlak tak se divím že ještě žiju jak je nízký a v těhu je to celkem normální stav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
16.9.11 13:37

marinko jsem 16+2 a nemám ani kilo navíc, ale břicho už neschovám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie