Poradna duly
Jana Čurdová
mimochodem, jsem dnes 10+1 a také jsem asi 1,5 kg shodila, přitom mám pocit, že břicho mám furt nafouklé.
Ahoj holky..no, já jsem dnes 9+6 a mám dole 4 kila, přitom nafouklá jsem taky pořád. Jím většinou jedno ídlo denně a to až po šestý večer, dřív bych do sebe nic nenasoukala
ale zato toho pak zfutruju mraky ![]()
jé, to jsme skoro stejně, o 2 dny… já mám teda mimino podle UZ o pár dní větší než podle PM, je to už obr
doktor mi ho chválí, že krásně roste.
tak po dlouhé době jsem dneska navštívila záchod a točila se mi hlava
asi špatný tlak jdu si lehnout a sníst suchý rohlík ![]()
ty jo dneska neděle.ještě pondělí a jdu na kontrolu.toto uteklo já jsem fakt tak napjatá jestli je vše ok,jestli ne tak se picnu
Ahoj já jdu zítra a jsem taky napjatá, když to bude zítra ok tak už mi nabere krev a dá průkazku, no ale už aby to bylo
já právě taky věřím že už mi dá průkajdu ale minule mi ji chtěl dát až ve 12.tt,už ji vypisovali a pak uzv a letěla do koše ![]()
to jsi skoro 2 týdny předemnou.tak zjišťuju že jsem tady těhotně asi nejmladší
řekni si o fotečku ať taky něco vidíme ![]()
Tehulka janina - tak jsme byli včera v CA a fakt super kalhoty mám dvoje a ještě nějaké hadříky navíc, ke všemu tam zrovna měli slevu 20% takže jsem i ušetřila díky moc
![]()
Nejsi tu těhotně nejmladší
Neboj,já jsem dnes teprve 7+6 a to je myslím méně ne?Taky si počítáš dny do kontroly?Já taky ![]()
Jinak mě chtěla sestřička dávat taky průkazku už teď,ale já to odmítla,tak že jí prý vypíšeme příště-to budu 8+3.Ale mě i takhle to připadá brzo-co myslíte?
No každá doktorka si to dělá jinak mě ta má dr. řekla, že ji vypisuje až v 11.týdnu právě z toho důvodu, že se může cokoli stát
Přesně,já si to myslím taky že je brzo.Minule jsem měla v devátém týdnu zt a ještě jsem průkazku neměla a byla jsem ráda.Hi,anebo tomu teď sestřička věří a chce mě jí dát ![]()
marinka5 píše:
No každá doktorka si to dělá jinak mě ta má dr. řekla, že ji vypisuje až v 11.týdnu právě z toho důvodu, že se může cokoli stát
ahoj holky,
přidávám se k vám, mám termín porodu 12.4.