Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
15.9.11 11:55

no mě to právě přišlo jako strašný fofr,ne jak to moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 11:58

Já nevím teda:-D třeba máš pravdu:-D třeba je to možné.

• Citovat
  • Upravit
20885
15.9.11 12:03

počkám co napíšou ostatní holky.Jen se mi prosím nesmějte jestli je uplná blbost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 12:11

bajčo šak ty nejsi prvorodička ne?Já jsem taky tupec:-D dr mě prohledával,a jak tam měl prsty,tak sem se ho zeptala jestli cítí malého jak kope:-D hanbou bych se propadla do pekel.

• Citovat
  • Upravit
20885
15.9.11 12:14

jo to jak já se jednou ptala jestli můžu jít na sono.se chlamal se sestrou že sono je vlastně ultrazvuk a ten je přece v těhu normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 12:16

Ty si trůba:-DDD Sou to někdy trapasy,já nejsem vyjímkou:-D

• Citovat
  • Upravit
20885
15.9.11 12:24

sranda je jak na něho vybyfnu co vše jsem četla na netu :mrgreen: to se hned mudr chlame,pak řekl něco co jsem nevěděla a von hned se smál no vidítě přecejen jste něco nevyčetla a já hned no vidíte,ještě mám rezervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 12:31

Hi:-))) já se dr radši na nic neptám,on není moc příjemný a smyls pro humor mu pán Buh nedal.To s mojim psychiatrem je sranda.Ted ho dost potřebuju,tak mě vždycky rozveselí:-DD

• Citovat
  • Upravit
3066
15.9.11 12:33

Bajča
já jsem taky ležela na zádech a koukala jsem jestli uvidím nějaké rytmy :lol: ale nic :-P ale nedávno jsem si lehla na břicho a cítila jsem pohyby jak se tam něco děje :-D už bych mohla cítit pohyb nebo je to ještě brzo?? :think: Ale jsem si jistá že to bylo malé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.9.11 12:34

tak můj mudr je super.je mu přes 50(nevypadá nato,je to kus chlapa) a je s ním docela sranda a jak chci vše mi důkladně vysvětluje.jednou jsem mu řekla či chce 30kč ,von že ne a já že by si je zasloužil za ten výklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.9.11 12:34
sxaxnxdxrxa píše:
Bajča
já jsem taky ležela na zádech a koukala jsem jestli uvidím nějaké rytmy :lol: ale nic :-P ale nedávno jsem si lehla na břicho a cítila jsem pohyby jak se tam něco děje :-D už bych mohla cítit pohyb nebo je to ještě brzo?? :think: Ale jsem si jistá že to bylo malé :mavam:

ve kterém jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 12:36

Pohyby až tak v 17tt.

• Citovat
  • Upravit
16245
15.9.11 12:36

Tak jsme se holky vratila se schuzky do midwife a byla to docela pohodicka.

Cela schuzka trvala vice jak hodinu.
Musela jsem s ni vyplnit radu formularu. Ohledne meho zdravi a manzelova zdravi. Naseho zivotni stylu. Zdravi a historii nemocech v rodine. Ruzne anomalie a umrtnosti, alergie atd atd.. no bylo toho dost.. Vetsinou jsem setejne rikala ne ne ne. Spoustu veci jsem ani nevedela..
Vzala mi moc a zmerila tlak. Mela jsem 120/79
vzala mi 4zkumavky krve, ktere posle na testy.

27.9 mam screening, ktery zahrnuje i NT scan.. je to nejaky kombinovany test. Vezmou mi znovu krev budou delat ten ultrazvuk a merit cast miminka kdesi vzadu na krku

Dalsi schuzku s ni mam zacatkem listopadu v 16tem tydnu a dalsi screening ve 20tydnu, kde se budou kontrolovat organy a jejich funkce. To bude posledni screening a posledni kontrola u doktora.

Dostala jsem radu brozurek a letacku.. ruzne reklamni veci jako plinky, kremy atd.. dostala jsem i knihu o tehotesntvi, porodu a peci o dite tak muzu zacit doma studovat. :palec: :palec:

Rikala ze jeste kolem 16teho tydne me bude cekat nejaky specialni odber krve, ktery se ale dela v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 12:37

Až ucítím pořádný kopanec tak budu věřit že tam opravdu je:-DDD

• Citovat
  • Upravit
3066
15.9.11 12:40

zítra je to 17tt :mavam:

• načítám...