Poradna duly
Jana Čurdová
počkám co napíšou ostatní holky.Jen se mi prosím nesmějte jestli je uplná blbost
![]()
bajčo šak ty nejsi prvorodička ne?Já jsem taky tupec:-D dr mě prohledával,a jak tam měl prsty,tak sem se ho zeptala jestli cítí malého jak kope:-D hanbou bych se propadla do pekel.
jo to jak já se jednou ptala jestli můžu jít na sono.se chlamal se sestrou že sono je vlastně ultrazvuk a ten je přece v těhu normální ![]()
Ty si trůba:-DDD Sou to někdy trapasy,já nejsem vyjímkou:-D
sranda je jak na něho vybyfnu co vše jsem četla na netu
to se hned mudr chlame,pak řekl něco co jsem nevěděla a von hned se smál no vidítě přecejen jste něco nevyčetla a já hned no vidíte,ještě mám rezervy ![]()
Hi:-))) já se dr radši na nic neptám,on není moc příjemný a smyls pro humor mu pán Buh nedal.To s mojim psychiatrem je sranda.Ted ho dost potřebuju,tak mě vždycky rozveselí:-DD
Bajča
já jsem taky ležela na zádech a koukala jsem jestli uvidím nějaké rytmy
ale nic
ale nedávno jsem si lehla na břicho a cítila jsem pohyby jak se tam něco děje
už bych mohla cítit pohyb nebo je to ještě brzo??
Ale jsem si jistá že to bylo malé ![]()
tak můj mudr je super.je mu přes 50(nevypadá nato,je to kus chlapa) a je s ním docela sranda a jak chci vše mi důkladně vysvětluje.jednou jsem mu řekla či chce 30kč ,von že ne a já že by si je zasloužil za ten výklad
sxaxnxdxrxa píše:
Bajča
já jsem taky ležela na zádech a koukala jsem jestli uvidím nějaké rytmyale nic
ale nedávno jsem si lehla na břicho a cítila jsem pohyby jak se tam něco děje
už bych mohla cítit pohyb nebo je to ještě brzo??
Ale jsem si jistá že to bylo malé
ve kterém jsi?
Tak jsme se holky vratila se schuzky do midwife a byla to docela pohodicka.
Cela schuzka trvala vice jak hodinu.
Musela jsem s ni vyplnit radu formularu. Ohledne meho zdravi a manzelova zdravi. Naseho zivotni stylu. Zdravi a historii nemocech v rodine. Ruzne anomalie a umrtnosti, alergie atd atd.. no bylo toho dost.. Vetsinou jsem setejne rikala ne ne ne. Spoustu veci jsem ani nevedela..
Vzala mi moc a zmerila tlak. Mela jsem 120/79
vzala mi 4zkumavky krve, ktere posle na testy.
27.9 mam screening, ktery zahrnuje i NT scan.. je to nejaky kombinovany test. Vezmou mi znovu krev budou delat ten ultrazvuk a merit cast miminka kdesi vzadu na krku
Dalsi schuzku s ni mam zacatkem listopadu v 16tem tydnu a dalsi screening ve 20tydnu, kde se budou kontrolovat organy a jejich funkce. To bude posledni screening a posledni kontrola u doktora.
Dostala jsem radu brozurek a letacku.. ruzne reklamni veci jako plinky, kremy atd.. dostala jsem i knihu o tehotesntvi, porodu a peci o dite tak muzu zacit doma studovat.
![]()
Rikala ze jeste kolem 16teho tydne me bude cekat nejaky specialni odber krve, ktery se ale dela v nemocnici.
Až ucítím pořádný kopanec tak budu věřit že tam opravdu je:-DDD