Poradna duly
Jana Čurdová
já se mažu od začátku těhotenským olejem z dm marketu, ale teď si nemůžu vzpomenout na značku. Doma se podívám a pak napíšu. Máme totiž v rodině k tomu sklony mamka má popraskané celé břicho a na ségru se chodily dívaz sestřišky když ležela v porodnici protože vypadala jak zebra, nejhorší je že je to na celý život....... já naštěstí u prvího nic a u druhého jen na konci 9 měsíce se mi objevily 2 celkem malé tak uvidím teď ![]()
Tak já teda ještě nemažu,asi bych měla,mám dva krémy.Prsa mi nerostou ale bradavky mám obrovské,sem zvědavá jak to malý strčí do puse:-)
Káťo: to se docela projedete.. na mimibazar jsi koukala? Je to teda na netu,a já kupovala vždy na malou,ale byla jsme spokojená..
u mě břicho u prvního těhu v pohodě..prsa mám docela malý ani se mi nějak zvlášť nezvětšily,ale trošku přeci jen..a jedno mi popraskalo…a po nástřeluv mlíka v porodnici to byl mazec..jako mám na každém asi 4 krátké prasklinky,ale vadí mi to..
když se napíná kůže, tak svědí břicho a prsa, tak mazat a mazat..
Všimla jsem si toho až teď, přidávám se
! Zatim to pořád tak trochu „vstřebávám“, ale mam radost
.
Včera jsem to řekla našim a moc nadšený nebyli-hlavně máma, tak mě to ted trochu mrzí:(.Je mi už 25 tak nechápu proč:(je fakt že jsem před rokem dodělala vysokou a teprv nedávno začala pracovat ale takovou reakci jsem nečekala. Máma by chtěla aby bylo všechno podle ní-tedy že jsem měla ještě rok, dva pracovat a až pak. Jinak miminko není plánovaný ale prostě to tak příroda chtěla a ted jsme s přítelem rádi.
ametyst: ahoj, četla jsem tvou diskuzi..vítám tě mezi námi…ony mají maminky své představy a občas se jim nelíbí, když jedem jinak..ale miminko k vám chtělo..věk na to máš..takže to určitě zvládneš
a uvidíš, že mamča bude nakonec hrdá babička.. já otěhotněla poprvé ve 20ti a plánovaně..a šok to byl pro rodiče taky,ale postupně to pobrali a strašně se těšili.. no teď je mi 23, čekáme druhé, opět plánovaně a zároveň od října nastupuju na dálkařinu na VŠ..nu což..život má být pestrý,že?:) a mě ho děti naplňují maximálně..je to radost ![]()
Jani mimibazar znám dobře mám tam dokonce i svůj účet hodně jsem tam nakupovala a prodávala věci po klukách, ale teď už na to nemám čas
, ale i tam jsem se dívala a je asi fak lepší to vyzkoušet zkusím to CA ještě jednou díky za tip.
. Teď mi volal starší kluk ze školy že ho bolí břicho
tak musím pro něj jet ta zatím pa ![]()
Káťo: je pravda, že mnohdy v obchodě se něco líbí a pak se to vyzkouší a vubec to nesedí.. i když na MMB jsme včera koukala na kalhoty y výběr je velký,ale museli by být asi opravdu za hubičku,abychom toho pak nelitovali:) tak ať je synkovi brzy dobře ![]()
Ahojky holky,
dneska normálně smrkám krev.Je to normální?To jsem nikdy neměla. ![]()
Jinak prsa sice nemám tak bolavá,ale pořád mám velké bradavky a jsou taková plná-tak snad vše bude v pohodě.No v pátek budu vědět víc.
Taky už se sem tam namažu,i když to asi není třeba,ale ten krém proti striím mě moc voní-je od mamavit ![]()
no já nevím ale já se v prvním těhu mazala poctivě a prsa mi stejně popraskala.bříško naštěstí bez úhony ![]()
mari: jo myslím, že je to normální..v těhu jsou překrvené sliznice..
ty bradavky mám taky větší..asi se to připravuje na kojo
Hi,no jsou obrovské.Já mám bradavky normální velikosti a teď velké a ty dvorce!
A jsou i tmavší
tehulka_janina píše:
mari: jo myslím, že je to normální..v těhu jsou překrvené sliznice..
ty bradavky mám taky větší..asi se to připravuje na kojo
Jak tak čtu, asi si teda taky koupím nějaký krém a budu mazat. Minulé těhu jsem mazala Elasti-q, ale jenom když jsem si vzpoměla a moc často to teda nebylo. Naštěstí jsem neměla jedinou prasklinku, takže doufám, že i tentokrát to bude stejné.
Jinak nakupovat budem úplně všechno, po malém jsem všechno prodala s tím, že druhé nebude a když bude, tak za dlouho a tím pádem koupíme všechno nové. No nakonec to není až za tak dlouho, protože jsem od gynekologa dostala trošku nůž na krk.
Těotenské kalhoty jsem měla minule dvoje a ani jedny jsem nenosila, odchodila jsem to v bokovkách džínách
Těhotenské kalhoty mi děsně vadily, nemohla jsem mít ten pás na břiše. Tak pokud to bude možné, nebudu žádné kupovat.
ja jsem teda asi opravdu divna. Ale me se prsa zatim vubec nezvetsila, ani nejsou plnejsi. Stale nosim svoje podprsenky a vse pasuje tak jak vzdy. A to nemam ani male ani velke. Proste normalni C.
Bradavky ani dvorce se nezmenily ani neztmavli. Prsa nejsou ani citliva na dotek ani neboli… ach jo…
Ja zatim taky nemazu. Premyslim ze si koupim Bio-oil. Hodne ho vychvaluji tak ho mozna zkusim no. Tak az pujdu kolem drogerie tak ho koupim.
Me zatim jsou temer vsechny moje kalhoty. Nektere jsou sice tesnejsi, ale zatim oblecu vse. Ale taky jsem teprve v 10tydnu ze. Uvidime za par tydnu
![]()