Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, tak to já sice teda nezvracím a ani mi nebývá špatně, ale zase mám pocit, že mimi asi tlačí na všechny orgány, co jsou v těle, takže bych furt chodila na záchod a když mám největší hlad, tak sním pár soust a mám pocit, že mám žaludek plnej k prasknutí. vždycky mi je pak líto toho zbylýho jídla, když jsem na něj měla takovou chuť ![]()
waldorf: ten pocit plného břicha jsem mívala u Lilianky..mě zas bolej bedra..
ahojky, tak se jdu pochlubit bříškem, dnes focené v 14+2tt. A co vy? Taky se pochlubte ať můžem porovnávat
já mám nahoře 6 kg.
Peťo: krásné bříško, ty kila na tobě nejsou vubec znát, jenom roste miminko, jinak jsi hubeňour.. já bříško zatím nemám..
Díky Jani:-)
Holky, tak jsme teď volala o výsledky screeningu a je to negativní, huráááááá, to mi spadl kámen ze srdce.
![]()
super
já se ještě nemám čím chlubit,břicho pořád stejné ale co bych taky chtěly v 9 .týdnu že?
to je skvělé… ![]()
Peettrraa píše:
Díky Jani:-)Holky, tak jsme teď volala o výsledky screeningu a je to negativní, huráááááá, to mi spadl kámen ze srdce.![]()
![]()
![]()
![]()
ahoj holky dlouho jsem tu za vámi nebyla a koukám, že jste se tu pěkně rozepsaly ![]()
tak já jsem teď v 10.týdnu a zatím na mě není nic vidět, přítel říká že už malinko jo, ale já nic nevidím ![]()
jinak nevolnosti mam pořád a k tomu už jsme málem dvakrát omdlela naposled včera u dr.
takže jsem zvědavá co mě čeká dál, ale doufám, že s omdlíváním už je konec ![]()
Ahoj holky,
vy jste se tu krasne rozjeli
![]()
Holky oznamili jste tehotenstvi uz v praci nebo jeste ne? Me zitra ceka moje kazdorocni review a nevim zda jim to uz oznamit nebo ne. I kdyz to jeste nemam potvrzene od doktora
![]()
Ono to review je vetsinou zakoncene oznameni o naviseni platu o par procent. Kdyz jim reknu o tehotenstvi tak mi daji prd. Ale kdyz jim to oznamim treba az koncem rijna, tak bude patrne (jestli umeji pocitat) ze jsem to v dobre review uz vedela…
Tak vam nevim......
na gyndě jsem byla před dvěma týdny a vše bylo dobré na další jdu příští pondělí tak se trošku bojim, jinak včera jsem byla na hematologii, jo mam toho hodně, ale pro mimi všechno
neříkal bych to.kdyby něco chtěla si to říct až budeš mít rizikovou dobu za sebou,do té doby je vše nejisté
V práci to řekni až to budeš mít potvrzené od doktora.Já taky zatím nic neříkám a to se tam mluví o mém povýšení a zvýšili mě plat,ale nic jim do toho není.Ještě jsou rizika moc velká a bohužel těhotná žena je pak pro zaměstnavatele nežádoucí-jak pro kterého tedy…jen si taky nech zvýšit plat,mysli na sebe a ne na to,co si budou myslet ![]()
hanapospis píše:
Ahoj holky,vy jste se tu krasne rozjeli
Holky oznamili jste tehotenstvi uz v praci nebo jeste ne? Me zitra ceka moje kazdorocni review a nevim zda jim to uz oznamit nebo ne. I kdyz to jeste nemam potvrzene od doktora![]()
![]()
Ono to review je vetsinou zakoncene oznameni o naviseni platu o par procent. Kdyz jim reknu o tehotenstvi tak mi daji prd. Ale kdyz jim to oznamim treba az koncem rijna, tak bude patrne (jestli umeji pocitat) ze jsem to v dobre review uz vedela…
Tak vam nevim......