Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
13.9.11 09:21

taky jdu přesně za týden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
13.9.11 09:37

ahoj holky, tak to já sice teda nezvracím a ani mi nebývá špatně, ale zase mám pocit, že mimi asi tlačí na všechny orgány, co jsou v těle, takže bych furt chodila na záchod a když mám největší hlad, tak sním pár soust a mám pocit, že mám žaludek plnej k prasknutí. vždycky mi je pak líto toho zbylýho jídla, když jsem na něj měla takovou chuť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
13.9.11 09:52

waldorf: ten pocit plného břicha jsem mívala u Lilianky..mě zas bolej bedra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.9.11 10:45

ahojky, tak se jdu pochlubit bříškem, dnes focené v 14+2tt. A co vy? Taky se pochlubte ať můžem porovnávat :-) já mám nahoře 6 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
13.9.11 10:59

Peťo: krásné bříško, ty kila na tobě nejsou vubec znát, jenom roste miminko, jinak jsi hubeňour.. já bříško zatím nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.9.11 11:16

Díky Jani:-)

Holky, tak jsme teď volala o výsledky screeningu a je to negativní, huráááááá, to mi spadl kámen ze srdce. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.9.11 11:22

super :palec: já se ještě nemám čím chlubit,břicho pořád stejné ale co bych taky chtěly v 9 .týdnu že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
13.9.11 11:33

:palec: to je skvělé… :potlesk:

Peettrraa píše:
Díky Jani:-)Holky, tak jsme teď volala o výsledky screeningu a je to negativní, huráááááá, to mi spadl kámen ze srdce. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
13.9.11 11:42

Peettrraa :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
13.9.11 12:06

ahoj holky dlouho jsem tu za vámi nebyla a koukám, že jste se tu pěkně rozepsaly :palec:

tak já jsem teď v 10.týdnu a zatím na mě není nic vidět, přítel říká že už malinko jo, ale já nic nevidím :mrgreen:

jinak nevolnosti mam pořád a k tomu už jsme málem dvakrát omdlela naposled včera u dr. :lol: takže jsem zvědavá co mě čeká dál, ale doufám, že s omdlíváním už je konec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.9.11 12:12

byla jsi na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
13.9.11 12:13

Ahoj holky,

vy jste se tu krasne rozjeli :palec: :palec:

Holky oznamili jste tehotenstvi uz v praci nebo jeste ne? Me zitra ceka moje kazdorocni review a nevim zda jim to uz oznamit nebo ne. I kdyz to jeste nemam potvrzene od doktora :think: :think:
Ono to review je vetsinou zakoncene oznameni o naviseni platu o par procent. Kdyz jim reknu o tehotenstvi tak mi daji prd. Ale kdyz jim to oznamim treba az koncem rijna, tak bude patrne (jestli umeji pocitat) ze jsem to v dobre review uz vedela…
Tak vam nevim......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
13.9.11 12:15

na gyndě jsem byla před dvěma týdny a vše bylo dobré na další jdu příští pondělí tak se trošku bojim, jinak včera jsem byla na hematologii, jo mam toho hodně, ale pro mimi všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.9.11 12:17

neříkal bych to.kdyby něco chtěla si to říct až budeš mít rizikovou dobu za sebou,do té doby je vše nejisté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
13.9.11 12:18

V práci to řekni až to budeš mít potvrzené od doktora.Já taky zatím nic neříkám a to se tam mluví o mém povýšení a zvýšili mě plat,ale nic jim do toho není.Ještě jsou rizika moc velká a bohužel těhotná žena je pak pro zaměstnavatele nežádoucí-jak pro kterého tedy…jen si taky nech zvýšit plat,mysli na sebe a ne na to,co si budou myslet :wink:

hanapospis píše:
Ahoj holky,

vy jste se tu krasne rozjeli :palec: :palec:

Holky oznamili jste tehotenstvi uz v praci nebo jeste ne? Me zitra ceka moje kazdorocni review a nevim zda jim to uz oznamit nebo ne. I kdyz to jeste nemam potvrzene od doktora :think: :think:
Ono to review je vetsinou zakoncene oznameni o naviseni platu o par procent. Kdyz jim reknu o tehotenstvi tak mi daji prd. Ale kdyz jim to oznamim treba az koncem rijna, tak bude patrne (jestli umeji pocitat) ze jsem to v dobre review uz vedela…
Tak vam nevim......
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital