Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky…
se zeptám… vy které jste byl na prvotrimestrálním screningu…uzv je pres bricho?chci vzit manzu… a kolik zkumavek krve se bere?
a vysledky krve jsou az za tech 14 dni az jak pujdu na ten uzv?diky
za mě ano
takže jste si po revizi troufli docela brzko koukám ![]()
Ahojky,tak to máme podobně.Akorát já měla revizi v srpnu a v dubnu to samo odešlo a teď taky těhule na začátku
Už máš nějakého cvrčka doma?A počítala sis v kolikátém týdnu jsi?
JajaKoca píše:
ahoj holky, mohla bych se k vám také přidat. jsem po dvou potratech, 1× samovolný duben 2011 a jednou revize červenec 2011. No a teď jsem znovu těhulka, brouček je krásně v děloze, ale jsem na úplným začátku, zatím bez srdíčka. 23.9 jdu na další kontrolu, tak snad už srdíčko bude. Strachy ani nedýchám..
mari: je normální, že máš strach.. chápu to..
Jajo: držím pěsti,ať se fazolka vyvíjí..
na ten screening jdu taky..na ten placený.. snad mě nevycucnou z krve, na to že sama beru lidem krev, tak když jí bere někdo mě, tak mi to teda dost vadí..ještě na lačno ![]()
Bajčo já byla ve 12tt na 1 screeningu a na 2 se jde ve 20tt
Ten 1 screening byl pro mě dost velký zážitek,můj tam semnou nebyl,musel do práce ale mamča tam byla semnou,viděla jsem všechno,mozek nohy ruky je to krásný pocit slyšet srdíčko přez celou místnost.
Bajčo stojí 1400kč a zjistí ti tam jestli mimi nebude mít vrozené vady a různé syndromy.Oni už to zjistí tak v brzkém věku.
jo jak jsem kdysi bala v tom 20tt tak tam taky chlap nebyl a ale moje ségra.bylo to moc krásné,hlavně slyšet že je to v pořádku
takže je to stejné jak v tom 20. ale je to dřív a platí se to jo?
Ten první zaplatíš 1400 a ten druhý už máš v tom započítaný,takže dva za cenu jedné:-)
no ale pokud v tom 12.nechci tak pak neplatím v tom 20. ne?já ale pokud tak daleko dojdu tak si ho asi taky nechám udělat v tom 12tt,mě se ale zdá že mi minule doktor nabízel to samé už v 10tt