Poradna duly
Jana Čurdová
Bajčo: no muj Dr. je takový těhotenský nadšenec a říkal, že to je super, že zvracím,že podle knížek s emimi vyvíjí tak jak má a je menší riziko potartu,pač je hodně HCG..ale samozřejmě je i v pořádku, když je maminkám dobře..prostě..každý to snaší jinak..
Bajčo: no to je skoro melta, řekla bych chuťově hodně totožné..
Já bych teda byla raději, kdyby mi bylo dobře. ![]()
Minulé těhu jsem pracovala do 34tt, dva dny na to jsem už ležela v nemocnici na kapačkách, 10dní na to byl Davídek na světě.
Teď jsem na nemocenské úplně od začátku, ale musím pracovat, dělám účetní v naší firmě, tak prostě musím, nikdo mě nezastoupí. Ale je to těžké, když je mi pořád špatně, jsem unavená… no snad bude líp ![]()
Příspěvek upraven 12.09.11 v 09:12
no já sice nezvracím ale nevolno mi je každý den a jsem zato moc ráda.vždy než vstanu tak už přemýšlím jestli se mi udělá zle a jak ne tak jsem hned nervozní.vím že to jde i bez příznaků ale takto aspoň vímže mimi tam je a žije,jinak by mi asi zle nebylo ![]()
Bajčo:no to zvracení je asi trochu sichr, že se mimi daří,ale taky bych se bez toho obešla…u prvního jsem milovala buchty a jakékoliv sladké pečivo..a teď mi nejde skoro nic..no snad to kolem 13tt přejde..
Lenn: s tou prací tě chápu, taky jsem unavená..jsme sice na mateřské,ale taky si moc neodpočinu, navíc od října nastupuju dálkově studovat VŠ, tak snad mě do té doby ty blijavice přejdou..
taky si myslím že je to taková jistota.otázkou je jak dlouho se můžou ty příznaky držet i v případě že žena třeba potratí ![]()
Bajčo: já 9+2tt,chápu, že máš strach,ale zkus myslet na něco jiného,ať máš pozitivní myšlenky
určitě to klapne ![]()
ale to já se snažím,ani si nepřipouštím že by to zas mohlo zkončit špatně,ikdyž mám k tomu předpoklady ![]()
Lenn vím o čem mluvíš taky dělám účto v naší firmě takže předpokládám že půjdu z práce rovnou do porodnice… ![]()
Holky,jaktože diskutujete beze mě?:-D sranda.Já jdu do te poradny tak dám vědět jak dopadnu:-)
Katkad79: tak tak
ještě štěstí, že si to všechno dělám doman a nemusím na firmu vůbec chodit.
Já jsem dneska 9+0, termín mám 16.4.