Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
12.9.11 09:47

simonce je 5 ročků,to je fotka jak jsem se podruhé vdávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
12.9.11 09:53

holky, nechte toho, trochu mě děsíte. mně nebejvá špatně vůbec, jím skoro všechno jako předtím, na něco mám větší chuť, na něco menší, ale jinak v podstatě můžu všechno. jsem akorát pořád hrozně unavená, jinak nic. doufám, že mimi bude v pořádku i tak, i přesto, že nezvracím.
no jinak mi za poslední týden pěkně vyrostlo bříško, že už to jde schovat jen pod úplně volnýma trikama, který já ale moc nenosím, takže jsme se rozhodli, že už to budem normálně říkat, než aby si lidi vymejšleli svoje historky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 10:03

buď v klidu,nemusíme ti říkat že i bez nevolností může být mimi v pořádku.jde spíš jen o to,že mě ty nevolnosti dělají klidnější.a pokud si unavená a roste ti bříško tak to je taky příznak nebo ne? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
12.9.11 10:21
mari1912 píše:
No tak to sis opravdu užila ti povím.V pátek půjdu k doktorce už s tím,že by mělo být vidět srdíčko takže mám nervíky řádný a pokud by mě řekla něco podobného co tobě,tak se zhroutím asi taky :roll:
Mě už ultrazvuky dělala dva-šlo o to,že jsme jeli na tu dovču a ona potřebovala vědět,že mímo je tam kde má být.A viděla ho tam takže jsem si oddechla ale jen na chvilku :wink:
Takže teď už jsi tak trochu klidnější viď?

Řekla bych o poznání klidnější, mám sice rizikové těhotenství …léčím se s hypertenzí a i věk zřejmě, je mi 36 a k tomu ten bojový začátek.....ale musím být v klidu,protože mimisek si nic jiného nezaslouží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
12.9.11 10:21

Holky nebojte jak jsem psala jsem 14+5. Do 12 týdne mi bylo taky zle, ale potom ze dne na den jako když utne mi je úplně dobře dokonce bych řekla že mán víc energie než předtím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
12.9.11 10:23
Bajča píše:
buď v klidu,nemusíme ti říkat že i bez nevolností může být mimi v pořádku.jde spíš jen o to,že mě ty nevolnosti dělají klidnější.a pokud si unavená a roste ti bříško tak to je taky příznak nebo ne? :huban:

to jo, ale čtu to skoro všude - „nevolnosti jsou příznakem správně probíhajícího těhotenství“. no a vzhledem k tomu, že jsem byla na KO ve čtvrtek a zase jsem se nic nedozvěděla, tak mě to trošku znervózňuje. ale kašlu na to, mám být v klidu, takže budu prostě přesvědčená, že je všechno v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.9.11 10:24

Holky už druhý den mě nebolí prsa,takže propadám panice :zed: Na to je brzy,aby přestala bolet,ale vím že nic není podle tabulek.No je to buď a nebo.Verdikt se dovím v pátek ráno.Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 10:35

máme to asi všechny stejné.mě se v sobotu jako jediný den v týdnu neudělalo ráno špatně,sem si říkala jestli ani v neděli tak se zblázním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 10:36

Waldorf a jaktože ses zas nic nedozvěděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.9.11 10:40

Včera mě bylo blbě,bolel mě podbřišek jako když to mám dostat,ale já nevím zda to nezpůsobuje utrogestan.Ráno když jsem ležela tak jsem je trochu cítila,ale vstala jsem a nic.fakt bych raději prozvracela celé těhu

Bajča píše:
máme to asi všechny stejné.mě se v sobotu jako jediný den v týdnu neudělalo ráno špatně,sem si říkala jestli ani v neděli tak se zblázním :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
12.9.11 10:40
Bajča píše:
Waldorf a jaktože ses zas nic nedozvěděla?

chtěla jsem fotku, ale nemaj tady na to zařízení. odběry tady u nás taky nedělaj. jen mi dali průkazku a napsali první termín porodu a že se mám objednat na utz a odběry do Havlíčkova Brodu. tam jdu až 27.9. můj gyn je fajn a mám to k němu 5min pěšky, ale je to jen malá ordinace a žádný větší vyšetření tam nedělaj. srdíčko ale slyšel, tak snad všechno ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 10:42

no vidíš srdíčko je hlavní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 10:42

myslíš že za to může utroš?taky ho beru a podbřišek mě bolí snad pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.9.11 10:45

Myslím,že snad ne.Ta bolest prý značí roztahování dělohy.Utroš snad způsobuje ta citlivá prsa,ale jak vidíš,tak mě ne :-( Jdu si o tom něco přečíst…

Bajča píše:
myslíš že za to může utroš?taky ho beru a podbřišek mě bolí snad pořád
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
12.9.11 10:46

Ahoj holky! Tak na dnešek jsem usnula v jiný místnosti, než kde mám u postele piškoty, a přítel, místo aby mi je dones, tak si zabouch klíče a musela jsem mu jít otevřít, takže jsem se po :poblion: :zed: :zed: ach jo, jinak mě už asi tři dny píchá a tahá v podbřišku, tak snad mimís roste :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí