Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
11.9.11 15:53

Je to zvláštní praxe viď?Sice jsou u mimoděložního bolesti,ale může být pozdě-u toho je lepší to zjistit hned,nemusí pak žena přijít o celý vaječník a tak víš?Určitě jsi taky klidnější,že jsi byla tady na tom ultrazvuku,neumím si to bez něj dost dobře představit.A co zamlklý potrat?Já ho měla a že bych pak věděla,že v mém těle byl mrtvý plůdek tolik týdnů navíc-nebo bych začala zbytečně krvácet.No,asi jsme civilizovanější,nebo se mýlím???Jsem z toho nějaká mimo ti povím.Takhle laxní přístup bych nečekala 8-o

hanapospis píše:
mari1912 píše:
Ty jsi neměla ještě ani jeden ultrazvuk?A co dělají,když je to mimoděložní??? 8-o Chápu,že se to dá vypozorovat dle hcg,ale to může být pozdě.Kde že to žiješ???
hanapospis píše:
megham33 píše:
Hanapospis: já si myslím,že si nemusíš dělat starosti,někdo to nepocituje vůbec.Já jdu zítra do poradny tak mě tam zas strčí prsty a tod vše,myslím že mi ani UTZ dělat nebude,jak ho znám:-)

Me za cele tehu nikdo ze spodku kontrolovat nebude. Nedela se to tady. Ja jdu ve ctvrtek na prvni schuzku s porodni babkou, ale tam je jen zmeri tlak, vezme krev a moc a tim to hasne. Na prvni utz jdu az toho 27.9. Uz aby to bylo. Ja se snad nedockam :cry:

Jinak druhy trisemetr je 14tt - 27tt tusim :think: :think:
V Anglii. Nedelaji. Kdyz je vse ok, tak nedelaji. Kdyz jsem zjistila ze jsem tehu, zasla jsem za obvodakem (neni tady gynekolog) a ten me rekl ze se mam referovat do nemocnice. Tak jsem si vybrala nemocnici kam chci chodit, vyplnila online formular a odeslala ho. Do tydne mi prisel dopis sterminem prvniho screeningu, ktery se del ve 12tydnu. Ja budu 11+1tt kdyz na neho pujdu.
Je tam cislo, na ktere muzu volat v pripade ze nastanou komplikace a bolesti.
U mimodelozniho jsou bolesti a krvaceni (predpokladam)..
Jinak jsme byla v CR na dovolene pred 14ti dny a zasla si ka UTZ. To jsme byla 6+6 a bylo slyset srdicko. Ted musim pockat do toho 27.9 no :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
11.9.11 18:32

je to jiny pristup.. Jsem rada ze jsem byla v CR a aspon vim ze miminko bylo na spravnem miste, to me mirne uklidnilo a ted jen cekam na ten prvni ultrazvuk tady.
Pokud vse pujde tak jak ma, tak budu za celou dobu tehu mit jen dva ultrazvuky. Jeden ted v tom dvanactem a druhy ve dvacatem tydnu.Jednou mesicne schuzka s midwife a od 32tydne pak co dva tydny. Ale kolem toho 32tydne bych chtela odletet do CR a rodit v CR. Navic jedu do CR koncem rijna a na vanoce tak to taky hned naklusu v CR na utz.
Tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
11.9.11 18:37

Ani se ti nedivím,že chceš být tady.Ty s tím dělají nějaké caviky s ultrazvukem.Přitom každá nastávající maminka chce svoje děťátko vidět,že je zdravé a v pořádku a i fotečku,či video z ultrazvuku chce mít.

hanapospis píše:
je to jiny pristup.. Jsem rada ze jsem byla v CR a aspon vim ze miminko bylo na spravnem miste, to me mirne uklidnilo a ted jen cekam na ten prvni ultrazvuk tady.
Pokud vse pujde tak jak ma, tak budu za celou dobu tehu mit jen dva ultrazvuky. Jeden ted v tom dvanactem a druhy ve dvacatem tydnu.Jednou mesicne schuzka s midwife a od 32tydne pak co dva tydny. Ale kolem toho 32tydne bych chtela odletet do CR a rodit v CR. Navic jedu do CR koncem rijna a na vanoce tak to taky hned naklusu v CR na utz.
Tak uvidime.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
11.9.11 20:48

meg:já se taky snažím být přísná,ale občas, když má volnost, tak řádí,ale jednou za čas to pochopím:)

hani:buď ráda, že ti nic není, mě to fakt otravuje a ničí… dneska to teda docela šlo.. blindila jsme jen ráno a pak jsem jídlo udržela..ale pít mohu jen čistou vodu a nevolno je mi celý den..

no a jak pořád bliju, tak už jsem ráno měla 51,8kg…a to jsem tak před měsícem byla vypapaná na 55.. norm- váhu mám 53..ale hubnout nechci..zas aby mimi mělo nějaké živiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
12.9.11 08:31

Koukám, že tady bylo živo i o víkendu :roll: Já jdu až 7.10.na screening. Do té doby bych chtěla těhotenství utajit (ví to jenom naši a jedni známí), ale nevím nevím, břicho už mi roste :-( U prvního těhu jsem to tajila skoro před všemi až do 6tého měsíce a nikdo nic nepoznal. Teď to asi bude jiné, přece jenom u druhého bříško roste dříve a navíc jsem rodila císařem a to se prý děloha roztahuje dříve a snadněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
12.9.11 08:39

Lenn: a jak ti je? Zvracíš? Mě bříško zas zalezlo, váha mi klesla, jídlo mi smrdí skoro všechno, pití takřka taky.. i když teď jsem posnídala Bučkovou pomázánku od Majky, ještě mi jede šunková pěna..to jediné mi tolik nevadí… i když možná za chvíli poletím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 08:45

holky vy jíte paštiky?hodněkrát jsem četla že paštiky v těhotenství ne e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
12.9.11 08:53

Bajčo: to není klasická paštika z jater..tohle je z bučku nebo ze šuunky :mrgreen: ale ono je víc těch rádoby věcí co by se neměli jíst, jako třeba hermelín a tak,ale známá porodní asistentka mi říkala, že bych denně musela sníst 20 hermelínu,paštik,aby to dítěti uškodilo,takže v malém množství to neva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 08:55

asi máš pravdu.hermelín nemusím ani tak :mrgreen: stejné je to s kávou.sice jsou to možná kecy ale raději jsem ji přestala pít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
12.9.11 08:56

Jani zvracím téměř denně, někdy i 5×,6× denně. Jím a piju úplně jinak než normálně. Třeba vůbec nemůžu pít vodu a ovocný čaj, i když normálně nepiju skoro nic jiného. Takže piju černý čaj a ledové čaje, nic jiného nemůžu.
Na váze jsem ještě nic nepřibrala, spíš mám kilo dole, ale břicho už leze :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
12.9.11 08:58

Já momentálně neřeším co můžu a nemůžu jíst, ale spíš co zvládnu :-D
Strašně hodně věcí jíst vůbec nemůžu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
12.9.11 09:01

Lenn: jééje, tak to jsme na tom podobně, já u prvního těhu taky zvracela,ale ne až tak jako teď..teď mi vadí, jakmile otevřu ledničku nebo když se vaří, tak ten jídelní pach..a celkově mi vadí snad všechno kromě jablek,rohlíku a nebo nějaké té pomazánky..a pít zas mužu jen vodu.. zhubla jsem asi 2 kila,ale bříško kulatější je.. v kolikátém jsi týdnu?

Bajčo: já kafe nepiju ani normálně, zkus Caro.. to je docela dobré.. mužou to i roční dítka a kojící i těhotné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 09:02

tak to já jsem ráda že mě to takto netrápí.dnes jsem zvracela ale to bylo vlastně poprvé.no a podle doktorů je to v pořádku to zvracení?mimi prospívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
12.9.11 09:02

já taky..snažím se, i když zvracím dost, sníst alespoň něco… pak se mi totiž zvedá žaludek z prázdného břicha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.9.11 09:03

jo zkusím já zas mám ráda meltu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie