Poradna duly
Jana Čurdová
Sandro,pěkně papkej at maš zdravé mimi:-) já papkám a nic:-(
sando: tak to ybch si u našeho Dr. nemohla dovolit vypít, čekám tam někdy hodinu i víc..tak to bych se počurala:)
meg: no někomu to holt neleze..pokud se mimi má dobře, tak by to neměl řešit ani Dr. každá jsme jiná..
Tak já ještě taky nemán ani kilo navíc, ale u obou těhotenství jsem začala přibírat tak kolem 17 až 18 týdne a do porodu jsem přibrala pouze 8 kg takže z porodnice jsem šla se svou váhou před těhu ![]()
kaťo: tak to máš pak fajn, že nemusíš nic sazovat… mě zustaly po prvním porodu asi dvě kila a do měsíce jsem byla v mínusu..jak jsme přes noc nespala..tak to letělo jak blázen..tak jsem pak musela hodně jíst,aby to zas stouplo..
tak teď je mi konečně dobře..za celý den poprvé..paráda.. dnes jsem měla ty zázvor. lízátka…vzala jsem si to před jídlem a docela to pomohlo..
takto mate holky super. Ja jsem mam nahore uz 2kg a to se snazim moc nejist..... ach jo… A to jsem teprve na konci 9tydne…:nevim:
![]()
No je pravda že z porodnice sem šla se svoji původní váhou ale během mateřské jsem přibrala pokaždé 2 kg a ty už jsem nezhodila takže na váhu 55kg (před 10 lety) se už asi nikdy nedostanu teď mám tak 59 -60 podle toho kdy se vážím.
Teď momentálně brouzdám po netu a sháním nějaké těhotenské kalhoty, ale ne rifle nevíte někdo…? ![]()
Katko,já nevím jestli je to dobrý nápad kupovat na internetu kalhoty,já osobně bych si kalhoty nekoupila.To chce si zkusit,trička mám z internetu,a nakupuju i na Bazošu a aukru.Ono je to risk:-)
Hani to se pak blbě shazovat ty kila:-) já před těhu přibrala 4 kg za 2 měsíce a ted v těhu za 15tt nic.
ahoj holky,s kupováním těhu kalhot mám taky špatnou zkušenost.když mi přišly tak bych do nich vlezla nejmíň 2×.klidně vám je nabídnu ale troufnu si říct jsou spíš na silnější maminky ![]()
Ahoj holky,
no vy mě dáváte-já s malou přibrala 17,5 kila a shodila jsem je do půl roku
Já to neřeším,těhotenství je jediná doba,kdy se můžu beztrestně najíst a přibrat ![]()
taky to nijak neřeším,hlavně ať se má mimi dobře.já přibrala kdysi 16 kg.8 jsem shodila při porodu a 8 mi zůstalo což mě ale ani trošku netrápilo
Bajča píše:
taky to nijak neřeším,hlavně ať se má mimi dobře.já přibrala kdysi 16 kg.8 jsem shodila při porodu a 8 mi zůstalo což mě ale ani trošku netrápilo
Dobré ráno holky
tak těhu kalhoty mám dvoje z předchozího těhu..jedny při sezení v pozdějším stadiu už těsné,ale teď budou super, mám je z kamenného těhu obchodu..a druhé mám z CA..je tam docela velký výběr..jsou plátěný..nejsou tam jen riflové a vydrželi mi až do konce..byl tam větší ten návlek na pupek ![]()
v prvním těhu jsem nabrala taky 16kilo, touhle dobou jsem měla už kilo nahoře..ale teď jak zvracím, tak mám kilo od pův. váhy dole..tak nevím jestli ze mě budou mít v poradně radost..jdu přesně za týden..
jinak dneska se mi tak blbě spalo..pořád mě budila moucha bzučící za žaluziemi a pak ve 4 hodiny malá, že chce čurat
zatím se čurat učíme..bez den je bez plen,ale na spaní plínku má, nechci mít zničenou matraci:)
Holky tak já jsem ještě zhubla,a to ani nezvracím:-( tak byl na mě doktor zlý.V 15tt už by to mělo jít nahoru.