Poradna duly
Jana Čurdová
mari. jojo, budou z nás černošky ![]()
Lenn: mě zas bokovky škrtili podbříšek..
Holky já vám nestíhám,byla jsem umývat auto,a jsem mokrá jak vodník.Moje oblíbené gatě jsou tepláky,takže doma jedině v tom,sem schopná jít v nich i do města:-) ale to by můj nepřežil.Bokovky obleču,ale když řídím tak rozepínám:-)
Já jsem sice jen málo,ale už mě vadí nosit obtažené věci-je mě to nepříjemné.Dostanu se do toho,trochu to pne,ale není mě to příjemné a tak nosím volnější věci už teď ![]()
Normálně jsem dostala chuť na colu a tak jsem si pro ní teď doběhla.A včera taky a to jí normálně nepiju-max jsem jí pila s vínem ![]()
tak to je normální.já taky kolu nepiju ale včera jsem si v cukrárně dala půl litru
já před těhu pila nesycené minerálky a teď mi leží ve špajzu,nemám na ně ani pomyšlení
Mě nějak dělá dobře.Včera mě pobolívala hlava a pomohla mě ta cola.Jinak včera v práci se mě zvedal žaludek a to jako dost,ale rozdýchala jsem to.To jsem dosud taky neměla,aby se mě zvedal kufr ![]()
Bajča píše:
tak to je normální.já taky kolu nepiju ale včera jsem si v cukrárně dala půl litrujá před těhu pila nesycené minerálky a teď mi leží ve špajzu,nemám na ně ani pomyšlení
Me taky dela Cola dobre.
Halvne mi tehotenstvi dost snizilo tlak. v sobotu jsem sebou malem sekla jak se mi tocila hlava. A pullitra Coli me postavilo na nohy.
Nepiji ji moc casto, jen kdyz to na me prijde - zmena tlaku. Mam ji doma v lednicce i v praci.
Docala zajimave, na to ze jsem mivala vzdy vyssi tlak tak ted ho mam dost nizky.
![]()
Opravdu slovo jiný stav má své opodstatnění co?Tak to abychom v lednici měly stále připravenou colu ![]()
hanapospis píše:
Me taky dela Cola dobre.
Halvne mi tehotenstvi dost snizilo tlak. v sobotu jsem sebou malem sekla jak se mi tocila hlava. A pullitra Coli me postavilo na nohy.
Nepiji ji moc casto, jen kdyz to na me prijde - zmena tlaku. Mam ji doma v lednicce i v praci.Docala zajimave, na to ze jsem mivala vzdy vyssi tlak tak ted ho mam dost nizky.![]()
Já naiva si kupuji jen litrovou a pak se divím,že ji musím kupovat denně ![]()
jak jste se bavily o těch těhu věcech tak si představte že já jsem si při mém prvním nezdařeném těhu objednala těhu tričko a mám ho pořád zabalené v krabici tak jak přišlo.sem potom potraita,pak zas,pak zas tak jsem se na něho ještě nedívala
tak doufám že ho někdy rozbalím
Bajčo,tričko využiješ,po tolika nezdarech už to musí vyjít:-)
jestli v té krabici vůbec je
kdo ví jestli mi vlastně poslali co jsem chtěla.po pravdě už ani nevím moc jak mělo vypadat.už to bude rok.Holky kdybyste viděly kolik jsem toho zas sežrala.3 řízky a fakt hromada bramborové kaše,no chudák mimi,to bude buřtík ![]()
Bajča píše:
jestli v té krabici vůbec jekdo ví jestli mi vlastně poslali co jsem chtěla.po pravdě už ani nevím moc jak mělo vypadat.už to bude rok.Holky kdybyste viděly kolik jsem toho zas sežrala.3 řízky a fakt hromada bramborové kaše,no chudák mimi,to bude buřtík
Jen si dej maminko.
Ja uz pomalu taky zacinam mit hlad. A to jsem pred dvema hodinama mela snidani - cerealie. Ale obed bude az tak za dve hodiny.
No uvarim si cajik.. dam si nejakou tu musli tycinku na zaplacani zaludku
![]()
Tak já měla rajskou a ted mísa popcornu:-) vůbec jídlo neřeším a klidně si dám ještě brambůrky:-D