Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
14.9.11 11:13

mari. jojo, budou z nás černošky :lol:

Lenn: mě zas bokovky škrtili podbříšek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.9.11 11:29

Holky já vám nestíhám,byla jsem umývat auto,a jsem mokrá jak vodník.Moje oblíbené gatě jsou tepláky,takže doma jedině v tom,sem schopná jít v nich i do města:-) ale to by můj nepřežil.Bokovky obleču,ale když řídím tak rozepínám:-)

• Citovat
  • Upravit
31744
14.9.11 11:32

Já jsem sice jen málo,ale už mě vadí nosit obtažené věci-je mě to nepříjemné.Dostanu se do toho,trochu to pne,ale není mě to příjemné a tak nosím volnější věci už teď :wink:
Normálně jsem dostala chuť na colu a tak jsem si pro ní teď doběhla.A včera taky a to jí normálně nepiju-max jsem jí pila s vínem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.9.11 11:35

tak to je normální.já taky kolu nepiju ale včera jsem si v cukrárně dala půl litru :mrgreen: já před těhu pila nesycené minerálky a teď mi leží ve špajzu,nemám na ně ani pomyšlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
14.9.11 11:37

Mě nějak dělá dobře.Včera mě pobolívala hlava a pomohla mě ta cola.Jinak včera v práci se mě zvedal žaludek a to jako dost,ale rozdýchala jsem to.To jsem dosud taky neměla,aby se mě zvedal kufr 8-o

Bajča píše:
tak to je normální.já taky kolu nepiju ale včera jsem si v cukrárně dala půl litru :mrgreen: já před těhu pila nesycené minerálky a teď mi leží ve špajzu,nemám na ně ani pomyšlení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
14.9.11 11:39

Me taky dela Cola dobre.
Halvne mi tehotenstvi dost snizilo tlak. v sobotu jsem sebou malem sekla jak se mi tocila hlava. A pullitra Coli me postavilo na nohy.
Nepiji ji moc casto, jen kdyz to na me prijde - zmena tlaku. Mam ji doma v lednicce i v praci.

Docala zajimave, na to ze jsem mivala vzdy vyssi tlak tak ted ho mam dost nizky. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
14.9.11 11:41

Opravdu slovo jiný stav má své opodstatnění co?Tak to abychom v lednici měly stále připravenou colu :mrgreen:

hanapospis píše:
Me taky dela Cola dobre.
Halvne mi tehotenstvi dost snizilo tlak. v sobotu jsem sebou malem sekla jak se mi tocila hlava. A pullitra Coli me postavilo na nohy.
Nepiji ji moc casto, jen kdyz to na me prijde - zmena tlaku. Mam ji doma v lednicce i v praci.Docala zajimave, na to ze jsem mivala vzdy vyssi tlak tak ted ho mam dost nizky. :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.9.11 11:44

jo já ji připravenou mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
14.9.11 11:49
Bajča píše:
jo já ji připravenou mám :mrgreen:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
14.9.11 11:53

Já naiva si kupuji jen litrovou a pak se divím,že ji musím kupovat denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.9.11 12:16

jak jste se bavily o těch těhu věcech tak si představte že já jsem si při mém prvním nezdařeném těhu objednala těhu tričko a mám ho pořád zabalené v krabici tak jak přišlo.sem potom potraita,pak zas,pak zas tak jsem se na něho ještě nedívala :mrgreen: tak doufám že ho někdy rozbalím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.9.11 12:39

Bajčo,tričko využiješ,po tolika nezdarech už to musí vyjít:-)

• Citovat
  • Upravit
20885
14.9.11 12:52

jestli v té krabici vůbec je :mrgreen: kdo ví jestli mi vlastně poslali co jsem chtěla.po pravdě už ani nevím moc jak mělo vypadat.už to bude rok.Holky kdybyste viděly kolik jsem toho zas sežrala.3 řízky a fakt hromada bramborové kaše,no chudák mimi,to bude buřtík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
14.9.11 12:53
Bajča píše:
jestli v té krabici vůbec je :mrgreen: kdo ví jestli mi vlastně poslali co jsem chtěla.po pravdě už ani nevím moc jak mělo vypadat.už to bude rok.Holky kdybyste viděly kolik jsem toho zas sežrala.3 řízky a fakt hromada bramborové kaše,no chudák mimi,to bude buřtík :-D

Jen si dej maminko.
Ja uz pomalu taky zacinam mit hlad. A to jsem pred dvema hodinama mela snidani - cerealie. Ale obed bude az tak za dve hodiny.
No uvarim si cajik.. dam si nejakou tu musli tycinku na zaplacani zaludku :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.9.11 12:56

Tak já měla rajskou a ted mísa popcornu:-) vůbec jídlo neřeším a klidně si dám ještě brambůrky:-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex