Poradna duly
Jana Čurdová
marinka5 píše:
na gyndě jsem byla před dvěma týdny a vše bylo dobré na další jdu příští pondělí tak se trošku bojim, jinak včera jsem byla na hematologii, jo mam toho hodně, ale pro mimi všechno
takže naposledy v 8 .týdnu a kolik mimi měřilo?
to já vůbec nevim přesně jsem byla podle ms 7+6tt a podle velikosti odpovídalo na 6+6tt, ale nic jinýho mi neřekla, jen že to je vpořádku, tak snad
Holky dekuji
![]()
Mate pravdu. Budu myslet na sebe a budu sobecka. Proc bych mela myslet na ne. Oni mi stejne pridaji nejakych 5% a sobe ctvrtlete vyplaceji £100tis dividendy
Navic to nemam potvrzene od UK doktora. Mate pravdu
![]()
Dekuji
Je mě jasné,že bys to nejraději vykřičela do světa,ale ještě počkej
To můžeš udělat později a pěkně vyšpulit bříško ![]()
hanapospis píše:
Holky dekuji![]()
![]()
Mate pravdu. Budu myslet na sebe a budu sobecka. Proc bych mela myslet na ne. Oni mi stejne pridaji nejakych 5% a sobe ctvrtlete vyplaceji £100tis dividendy
Navic to nemam potvrzene od UK doktora. Mate pravdu![]()
Dekuji
Můj zaměstnavatel už to ví
Je to totiž manžel
Ale jinak bych to ještě neříkala.
Já byla naposledy na ko 8+4tt a to měl mimís 20,16mm. Ale vůbec nemám tucha, jestli je to moc nebo málo. Dr.nic neříkal, tak je to asi OK.
Prece to nereknu v praci drive nez vlastni tchanovcum
![]()
Jinak ja byla na kontrole v CR 6+6tt podle posledni MS a podle utz jsem byla 6+3tt. Mimisek mel 10,49mm.
Taky nevim zda je to hodne nebo malo, ale doktorka nic nerikala. A to by mi snad rekla, kdyz je to moje kamoska ![]()
Dneska jsem 9+1tt podle MS a 8+5tt podle utz. Mam to posunete 3dnama. Ale vychazi to presne na ovulaci stanovenou BT na 18DC ![]()
Ve 12tt u mě malé měřilo 6,8cm.A ted jsem 15tt a určitě už má 10cm:-D
meg: to už je macík ![]()
hani: v práci bych ro ještě neříkala..v podstatě to není tvoje povinnost…jen tak od 6tého je to už poznat..
Peťo: gratuluju k výsledkům ![]()
mari: snad tě to omdlévání pustí…mě je špatně, i když dnes zatím bez zvracení, maminka mi dovezla oběd..juchuu
tak mi to pomohlo..
Jani,uvidíme co s nám s toho vyroste:-) už jsme včera vymysleli i jména pro mimiska:-) byl ten hnusný úplněk tak jsme nemohli spát,tak jsme vymýšleli.
Bajčo pokud cérka tak Julie a když ogar tak Toník (Antonín) Antonín se mi nelíbí ale Tonda je super.Jsme z obce a máme koně a domácí zvířátka tak se tady Tonda hodí:-)
Jj to můj vymyslel:-) ale ono se to může ještě 100× změnit:-)
Šak času je dost:-)) ale až budeme vědět co to bude na 100% tak půjdeme na kočárek dokud máme finance:-) věcičky už nějaké mám jen od sestry nic nového.