Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
15.9.11 12:41

Hanapospis: oni tomu miminku měří hlavu a ten zátylek tak minimálně 3×,aby měli jistotu že nebude trpět syndromem.Ten dr mě k tomu ultrazvuku dělal výklad a všechno mi popsal a vysvětlil.

• Citovat
  • Upravit
20885
15.9.11 12:41

prosimtě,tak to už pohyby cítit můžeš klidně.v mé skupině jsou holky které mimi cítily už v 16tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 12:47

Já do něho štourám a nechce se mu:-DD hm,jak jinak-po tatovi:-D

• Citovat
  • Upravit
3066
15.9.11 12:57
megham33 píše:
Já do něho štourám a nechce se mu:-DD hm,jak jinak-po tatovi:-D
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
15.9.11 13:18

Bajčo miminku tluče srdce jednou tak rychleji jako tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.9.11 13:21
Bajča píše:
jo taky si myslím :mrgreen: já jen že dnes jak jsem ležela na zádech tak se mi podbřišek tak krásně chvěl v rytmu srdce.fakt to vypadalo jako by to bilo srdce mimi ale samo mi to taky přijde jako blbost když si představím jak malé to srdíčko teď je :mrgreen:

Přesně to teď na sobě sleduju taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.9.11 14:05

ahojky tak já jdu na kontrolu 30.9 a 14.10 na screening.Nevím jak kde ale já to mám zadarmo říkala mi to dr. že nic platit nebudu že je to zdarma.
Tak jsem na to zvědavá jak to vše dopadne snad dobře.
Zase na mě padla unavá tak si jdu dát dvacet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
15.9.11 14:22

ja bych si taky chtela dat 20.
Na me ta unava posledni dobou pada hodne casto. Obzvlaste kdyz dojde vecer z prace kolem te 18hod tak bych nejradeji sebou sekla do postele a spala a spala..

I kdyz ted to v praci neni o nic lepsi. Kdybych tu mela postel tak spim do vteriny.. ja chci spaaaatttt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
15.9.11 14:30

on ten screening má víc druhů, buď základní, který je zdarma..nebo nadstandart a ten se platí skoro všude…ale nevím jak je to s pojišťovnama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
15.9.11 14:34

Já pohyby cítila poprvé u prvního dítka 16+3tt..sice jsme někde psala, že už ve 12tt,ale to jsem se spletla… mám těhotenský deníček zprvního těhu a tam mám všechno hezky rozepsané..
v učebnicích píšou že prvorodička cítí pohyby kolem 20tt,ale jak která… hubenější holky je cítí poměrně brzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.9.11 16:52

no jdu k Apolinaři v Praze tak nevím jaký to bude.Kamarádka tam byla taky a zjištovali jí vše co je třeba tak nevím jaký je rozdíl mezi standartním a nadstandartním.I u Apolinaře se neplatí epidurál kdyby ho rodička chtěla tak nevím asi je to podle toho jak kdo má ty smlouvy s pojištovnama nasmlouvané jak říkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.9.11 16:56

hanapospis - jo s 20 byla krásna hodka a ted už zase neco porobit.jo ta unava je děsná včera když jsem jela domu kolem jedny tak jsem byla plná elanu a přijela dom a musela si jít dáchnout.ale už to trochu upadá tělo si asi zvyká na človíčka.Ale zase nemůžu jít nikam do restaurace si posedět večer se známejma jelikož když se navečeřím tak padne unáva že bych hodila čelo na stůl :lol: .

Mari - tak držím palečky a myslím na tebe s tou zítřejší kontrolou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 17:06

Já bych taky spala až bych řvala.A to mám moc práce,a nervy v kýblu,takže paráda dneska.

• Citovat
  • Upravit
16077
15.9.11 20:35

taaak a právě jsem zblajzla dvě misky gulášové-vytuněné polévky, co vařil manžel..abych zítra nemusela vařit..je zlatej.. a byla skvělá..

ad pojišťovny: já právě na přání gyn přešla od VZP k MV-211.. tak jsem zvědavá, jestli budu platit víc…nbo budu mít nějakou úlevu..

U Apolináře byla spolužačka na praxi na sálech.. prý to tam lítá…ale to v Praze asi všude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
16.9.11 07:50

ahojte holky,no mě je teda dneska zas blbě :-( už bych ty nevolnosti měla i ráda za sebou.asi sebou zas plácnu do postele.krom toho jsem zjistila že mě asi trápí zácpa.píšu asi protože nevím jak často se má člověk vyprázdnit ale já už nebyla 4 dny :mrgreen: a možná i z toho mě bolí to břicho,ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí