Objevení // v srpnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
851
28.8.11 18:12

Zrofka:Já se taky pořád testuju dokud sem nebyla u mudr,potom s tím přestanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.8.11 18:15

Zrofka, no tak já měla doma poslední 2 testy a žádný jiný jsem ani v plánu kupovat neměla, teď už to prostě nijak neovlivnim, takže to necham plynout, už jsem i před 3ma dny nechala měření BT, sice to ten první den bylo hrozný, ale stejně když v noci lítám víc na záchod, tak by to stejně bylo bez efektu, taky jsem chtěla přestat po kontrole u dr, ale překecala jsem se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
28.8.11 20:52
Petrasekk píše:
lucinda2:Kolikátý testík sis dělala??A kdy sis dělala ten první??Máš pěkně viditelnou testovací

Dělala jsem si 7 testů…od 22.8. do dnes. Některé byly Mamatesy 10 (většinou) a potom nějaké, co už nevím jak se jmenovali. Ještě si udělám během týdne asi 2 co mám. Pořád se bojím, aby tam ta čárka zůstala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.8.11 21:11

Já se taky bála a právě proto jsem si udělala dva testy ten den, co mi vyšly //. Pak jeden ráno a poslední další ráno. Čárka tam byla, tak jsem se objednala k Mudr. a ze strachu už jsem si žádnej test nekoupila a nedělala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.8.11 22:50

:mrgreen: to mi připomíná mě, jsem se pořád na ten jeden test musela koukat jestli tam ty // jsou a ještě než jsem se šla objednat k dr. tak jsem testla jestli mě zrak nešálil a opravdu tam něco je :mrgreen: i když BT mě usvědčovala o tom, že jo.

Holky, mě je pořád špatně, ach jo, to od prvního těhu vůbec neznám, tam mi bylo blbě akorát chvíli jen když jsem vstala brzo ráno, ale teď jsou ty nevolnosti celodenní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
29.8.11 07:57

Tak sem si dnes dělala poslední testík a zítra hurá k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
29.8.11 08:29
Petrasekk píše:
Tak sem si dnes dělala poslední testík a zítra hurá k doktorce

krásnej! :palec: takže ona ti ještě nebrala krev???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
29.8.11 12:06

Ne nebrala,až zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
29.8.11 17:34

Ahoj holky,
tak já dneska byla u doktora- trochu předčasně. Byla jsem se poradit kvůli antibiotikům, které mi předepsali kvůli podezření na boreliozu-prý radši zaléčit…
Gynekolog mě rovnou prohlédl, ale říkal, že asi ještě nebude nic vidět. Nakonec jsme tam viděli takovou malou tečku…prý to je asi „ono“.Ještě jdu znovu na kontrolu příští pátek, to už prý uvidíme víc. Jinak mám zvětšenou sliznici, což je prý dobře.
Tak snad to je vše spávně :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
29.8.11 18:48

Moc ti to přeji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.8.11 10:00
Petrasekk píše:
Moc ti to přeji :-D

Tak jak si dopadla u doktora?
Já jsem si dneska dělala digi test a jsem z toho zmatená. Ukazuje početí před cca 1-2 týdny. Podle mě to musí ale být min 3 týdny. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
30.8.11 10:54

Luci, kdy jsi měla poslední ms a jak dlouhý byl cyklus? Kdy byla ovu víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.8.11 11:01
Pettulle píše:
Luci, kdy jsi měla poslední ms a jak dlouhý byl cyklus? Kdy byla ovu víš?

Už jsem to tu i psala. Poslední MS 24-26.7. Ovu myslím 7.8. a v té době nejspíš došlo i k oplodnění.
Cyklus 28-30 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
30.8.11 11:09

Ahoj, tak já se k vám taky přidám. Ducha jsem objevila 10. srpna 13tý den po očekávaný MS, druhý den nato už s jiným testem //. Doktorka už mě viděla a potvrdila těhu zítra mě čeká další kontrola, tak se těším a doufám, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
30.8.11 12:17

Luci, jestli jsi psala, tak se omlouvám, ale jsem krapet mimo a nepamatuju si kdo co psal. BT si asi neměříš viď. Ono je možný, že jsou to teprve ty 2 týdny a taky záleží na celkovym nárůstu HCG, někomu třeba roste rychle, tobě může pomalu. Podle ovulační kalkulačky jsi měla mít ovu 10.8. a než došlo k zahnízdění a pořádnýmu uvolňování hcg tak by to tak odpovídalo, je i možný, že byla ovu později, ale důležitý je, že TT je pozitivní.

Ajuše vítej, závidim, že už máš ko za sebou, já jdu příštíí týden a už se nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí